Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 824223x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
24.08.21 20:56:08 | #9200

Když ti před Moskvou, fricku, dojde pervitin:

*4804*

1  

| Předmět:
24.08.21 20:21:16 | #9178

Reakce na blábol Jasankovskeho typu (k 21. 8. 68') Jana Hrusinskeho:

Jindřich Rajchl:
Proti jeho slovům se důrazně ohradil mimo jiné také Jindřich Rajchl, kandidát Trikolóry, Soukromníků a Svobodných. Sdělil Hrušínskému, že nikoli Rusové, ale Němci byli podle něj u každého svinstva moderních dějin. „V Německu vznikl marxismus. V Německu byl proškolen, zaplacen a do Ruska vyslán agent Vladimír Iljič Uljanov, který přijal přezdívku Lenin, jenž provedl v carském Rusku bolševický převrat, jenž negativně ovlivnil celoevropské dění na dalších 70 let. Německo bylo hlavním iniciátorem první i druhé světové války. V Německu vznikl nacismus. A Německo momentálně určuje naprosto mylný historický kurz Evropské unie směrem k bruselskému superstátu, jenž neodvratně tuto instituci dřív nebo později zničí."

Zdeněk Zbořil:
„Pan Rajchl snad mohl panu Hrušínskému ještě připomenout, že Karel Marx a Bedřich Engels mluvili německy a Leninova němčina, stejně jako němčina hned několika jeho soudruhů, byla lepší než ruština. Anebo, co to bylo „konečné řešení židovské otázky.“ Ale vlastně proč? Jak také dobře víme – komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. A tak bych mu mimo jiné i přál, aby mu nikdy nešlo o život. Ani to není žádná velká legrace."


1  

| Předmět: RE:
24.08.21 21:18:02 | #9208 (1)

Čéče , že ty chrápeš s komsomolkou jessie nikolájevnou ? *2* *57* *2*


1 1  
 #9178 

| Předmět:
24.08.21 20:08:51 | #9175

Nezákonné, je svoboda projevu. Německý soud odmítl cenzuru Facebooku při uprchlické krizi

2. 8. 2021, 17:35

Nejvyšší spolkový soud v Německu rozhodl, že blokace dvou uživatelů za komentáře na Facebooku k migraci z roku 2018 byla nezákonná a porušila svobodu slova, píše server týdeníku Der Spiegel s odvoláním na verdikt soudu. Facebook označil příspěvky za nenávistné, smazal je a uživatele zablokoval. Jednoho na 30 dnů, druhého na tři dny.

Jednoho blokli za komentář:
„Němci jsou kriminalizováni, protože mají na svou domovskou zemi jiný pohled než režim. Migranti zde mohou vraždit a znásilňovat a nikoho to nezajímá!“

Druhý případ se týkal příspěvku, v němž dotyčný ve vztahu k migrantům napsal:
„Nikdy se zde nebudou integrovat. Tyto zlaté kousky dokážou jen jednu věc: vraždu, krádež a výtržnictví.“

Facebook nyní musí podle rozhodnutí soudu dotyčné příspěvky znovu aktivovat. Účty obou stěžovatelů nemusí být kvůli těmto příspěvkům znovu zablokovány.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nezakonne-je-svoboda-projevu-nemecky-soud-odmitl-cenzuru-facebooku-pri-uprchlicke-krizi-40367908


1  

| Předmět:
24.08.21 19:41:23 | #9169

Lenine, Gustavo je pošahanej proruskej magor, co se vydává za českého vlastence...s ním nediskutuj, je to jen ztráta času...Agent KGB z prognostického ústavu založeného Jurijem Andropovem Miloš Zeman zkritizoval práci českých tajných služeb, za to, že dělá dobře svoji práci a sice, že kontroluje aktivity agentů a kolaborantů cizí nepřátelské velmoci...Konkrétně odposlouchávání Zemanovy šedé eminence M. Nejedlého, bez bezpečnostní prověrky, majícího na obalu svého telefonu fotografii Putina, který je Zemanovou kremelskou spojkou a který mnoho let pracoval v Rusku a pro ruskou naftařskou společnost Lukoil a způsobil státu 30. milionovou ztrátu...Prezident demokratické země by naopak měl za takovouto práci agenty BIS vyznamenat a šéfovi by měl udělit generálskou hodnost...Zeman je ovšem rovněž ruským kolaborantem pracujícím pro cizí nepřátelskou velmoc, která si nás řsdí mezi nepřátelské země a jeho odvolání z funkce brání jen nepříznivé politické rozložení sil v parlamentu ČR a Babišova podpora Zemana výměnou za premiérské křeslo, EU dotace a postupnou Agrofertizaci ČR...Česká republika se tak stala s jejími občany předmětem špinavého kšeftu dvou mafiánů s komunistickou minulostí a ocitla se v bezpečnostním riziku a ohrožení, že se po volbách stane opět oligarchizovanou ruskou kolonií v područí ruských mafií...Zeman a jeho okolí už v područí jsou: https://www.denik.cz/z_domova/milos-zeman-martin-nejedly-bis-rusko-20210822.html


