Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 875032x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6607

Zobrazit vše


| Předmět:
26.06.21 03:19:31 | #6607

Takovýhle by se měli okamžitě zrušit všechny důchody aspoň by si každý poctivě pracující a slušný člověk prilepsil.. zatímco stoky komunistický by přestali dostávat ty milodary....můžou být vůbec rádi za to že je tady tolerujem...za to co provedli a oni mají ještě tu drzost cosi blekotat...ale blekotaj z posledního už to maj za pár...



| Předmět: RE:
26.06.21 03:46:37 | #6608 (1)

Každá bytost ač je homosexuál,muslim, člověk věřící má právo žít i starý člověk má právo žít a my jako liberální společnost jsme tu proto tvořit společnost už bez takových rasových úvah,kdy jedna strana se nemá povyšovat,na šikanovat tu menšinovou. Nebuď k Antagonovi zlý,jako on je zlý na ty co už nemají stejné smýšlení jako on a ber ho s láskou a vžij se do jeho role, každá duše v tomto bytí to nemá jednoduché a dle své fáze bytí v určitém stupni trpí i tady drahý Antagon, měj sním soucit.To jen společnost jež ho vychovala smýšlet v negaci mu do žil v lila to co teď je on sám a to zlučovitý a i vnitřkem zklamaný člověk.


1  
 #6607 

| Předmět: RE: RE:
26.06.21 07:59:40 | #6609 (2)

Nejhorší na tom je, že Antagon má v podstatě pravdu. Že ji vyjadřuje po svém, je druhá věc.
Podívej se, kam to dotáhli pseudohumanisté ve státech na západ od nás.Já proti Islámu a muslimům nic nemám Pokud zůstanou ve svých zemích a netahají své praktiky do Evropy. A co si týká šikany menšin většinou? Kdyby sis sundal duhové klapky z očí, tak bys viděl, že je tomu naopak... Hádej, proč se celý svět brání masové migraci. Nikdy a nikde klidná multikulturní společnost neexistuje. Jenže se obávám, že tento příspěvek, tobě určený, je naprosto marný... A LGBTIQ cdrtzmvx ? Nic proti těm lidem nemám. Ale držte u toho aspoň hubu a nedávejte halasně najevo svoji úchylnost. Homosexualita je sexuální úchylka... V naší kultuře vám vaši sexualitu nikdo neupírá, takže tady nějaké Pride parády nemají smysl. Spíš by byl na místě třeba Kabul Pride v Afghanistánu, Saudské Arábii a podobných destinacích. Účastníci by měli jako bonus vysoce adrenalinový zážitek.
Jinak s potěšením sleduji snižující se preference pirátské koalice. Lidé mají ještě rozum...


1 2  
 #6608 

| Předmět: RE: RE: RE:
26.06.21 08:02:39 | #6610 (3)

Souhlas *33856* *34041*


1  
 #6609 

| Předmět: RE: RE: RE:
26.06.21 15:43:11 | #6652 (3)

Ahoj víš já taky proti tomu nic nemám a věř že se mi hnusí ,když se děje nějaká věc ,jako třeba humanitní pomoc ,kdy se založí společnost a ta vybírá na určitý věci,kdy se k potřebám určitých postižených dostane třeba jen polovina ze zisku a zbytek si přerozdělí ti co vedou tu společnost a ano mělo by se řešit určité věci jinak s chladnou hlavou a netahat do toho emoce,které chápu dokáží i pak být zaujatý a právě ta nezaujatost, dokáže více udělat než zkazit. Proto pro druhé vypadám ,jako podivín s tím že si analizuji dle mé cesty a najdu vždy zlatý střed. Chci být nezaujatý a snažím se nikoho hrubě urážet za jeho názor a jeho svobodné rozhodování a spíše se snažím i koukat z jeho úhlu pohledu ,proč tak se chová a co ho k tomu vede a urážky určitých lidí mě právě rozesmívají, proto i někdy ty emotikony ,leč jsem nevěděl že smát se v našem království e zakázáno a urážet druhé a psát zde o nich lži ,tak jak jsou zvyklý i ty lži hledat v podobě hoaxu na internetu,aniž by si ověřili pravost je také na ten emotikon .


1  
 #6609 

| Předmět: RE: RE:
26.06.21 13:51:48 | #6622 (2)

Hezky napsané sousede...Antagona jsi vystihl přesně, ten bude vzteklý a nespokojený v každém režimu...Jen v tom oligarchickém Putinismu, který napomáhá dnes přivést k moci bude muset držet hubu a krok...


1