Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 887503x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5722

Zobrazit vše


| Předmět:
01.06.21 14:16:44 | #5722

Přesně tak, pane Bezdomuivane.­...také jsem zvědavý jak se k tomu proruští vlastenci postaví a zda budou po Rusku, Zemanovi a Klausovi miliardy dolarů vymáhat, nebo to nazvou přátelskou pomocí...Po roce 1989 zůstali na ministerstvech agebti StB vyšloení v Moskvě, a vlády se ujali prognosťáčtí agenti KGB v čele sKlausem a Zemanem...Jako symbol změny k demokracii zneužili studenty, Václava Havla, disidenty, chartisty a za touto fasádou moskvou řízení komunisté masivně kradli a kradou dodnes...dnes kromě peněs znovu svobodu, demokracii, zakotvení v civilizovaně Evropě a snaží se nás vtáhnout na oligarchický divoký východ za pomoci exzrémistů- komunistů a nácků z SPD...Samozžejmě, že jejich ústředním nepřítelem je Evropská unie, západní demokracie a právní stát, to je to čeho se tito bolševičtí rusy řízení zločinci nejvíc bojí, proto je EU a západ denodenně očerňován proruskými kolaboranty a ruskými dezinformačními weby...Bolševičtí zločinci se bojí, že by při hlubší integraci v EU přišli o moc, ,,právo" krást a že by za své zlořiny byli postaveni před soud...Proto Putin rozjel proti západu hybridní válku, aby si udržel své kolonie v Evropě a na jeho StBácké a prognosťácké pohunky nikdy nedopadla spravedlnost...


1 6  

| Předmět: RE:
01.06.21 14:21:31 | #5723 (1)

Ty si zapomněl na slova tvého milovaného Havla co říkal v kongresu USA ." Pokud chcete pomáhat světu tak pomozte SSSR " No tak pomáhal i s Klausem - tak nekňuč zase. *33684* *33856*


1 1 3  
 #5722 

| Předmět: RE: RE:
01.06.21 14:32:42 | #5725 (2)

Havel neměl žádné pravomoci, měl jen symbolicky úřad prezidenta a za zády Klause a ruské důstojníky s kalašnikovem u hlavy...Hosop­dářskou transformaci- rozuměj tunelování, provedly moskvou řízené prognostické ústavy spolu s agenty StB...Tato banda zločinců pracuje pro Rusy dodnes...S přechodem na Putinský oligarchický režim jim nově pomáhají níckové z Spd spolu s komunisty z KSČM a poskoky z ANO a ČSSD


2 5  

| Předmět: RE: RE: RE:
01.06.21 14:37:26 | #5727 (3)

Kdyby měl Havel někoho s kalašnikovém u hlavy, tak by nevyšel s krátkými nohavicemi u kalhot na václavak slavnostně sdělit Washingtonu, že vládu v zemi převzali po komunistech svobodní zednáři.


1 2 2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
01.06.21 15:13:49 | #5728 (4)

Svobodní zednáři z Jurijem Andropovem (náčelníkem KGB) založeného prognostického ústavu?...To je mi novina,...že to Washington vzal přes Moskvu... *30434*


1 5  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
01.06.21 15:39:55 | #5729 (5)

Ceremonie svodného zednářství nejvyšších stupňů zasvěcení.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.06.21 16:13:58 | #5733 (6)

Jelita.

Něco málo k souvislostem rytíře Kádoše Havla. Vzoru morálky duševních a charakterových mrazáků.

,,Slýcháme z médií, že je tady nějaká ‚lepší část společnosti‘, která ví, jak se chovat, jak volit – a potom jsou tady ostatní, kteří tedy volí špatně a špatně se chovají," řekla nedávno komentátorka Karolina Stonjeková na XTV u moderátora Luboše Xavera Veselého.

Po Maltě totiž informovaní a zasvěcení lidé na Západě už věděli, že prezidentem Československa bude "princ Kadoš" Václav Havel a ministrem zahraničí Jiří Dienstbier, které sice z občanů republiky téměř nikdo neznal, resp. věděl jen, že jeden píše absurdní dramata a nakupuje v Tuzexu a druhý v kotelně sní o Evropě tak intenzivně, až mu kotelna bez dozoru vybuchla, ale to nevadilo a i socialistická ústava se kvůli tomu kooptacemi poslanců ohnula. Proč?