1 2  

| Předmět: RE:
24.08.21 19:58:23 | #9172 (1)

Velká část toho co píšeš jsou lži podmíněné tvým jednostranným zaměřením a nenávistí k Rusku. A samozřejmě pokud se budeme řídit tvojí jednostranou šablonou,tak je přípustné i šmírování a cenzura. Pro vyšší a samozřejmě jenom tvoje dobro. Protože tvoje dobro je to nejvyšší a jediné možné a účel světí prostředky. Pochopitelně. Ale pak se nediv až budete fízlováni vy. Jenže vy přece ne,vy máte ty "správný" názory,fízlovat se mají jenom ti kteří nemají ty správné názory a postoje. A co je správnej názor a postoj určíte vy. To už jsem zažil. Dobře,v pohodě,začneme z takovejma praktikama. Ale pak mě nekvič za rok,dva až se to obrátí proti vám.


1  
 #9169 

| Předmět: RE: RE:
24.08.21 20:28:06 | #9182 (2)

Tady nejde o názory, ale o ohrožení bezpečnosti státu...Jestliže dřív byla politika o boji levice s pravicí, dnes jde o boj demokracie s mafií, zejména Ruskou a Čínskou...Jen idiot a grázl toto nechápe a zrazuje vlastní republiku...


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
24.08.21 20:34:30 | #9185 (3)

To se musí číst opakovaně . . . Co všechno to stálo?

https://1.bp.blogspot.com/-os9TS331moA/YRuZ-3YA7vI/AAAAAAAAs6w/9aa6yvNo3yYqIS8MZo8QlBSabXgqO1ihQCLcBGAsYHQ/w400-h266/dvids-Marine-memorial-Afghanistan-1800.jpg

Modlitba za amerického mariňáky, kterého zabila nástražná mina talibů.

Cca 71 tisíc zabitých afghánských a pakistánských civilistů.
Cca 70 tisíc zabitých afghánskách vojáků a policistů.
2442 zabitých amerických vojáků
20666 raněných amerických vojáků
3800 zabitých privátních kontraktorů
1144 zabitých vojáků NATO
549 zabitých humanitárních pracovníků
136 zabitých novinářů
14 zabitých českých vojáků

Celkem se odhaduje až 240 tisíc mrtvých.

Jenže!

K tomu je ještě potřeba připočíst sebevraždy válečných veteránů a jejich číslo je NAPROSTO DĚSIVÉ. V USA se každý rok zabije okolo 6000 vojáků!!!! To je za dobu války v Afghánistánu přes 100.000 mužů. Ne vše se dá přičítat válce, ale posttraumatický syndrom jistě hraje svojí roli. Kdyby válka nebyla, jistě by jich bylo míň.

USA stála válka 2,3 BILIONU dolarů.
To je 49 520 725 000 000 korun. 49,5 BILIONŮ.
To je polovina amerického rozpočtu za rok 2019.
Za to by šlo postavit přes 200 Temelínů.
UK a Německo 50 miliard dolarů.
ČR platilo každý rok na misi přes miliardu korun.

Čeho jsme docílili?

Ničeho.

Vycvičili jsme Afghánskou armádu a polici tak dobře, že se v těchto hodinách vzdává bez boje a Talibánu předává naši špičkovou techniku za miliardy.
Tedy jinými slovy - vyzbrojili jsme Talibán.
Vycvičili jsme desítky tisíc duchů - vojáků, které jsme platili, ale neexistují, nebo okamžitě dezertovali.

Těm kteří náhodou opravdu cvičili, jsme předali naše válečné knowhow, takže až s nimi budeme příště bojovat, budou nás umět lépe zabíjet. (I když vzhledem k našim "úspěchům" je možná snáz porazíme?)
Zaplatili jsme spoustě zkorumpovaných byrokratů jejich vily a auta.

Postavili jsme Talibánu spoustu infrastruktury.
Postavili jsme školy a další vymoženosti, které nikdo nepoužívá.

V celém regionu je díky nám obří nestabilita, chaos a chybí jakékoliv elity. O 20 let okupace (protože nic jiného to nebylo) jsme oddálili, nebo vrátili zpět jejich vlastní vývoj. Teď se začíná zpět na 0.

