Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 877429x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #3623

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Panslavismus je chiméra, která…
08.05.21 19:06:33 | #3623
Reakce na příspěvek #3609

Copak, vadí ti názory našeho národního buditele, obrozence a vlastence, který se z nadšeného panslavismu vyléčil několikaletým pobytem v Rusku?...To je tím, že se za českého vlastence jen vydáváš, abys mohl českou republiku kterou bytostně nenávidíš strčit do tlamy ruskému medvědovi...Lidi jako ty jsou ten největší hnus a pro naši zemi učiněná katastrofa, za Hitlera bys heiloval, obdivoval nacistické Německo a mluvil o záchraně velkým Německým vůdcem...


1 2  

| Předmět: RE: RE: RE: Panslavismus je chiméra,…
08.05.21 19:15:37 | #3627 (1)

Náš národni buditel Borovský ale ještě víc než Rusy neměl rád Němce,to ale už nenapíšeš protože se ti to nehodí. Ty potřebuješ jen šířít nenávist proti Růsům,Němcům lezeš do prdele,kryple. A byl bych hodně zvědavej co by ti na to řekl že chceš tady v naší zemi cizí vojáky. Podle mě a jsem si jistej že by ti napráskal. Jseš čistě jenom pokrytecká,ne­návistná svině co si plete pojmy z průjmem a převrací fakta a jsi do toho navíc ještě psychicky nemocnej na hlavu. Ztráta času z tebou,kašlu na tebe,nemám čas na magora na hlavu.


1 4  
 #3623