Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 875273x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6665

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
26.06.21 17:36:46 | #6665
Reakce na příspěvek #6632

Subjektivní lži. Zrovna tak já můžu napsat o kvalitě voličů třeba Pirátů něco podbnýho. Ale je to jen můj názor,hovoří až realita,fakta a činy. Kam to dopracovala západní Evropa pod neoliberalismem a lidma jako ty je jasně vidět,to neokecáš i kdyby jsi se stavěl na hlavu a odrážel ušima. Můžeme srovnat třeba Francii kde vládne přece to co chceš ty a pak Madarsko které tak kritizuješ. Utíkají z madarska Židé jako z Francie kvůli antisemitismu muslimů ? Ne,Židé jsou v Madarsku v bezpečí. Ve Francii ne. A nějaký kecy,vosloveně tvoje TEORETICKÝ kecy mají váhu použitýho toaletního papíru. Falešný,jalový a hraběcí kecy.


 #6632 

| Předmět: RE: RE:
26.06.21 17:47:48 | #6666 (1)

Můžeš naposat že voliči SPD jsou hlupáci,já můžu napsat že voliči Pirátů jso fetky - ale jsou to jen osobní názoty,chápeš to ? Hovoří až realita a ta hovoří jasně. Židé na západě Evropy zažívají zase po 80 letech narůst antisemitismu a to vinou muslimů. Tvoje strana a tvůj tábor neoliberálů hovoří o nutnosti poučení z historie,má plnou hubu keců o holocaustu Židů ve 40 letech,ale proto novému antisemitismu ze strany islámu neudělá absolutněq nic,protože muslimů je hodně,tak se jich bojí. A tak jen prázdně žvaní,jak tu prázdně žvaníš ty. To je celé. Ty jsi to ještě nevzdal,ty máš ti drzost sem pořád lézt a obhajovat neobhajitelné ? Páni ty máš ale hroší kůži. Jseš splachovací koukám Heraklite...


1  
 #6665