Celý region nás upřímně nenávidí.
Několik milionů lidí muselo uprchnout. Mnoho do EU, kde představují samozřejmě další náklady pro naše rozpočty.

Proti komu jsme bojovali a kde na to nepřítel bral peníze?

Rozpočet Talibánu na rok 2020 byl 1,6 miliardy dolarů

Řekněme, že takový rozpočet měl celých 20 let. To znamená, že armáda s rozpočtem 49 bilionů byla poražena armádou s rozpočtem 32 miliard dolarů. Tedy porazili nás i přes 1500x menší rozpočet!!!!!! Ne 10x. Ne 100x. 1500x. Nechte to vstřebat.

416 milionů vydělali obchodem s drogami. Primárně s těmi nejhoršími - opiáty. Těmi zabíjí další desetitisíce lidí jen v USA ročně!
400 milionů vydělali těžbou drahých kovů, kamene a minerálů.
160 milionů vybrali výpalným a daněmi. Talibán vybírá i mýtné.
240 milionů dostal Talibán DAREM od nejrůznějších charit. Většinou z Perského zálivu.
240 milionů - export zboží.
80 milionů nemovitosti, které Talibán vlastní
Zahraniční vlády - panuje vážné podezření, že Talibán dostává klidně 500 milionů dolarů ročně od zemí jako Írán, Pákistán, Katar a Saudská Arábie (se kterou jsme velcí kamarádi).

Pozitivní stránka věci? Misí prošlo 11500 českých vojáků (mnoho z nich opakovaně, takže celkem méně). Tím získali cenné zkušenosti z reálného konfliktu v extrémním prostředí. To je pro naši armádu jistě dobrá zkušenost.

https://1.bp.blogspot.com/-S_9ThvCwB2Q/YRuaPmH4QpI/AAAAAAAAs64/EftPkS4tnMY4Hz7aVy41rG9H_1VERxHGgCLcBGAsYHQ/w400-h250/Afghanistan_ami_vlajka_dol%25C5%25AF.jpg

Američtí vojáci v Afghánistánu balí vlajku

Jinak jediný kdo vyhrál jsou zbrojaři, kteří většinu těch peněz shrábli.

Shrnuto kolem a kolem, za podobně epický megaprůser a absolutně zpackanou válku, by měl někdo nést zodpovědnost. 20 let nám politici, generálové a nejrůznější aktivisté a neziskovky tvrdili, že takhle se to má dělat. Že válka se nemá vést tak, abyste nepřítele porazili, zdecimovali, zničili a pak dané území ovládli, ale že to tam tak nějak pacifisticky zflikovali a pak budeme místní podplácet a převychovávat a oni nám za to budou vděční a tím tam nastolíme mír a demokracii.

Ukázalo se to jako absolutně debilní a zcela neúčinná strategie. Místní si vzali peníze, nenávidí nás, co jsme zbudovali zničili, nebo to teď využije náš nepřítel a kvůli tomu všemu zemřelo čtvrt milionu lidí a utratily se astronomické částky.

Pokud bychom hledali někoho u nás, tak navrhuji Petra Pavla, který 3 roky NATO velel a tuto válku a strategii schvaloval a propagoval a udělal si na tom kariéru.

Momentálni velitel amerických sil generál Milley má zase větší starosti aby pochopil "bílou nenávist" a armáda byla více inkluzivní, protože je běloch.

Neschopáci ,kteří nedovedou porazit z rozpočtem 49 bilionů armádu pasáků koz živících se prodejem heroinu, nemají ve velení NATO ani v politice co dělat (viz Petr Pavel),."

(Poznámka Nové republiky: NATO je servisní organizací administrativy USA, která většinou slouží jako pláštík pro zahalování imperiální podstaty válečných akcí Spojených států. V USA, a především v jejich "deep state", hledejme viníky a původce války i zpackaného útěku z Afghánistánu. U nás pak jejich slouhy, různé týpky jako jsou např. poslankyně Černochová, senátor Fischer či generál P. Pavel a další a řadu aktivistických presstitutů rozlezlých po celém českém mainstreamu, v ČT a ČRo. NATO je prokazatelně zločinecká organizace porušující nejhrubším způsobem nejen mezinárodní právo ale i svou vlastní chartu. To, že je to i hnízdo "neschopáků" je jen detail.)

