Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 899580x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #8361

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: Fakt dojemnej dokument
09.08.21 16:21:48 | #8361
Reakce na příspěvek #8353

Ty magore vylízanej,proč pořád sem podsouváš Rusko ? Já psal o tom jak to chodí v EU,až budu psát o tom jak to funguje v Rusku tak můžeš doplnit,v opačným případě drž hubu,ty kryple. A dobře to o tobě napsal Luquinho,vždyt jseš jenom krypl kterej bude ukazovat na Rusko i kdyby jeho zem hořela a obsazovali jí musulmani,tak ty budeš ukazovat na Rusko,jak poslední debil. Už ani děti ze školky by nebrali ty tvoje kecy. Už jseš jenom strašák na poili,vlastně i ten má větší autoritu. Jsem už jenom poslední krypl pro smích.


1  
 #8353 

| Předmět: RE: RE: RE: Fakt dojemnej dokument
09.08.21 16:59:32 | #8363 (1)

Když jsme u toho tak asi už je mě jasnej tvůj vlhkej sen. Všichni tvoji odpůrci a odpůrci EU emigrují do Ruska a případně ten zbytek už tam vykážete,případně násilně deportujete. To je tvůj vlhkej sen ty zmrde,to je mě jasný,ty hovado který je celýmu tady webu jenom pro smích a zbytek tě zabanoval,protože jsi si dělal srandu ze smrti vlastní mámy aby jsi si udělal nějakej svůj pošahanej experiment. Jseš někdo kdo se podle mě nejvíc deklasoval jako disktér za celou dobu co já jsem kdy viděl. Už lezeš jenom na malou samotu a i tam tě mají v tyči,ty blbečku. Ale máš smůlu,tvůj vlhkej sen že deportujete své odpůrce do Ruska se konat nebude,naopak,re­alita vás dožene a my vám šlápneme na krk. Nikdo se do Ruska stěhovat nebude,ale my vám šlápneme na krk,ty dobytku pojebanej.


 #8361 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Fakt dojemnej dokument
09.08.21 17:12:23 | #8364 (2)

Jako měli jste dobře nakročeno a i já jsem tomu vašemu směru ve svý době i věřil(tak kolem roku 2000) ale posrali jste si to stejně asi jako nacisti. Taky měli dobře nakročeno,ale pak si to posrali. Tím že si mysleli že taková malá země Germánie dobyde celej svět,což je nereálnej hovadismus. A vy si zase myslíte že si necháme líbit to že budeme za svoje peníze hostit cizí parazity a ještě se to překryje cenzurou a že vám to projde. No tak to máte blbý. Neprojde. Ted už jde o to vás zničit,váš neoliberální,smra­dlavý systém. A stane se tak. Maximálně do několika let. Neříkám všude,ale tady ve střední Evropě už je na ústupu,Píráti jsou poslední vějičkou tohodle omylu. A i ted už lidi začínají vidět co jsou Piríti,ti neoliberální progresivisti zač. Do Ruska já nikam nepotáhnu,co bude realita ale je to,že ty si do pár měsíců zrušíš profil a už nikdy o tobě neuslyšíme. Ty zmrde prolhanej.


 #8363