Otec a strýc Václava Havla byli členy zednářské lóže "Bohemia". Oba financovali Sionistické organizace, zednářské lóže, PEN-klub a oba byli členy Rotary-klubu. Současné bohatství, resp. zrestituované majetky jsou dílem strýce Václava Havla, Miloše Havla filmového podnikatele. Významnou měrou se na majetku rodiny podílel i otec Miloše Havla Václav Havel st., majitel stavební firmy a stavitel Lucerny.

Vztahy Václava Havla se svým synem Milošem Havlem však byly později poznamenány synovou neutajovanou homosexualitou. Asi nejproslulejším projektem Miloše Havla bylo vybudování barrandovských studií, které vybudoval spolu s židovským podnikatelem Osvaldem Koskem. Miloš řídil i filmovou společnost Lucerna-film a bohatl na dovozu a promítání amerických filmů.

Po začátku války vstoupila na Barrandov německá správa a ateliéry se nebývale rozrostly. Točila se řada filmů, na kterých se podílela tehdejší elita českých herců. Rodina Havlů patřila k prominentním Židům, svědčí o tom fakt, že Miloš Havel a Václav Havel senior spolupracovali nejen s okupační správou, ale také s Gestapem a SD (Sicherheitsdi­enst). V Lucerně (která byla ve vlastnictví Havlů) ustavili rezidenturu SD a zřídili konspirativní byty. Zde získávali občany ke spolupráci s SD a Gestapem.

Miloš Havel zajišťoval pro Gestapo a SD večírky, hony a zábavy s děvčaty a optoval německou národnost i občanství. Dostal doklady na německé jméno a příjmení. Pracoval zpočátku jako agent, pak jako řádný úředník pražského Gestapa. Miloš Havel dostal také celou řadu osob do koncentračního tábora a vězení.

Po válce byl Miloš Havel zařazen pod svým německým jménem na listinu válečných zločinců. Byl také obžalován, ale obvinění bylo za nejasných okolností staženo. Z této doby existují také doklady o čilých stycích Miloše Havla s StB. Miloš Havel podepsal StB také spolupráci. Po navázání spolupráce s StB odcestoval Miloš Havel do Německa.

V Západním Německu požádal Miloš Havel jako "pronásledovaný" český Žid za války o odškodnění za majetek, který ztratil. V průběhu války totiž prodal polovinu barrandovských studí německé správě za částku asi 7 milionů korun, což považoval za podhodnocenou cenu, ke které byl přinucen. Západoněmecký rehabilitační soud nároky Miloše Havla uznal a v plném rozsahu jej odškodnil.

Pokračování:
https://www.tydenikobcanskepravo.cz/2019/12/kral-kados-jeho-dedici-z-kavarny.html?m=1

Nebo (více o zednarskem zasvěcení Havla):
https://www.lumendelumine.cz/index.php?page=zosobneni-skutecneho-stavu-moralky-a-narodniho-citeni


1 5  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.06.21 16:25:30 | #5734 (7)

To jsem ani já nevěděl.


1  

| Předmět: RE:
01.06.21 14:34:06 | #5726 (1)

Tvl. Vcelku vzorový a propracovaný mainstreamový komiks vyprávěče a mediálního žvanila. :-D
A jak to že před soudem nejsou zaměstnanci unijních vládních administrativ, kteří v době migrační krize zajišťovali vládní protekci lodím neziskových organizaci, převaděčům a pašerákům lidí?


1 2  

| Předmět: RE: RE:
01.06.21 15:43:54 | #5730 (2)

Protože výplod ruské propagandy v rámci hybridní války...trolle..


1 2  

| Předmět: RE: RE: RE:
01.06.21 16:08:31 | #5732 (3)

Tos zase nezvládnul, trolle. Už i odeesak Zahradil se ti směje.


1 3