Ještě někdo věří, že nás NATO v případě potřeby ochrání? Možná by i chtělo, ale jak je patrno, nemůže. Otrhanci, s ubrusy na hlavách a se sandály z ojetých pneumatik na nohách, to prokázali jednoznačně. Pokud by NATO narazilo na adekvátně vyzbrojenou armádu, tak by to byl zřejmě stejný kolaps jako nyní. Hoši už nejsou zvyklí strádat a jsou závislí na žoldu, bez něj jde morálka do kopru, přičemž s jeho vyplácením by to za války bylo zřejmě všelijak. Nehledě na věky přetrvávající animozity mezi jednotlivými "spojeneckými" státy, kdy to přátelství ve zbrani deklarují pouze politici. Tak snad se Talibán bude držet doma a nezačne nám vracet naši osvětovou misi.


2  
 #9182 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 20:41:20 | #9191 (4)

Tohle si přečti Heraklite,ty debile. Jen čti a až dočteš padej do svý volenýho Germánie která bude do 30 let islámskej kalifát.


 #9185 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 20:49:41 | #9196 (5)

Mě texty žádných komoušských proruských trollů nezajímají, na to slyší jen imbecilové, mdlého rozumu jako jsi ty, kteří v demokracii a v právním státě neic nedokázali, staly se z nich asociální životní ztroskotanci a chtějí měnit svět k obrazu svému.....Jenže takových je ve společnosti díky Bohu menšina *27179* *2212* *33580*


1 2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 20:52:35 | #9198 (6)

Co jiného od tebe čekat - nezklamal si Frycku *30244*


2  
 #9196 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 20:56:38 | #9201 (6)

Ty čísla kolik to stálo,kolik tam umřelo zbytečně lidí a k čemu to všechno bylo vidí každej i poslední dítě. Můžeš psát už co chceš,už ted to máš prohraný. Můžeš ještě ideologicky psát sračky okolo,zkoušet lhát,ale už jsi v prdeli.


1  
 #9196 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 20:52:02 | #9197 (4)

Tohle by si měl přečíst každej slepej podporovatel NATO. Je načase z toho trapnýho paktu kterej je na nic odejít.


1  
 #9185 

| Předmět: RE: RE:
25.08.21 07:31:01 | #9235 (2)

Místo toho aby se naši politici snažili spolupracovat i s Ruskem, tak dosáhli toho, že nás Rusové zařadili na seznam nepřátel. Ale co čekat od Thajvanců a podobných individualit. *6561*


 #9172 

| Předmět: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 07:47:56 | #9154 (1)

Tyhle ideový srágory si zkoušej na fora kde ti se sežerou,magore. Jednostranní pokrytci z heslem "demokracie je to co chceme my"


5  
 #9153 

| Předmět: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 07:55:18 | #9156 (2)

A jestli BIS šmírovala našeho presidetna,tak je to důvod na okamžité odvolání jak ředitele BIS,tak i jeho podřízených. Být prezidetem Drahoš a šmírovat ho BISka tak by jsi se posral a žádal hlavu ředitele BIS do hodiny. Jenže já zapomněl,pravda je jenom to co chcete vy. Jděte do hajzlu. A tohle bude mít následek,bez ohledu na to co vy chcete,nebo nechcete,bez ohledu na to že si myslíte že jenom vy máte právo na demokracii a ta většina,ty lůza (jak vy označujete většinu občanů téhle země) má akorát podle vás držet hubu.


2  
 #9154 

| Předmět: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:00:16 | #9157 (1)

Pokud někdo má názory nepohodlný vám zaslouží si fízlování. V opačným případě,pokud fízluje někdo vás,tak to je strašný a protidemokratický. Protože demokracie jste jenom vy. A váš názor posranej,jednos­trannej. Vy jste v hodně věcech to samí jak bolševici,vy si s nima můžete podat ruce.


4  
 #9153 

| Předmět: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:09:29 | #9158 (1)

Hlídacího psa demokracie by mělo předevíš znepokojovat že tajná služba fízluje presidenta téhle země. Jenže místo toho je takzvaný hlídají pes demokracie spokojen a fízlování mu nevadí - fízluje se totiž někdo kdo má jiný postoje. A to už si zaslouží fizlování. Pekněj hlídací pes demokracie,jen co je pravda. Celej hlídací pes demokracie se změnil na účelový jednostranný mediální zdroj,který už nemá dávno z hlídáním demokracie co dělat. Naopak,tyto skupiny a organizace a média tu demokracii poškozují,cíleně a záměrně. To jsme to dopracovali 35 let od převratu.....


2  
 #9153 

| Předmět: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:16:44 | #9159 (2)

Já si pamatuju když se hlídací pes demokracie zakládal někdy začátkem 90.let jako mediální a znalecká skupina z cílem hlídat demokracii. Tato skupina se za 30 let změnila na jednostraný zdroj kterému nevadí fízlování,když dotyčnej má přece nevhodný postoje který nejsou ty správně neoliberálně prozápadní,protože jedině takhle je to dobře a správně. Tak takhle ne a tohle bude mít ještě následky.


1  
 #9158 

| Předmět: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:16:58 | #9160 (2)

Magore *3440*
Koukám, že nejsi dalek prasknutí cévy ... Pokud by BIS sledovala opravdu Zemana, udělala by jedině dobře a neděla by nic víc, než svou práci *3440*


2  
 #9158 

| Předmět: RE: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:21:40 | #9161 (3)

Řeknu ti to asi tahle,magore,pro­tože ty jsi magor. Pak nebreč až se vám to vrátí i z úrokama.


4  
 #9160 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:25:30 | #9162 (4)

Je mě jasný že až budete fízlovaný vy tak bude kvičet jak zaříznutý sele. Ale začali jste s tím vy. A vám se to pochopitelně vrátí. Ještě si na mě vzpomeneš. Ok,budem využívat tajnou službu a fízlovat se v rámci politického boje,fajn. Ale my s tím nezačali.


2  
 #9161 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 08:36:10 | #9164 (5)
*2* *2* *33772* *2* *2*

 #9162 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili jste…
24.08.21 12:56:17 | #9165 (6)

Šak za komančů také STB hlídala lidovou demokracii. *27179*
A psaly o tom noviny Pravda. *27179*


1 1  
 #9164 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili jste…
24.08.21 19:29:56 | #9166 (6)

Fízlování tajnou službou v rámci politickýho boje ti připapdá jako prdel a normál ? Fajn,vždyt v pohodě,mě pak taky.


1  
 #9164 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili jste…
24.08.21 19:55:12 | #9171 (7)

Jakého politického Boje magore?,...Zeman a jeho mafiáni páchají protistátní činnost, v mnoha zemích by byli postaveni ke zdi, nebo pověšeni, u nás jsou monitorováni a BIS dělá v zájmu Bezpečnosti ČR tru nejlepší práci...Pokud schvaluješ vlastizrádnou činnost našich nejvyšších ústavních činitelů, tak se buďto odstěhuj do Ruska . nejlépe na okupovaný Krym a nebo se připrav na trestní stíhání, za velezradu a za diverzní protistátní činnost...


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili…
24.08.21 20:03:39 | #9173 (8)

Nech si tyhlety jednostranný žvásty smíchaný z tvojí osobní nenávistí vůči těm kteří se ti nelíbí pro názory. Zeman není žádnej Ruský agent,je to jen tvoje posraný tvrzení,protože jsi jednostranej magor a jenom šíříš nenávist,protože jseš hajzl. Tajný na tebe,hajzle a pořádně tě prověřit. Bez tak podle mě máš napojení na Sudetáky a podobnej kbindl. To ty jsi vlastizrádce.


1  
 #9171 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:07:58 | #9174 (9)

Přesně, není to tak dávno, kdy tu psal Sabine a mnichovi, že i on má tu správnou kvalitní německou krev.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:17:49 | #9177 (10)

JIstě. Odtud se bere ta jeho nenávist k Rusku a Zemanovi. Nenávidí vše Ruský,protože jeho předky sudetáky narukovaný do Wehrmachru Rusové sejmuli. Ale nemůže to říct na rovinu,Tak na to jde takhle. A jistě že mu nejde o nějakou demokracii,to je jen zástěrka. Zeman nenávidí proto že je lidovej a že nejde s ním v jednom šiku nenívisti k Rusku. Tenhle člověk umí spolehlivě hlavně lhát a šířit svojí nenávist.


2  
 #9174 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:30:20 | #9183 (10)

No ty jsi taky dobrej magor, tak se jich na to zeptáme, až sem zavítají... *27179*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:37:09 | #9188 (11)

To se jich ptej jak chceš, smrdutej psychopate, je to tady stále někde dole v historii.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:35:49 | #9187 (10)

A ještě jedna věc - 21.8. tady dal tenhle blbl příspěvek kde zneužil Kryla a o tom jak tady ti zlí Rusáci zabili demokracii,na to jsem se ho zeptal co by se asi stalo kdyby v západním Německu hrozilo v roce 1968 že se tam dostanou k moci komunisti. Jak by se asi zachovali Američani. Ale na to už neodpověděl. Je to pomek sudetáků a odtud jsou ty jeho proruský nenávistný postoje a kdo je nemá ať se odstěhuje. Ne,on at táhne. Do svý vyvolený Germánie nejlíp. Která půjde do pár let leda tak od prdele,vinou neoleberálního systámu kterej taky propaguje jako jedinou možnost.


 #9174 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:34:48 | #9186 (9)

Zeman není ruský agent, Zeman na to má ruské spojky Nejedlého a Mynáře a taky školení v prognosťáku, založeném náčelníkem KGB Jurijem Andropovem, stejně jako agent StB a KGB Václav Klaus ty prolhanej proruskej vlastizrádnej grázle... *2212* *33580* *27179* *33664*


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:37:45 | #9189 (10)

To ty jsi vlastizrádnej grázl a bude ti to připomínáno pořád a jestli se ti tady nelíbí,táhni si do svý vyvolený Germánie kde lížou řit muslimům. Debílku vylízanej.


1  
 #9186 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:44:45 | #9193 (11)

Uvědom si jedno, NATO a západní spůojenci, jsou naši kolegové, Ruské tajné služby jsou naši nepřátelé...Ty a Zeman se s nimi paktujete a to znamená, že pácháte trestnou protistátní činnost, za kterou budete souzeni... *27179*


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:48:07 | #9194 (12)

Uvědom si jedno,NATO není můj spojenec,vypráskali je paséčci koz v sandálech,NATO je absolutně na nic. A nebudu si uvědomovat nic co tobě se hodí,protože jsi jednostranej mimoň,takže na to zapomen,radši odpověz na tohle : Co by se stalo kdyby v západním Německu na vrcholu studený války hrozilo že se dostanou k moci komunisti a Amečani tam měli armádu ??


1  
 #9193 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:55:17 | #9199 (13)

Uvědom si aspoň jedno, ty a Zeman pácháte protistátní činnost...Za kterou po konci ruské hybridní války budete souzeni a po zásluze potrestáni...Žádný strom neroste do nebe, ani Hitler, ani Napoleon válku nevyhrál, v novodobé historii agresiři vždy prohrávají a ty tudíž dřív, nebo později pujdeš před soud... *27179* *2212* *23520* *27179*


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 21:01:22 | #9203 (14)

NATO je v hajzlu a jestli nějaká válka bude tak ten konec bude trochu jinej než ty si ho předtavuješ *33060* A garantuju si že líbit se ti nebude. Jako tvým předkům Germánům které Rusové sejmuli. Před tím taky šířili nenávist k Rusku,tak jako ty a jak skončili. *7139* Řeknu ti to asi takhle,pak už se ze zmrdama jako ty párat už nebudem. Asi chápeš jak to myslím *33060*


2  
 #9199 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 21:28:59 | #9214 (15)

Jistě, že chápu nácku...Ty bys šel s Hitlerem, Musolinim, Frankem, stejně, jako jdeš dneska s Putlerem...Je ti jedno, jaké zločiny páchají, hlavně, že to nejsou demokraté a nabízí ti šanci dělat pro ně špinavou práci...na nic jiného ty dobrý totiž ani nejsi... *33664*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 22:35:41 | #9216 (16)

Ne,z těmahle třema pánama by jsi šel ty,narodit se o 75 let dřív. Ted šiješ do Ruska jenom proto že Rusové sejmuli tvoje předky krerý bojovali právě za tyto tři pány. Sudetáčku.


1  
 #9214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 22:41:15 | #9217 (16)

A od minule mě dlužíš odpověd - Co by se stalo kdyby v západním Německu na vrcholu studený války hrozilo že se dostanou k moci komunisti a Amečani tam měli armádu ??


 #9214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 22:44:56 | #9218 (17)

Odpoved nula,co ? Co se ti nehodí,o tom ty mluvit nebudeš. Ovšem ideologický jednostranný srance a šíření nenávisti to ti jde dokonale že ? *3339*


 #9217 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 23:43:03 | #9220 (18)

Je to smraďoch. (dogou spolknutej a vyzvracenej potkan) *30434*
Sice se z něho dá dělat legrace, ale kdyby tenhle ksindl dostal moc, tak bude mít úředně na svědomí spousty životů. Typologicky je Jasánek něco jako Adolf Eichmann.
https://www.ctidoma.cz/historie/poprava-eichmanna-prinesla-v-jeruzaleme-rozcarovani-z-monstra-se-stal-obycejny-urednik



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 23:14:46 | #9219 (16)

To že někdo poukáže na to že tajná služba fízluje demokraticky zvoleného presidenta a ted se ukazuje že i pravděpodobně další politické strany,to samozřejmě není špinavá práce pro Putina. Naopak,jen to ukazuje třeba naplno kauzu Vrbětice a mnohé další a to jak sebrance tvého ražení narostla křídla. Naštěstí děláte chyby. Pocenujete lidi,máte je za blbce. Téměř bez vyjímky jste všichni pokrytečtí zbabělci a lháři.


1  
 #9214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.21 07:39:09 | #9236 (14)

Tak to se Američani mají na co těšit. Že by to už začalo Afganistánem?


 #9199 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili…
24.08.21 20:13:00 | #9176 (8)

Ne,Zeman nepáchá protistátní činnost,ani není napojenej na Rusko - to jen hajzlové napojení na Sudetáky a další podobní vlastizrádci ho o to víc nenávidí. Ne,Zemen není napojenej na Rusko,ale ty jsi napojenej na Sudetáky. A je mě jasný proč tak nenávidíš Rusko,protože Rusové nakopali těm tvým Germánům prdel a to tě tak děsně sejří. Máš smůlu,my neuhneme,sudetáčku. Ty nikomu nebudeš psát něco o tom kde je vlastizrádce,když ty sám jsi tím největším a přímo ukázkovým. Navíc z Germánama,z těma zrmdama kteří náš národ ohrožovali bezpočtu krát. Né z východu,ale ze západu,z Německa našemu nátrodu hrozilo vždy nebezpečí. A to po stovky a stovky let. Z východu jen po válce a i to bylo vinou Gemánů,protože si prosrali válku a tím pádem se k nám nasral Stalin. Jseš jenom debil a pohůnek Germánů a vlatizrádce. Šmejde. Je mě jasný proč tak nenávidíš Zemana a hlavně Rusko.


 #9171 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volili…
24.08.21 20:27:35 | #9181 (8)

75 let po válce tady potomci sudetáků posílají Český lidi pryč z republiky když nezdílejí jejich zrádcovský a nenávistný manýry. Hezký..Ale my neuhneme.


 #9171 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:40:54 | #9190 (9)

Ani netušíš kolik germánské krve koluje v tvých řilách proruskej nácku...Německo je 71 let demokratickou zemí a právním státem, který se denacifikací vyrovnal s nacismem...Rusko dodnes řídí agent KGB Putin, který vede vůči nám a vůči demokratickému západu hybridní válku, ve které ty jsi vědomým vlastizrádcem a protistátním diverzantem, takže před soud v HAAgu za válečné zločiny půjdeš jedině ty Putinuv poskoku a vlastizrádče... *33664*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:43:00 | #9192 (10)

Ne,podstatná část toho co ty píšeš je jenom subjektivní tvrzení jedné zrádcovské progermánské a nenávistné svině. Nic vic,nic mín.


 #9190 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:58:07 | #9202 (11)

Všeho dočasu, agresor Putin půjde do zadele, jako šel do zadele agresor Hitler a ty půjdeš do zadele s ním...Resp. před soudní tribunál, za zločiny proti lidskosti a ta diverzní činnost v zájmu cizí agresivní nedemokratické velmoci... *33664*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 21:05:14 | #9204 (12)

Oukej, a teď důkazy, ty právní analfabete. Ptám se už po 120 a pořád nic.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 21:09:55 | #9205 (13)

Oukej...Tebe se to týká zrovna tak...



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 21:15:39 | #9207 (14)

Na tohle radši odpověz - Co by se stalo kdyby v západním Německu na vrcholu studený války hrozilo že se dostanou k moci komunisti a Amečani tam měli armádu ??


 #9205 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.21 07:41:33 | #9237 (10)

Demokratickou zemí pod kuratelou amíků. Od druhé světové války tam jsou americké vojenské základny.


1  
 #9190 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Volili jste Zemana
24.08.21 19:48:40 | #9170 (4)

Každá revoluce pojídá svoje děti.




| Předmět:
22.08.21 23:01:10 | #9150

Hrdý mouřenín nad německým antirasismem žasne

https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/hrdy-mourenin-nad-nemeckym-antirasismem-zasne-40369689

Na černé listině rasistických slov a slovních obratů, které němečtí progresivisté – politici, média a aktivisté – s veškerým možným zápalem a důsledností potírají, se termín Mohr (mouřenín, černoušek) drží hodně vysoko. Natolik, že už loni na návrh poslanců sociální demokracie na radnici v obvodě Berlín-střed přejmenovali ulici Mohrenstrasse v srdci metropole poblíž českého velvyslanectví. Muž z Nigérie se za název své restaurace ale nestydí.

(...)

„Média, politici i aktivisté neúnavně přiživují okázalé, militantní tzv. antirasistické postoje, které nejednou vyznívají tragikomicky,“ přiblížil týdeníku Focus. To, co sám pokládá za rasismus, dokládá na svém zážitku. Do jeho restaurace dorazil černošský host s německou manželkou.

Muž se ho dotázal, proč pracuje pro nacistu. Jeho žena Ase se vyjádřila ještě přímočařeji: „S vámi mluvit nechceme, zavolejte nám svého fašistického šéfa!“ *4960* Když jim Onuegbu vysvětli, že podnik vlastní, dvojice trvala na tom, že název musí zmizet: „Něco takového nemůže v Německu zůstat. Je to rasistické!“ *4960* Na to je uzemnil: „Tomu, co jste právě předvedli, se říká čirý rasismus. Předpokládali jste, že černoch nemůže být majitelem takové restaurace!“



| Předmět: RE:
22.08.21 23:03:42 | #9151 (1)

Ten úvod článku je docela slibnej, na to, že jde o novinky.



| Předmět: Reakce na ten xyndl pode mnou.
21.08.21 07:00:50 | #9143

Ajj. Tady zase někdo, kdo zřejmě nezná písničku ,,Kádrovali mě“ zneužil K. Kryla.
Ještě, kdyby ty vojska W-smlouvy poskytovaly výcviky teroristickým organizacím a vyzbrojovali je, jak to dělali bojovníci Pentagonu v Iráku a Sýrií před nastolením IS, nebo v Afghánistánu, nebo Libyi či Kosovu, aby jejich působení stalo za řeč.
Zneužití Kryla k vlastní ideologické agendě je podobné jako zneužití životní historie renesančního umělce M. Buonarrotiho mezinárodní agendou LGBT lživě ho označujícího jako homosexuála hájícího jejich zvrácené preference ve společnosti, jenom protože umělec žil ve svobodném stavu.

Heerakleitos: To se dobře poukazuje na někoho, kdo už vás nemá možnost vypráskat bičem a hnát široko daleko. Co?!



| Předmět: RE: Reakce na ten xyndl pode mnou.
21.08.21 07:02:22 | #9144 (1)


| Předmět: RE: RE: Reakce na ten xyndl pode mnou.
21.08.21 07:18:03 | #9147 (2)

Tak..tenhle klip je více než vypovídající jakej byl Karel Kryl. Ten by nějakýho heretika Heraklita poslal leda tak do prdele. Ale to nebrání tomuhle šmejdovi probruselskýmu zneužívat jeho osobnosti,když už ten člověk se nemůže bránit. A o to víc je to šmejdský. Na tom videu je jasně vidět jakou měl Kryl osobnost a jak by asi bral nějakýho blbce Heraklita a jeho jeblý,falešný hodnoty. Heraklite na to video se pořádně podívej,ale ty to stejnak nepochopíš,na to jsi moc jednostranně blbej.


 #9144 

| Předmět: RE: Reakce na ten xyndl pode mnou.
21.08.21 07:10:08 | #9145 (1)

To oni dělají rádi,tihle novodobí probruselští soudruzi že si ukradnou osobnosti pro sebe. Už vidím jak Karel Kryl by ctil hodnoty Evropského neoliberáního marxismu,to určitě *30434*


 #9143 

| Předmět: RE: RE: Reakce na ten xyndl pode mnou.
21.08.21 07:12:13 | #9146 (2)

My jím říkáme bolševici.



| Předmět:
21.08.21 01:58:07 | #9117

Vážení přátelé i nepřátelé, dnes 21. srpna si připomínáme 53. výročí od vpádu ruských okupačních vojsk do bývalého Československa, kdy Rusové spolu s komunistickými vlastizrádci a tzv. spřátelenými armádami zmařili všechny naděje našeho národa na demokratizaci a osvobození se od ruské bolševické nadvlády...Největší zastoupení v okupační armádě měli Rusové a celá agrese byla řízena z Moskvy...Při potlačení demokratizačních reforem bylo během jednoho týdne zabito 108 Čechů a Slováků a následně ze země emigrovalo přes 300. tisíc lidí, většinou vzdělaných, čestných, připravených tvořit hodnoty a obětovat se pro naši zem...Kýžené svobody a odsunu ruských okupačních vojsk jsme se následně dočkali až po dvaceti letech v roce 1989, nicméně toto zlo z našeho světa a z naši země nikdy zcela neodešlo, jen na sebe vzalo jinou podobu a nyní se znovu v rouše beránčím vrací a dere se k moci skrze různé StBácké strany, ruské kolaboranty sedící na hradě a proruská nacionalistická hnutí podchytávající extrémisty z leva i z prava lidi frustrované ze svobody, bezbranné důchodce a morální trosky k likvidaci všeho pozitivního, co nám přinesl 17. listopad 1989...Nenechme se proto těmito bolševickými proruskými krysaři, kteří pějí ty nejkrásnější populistické písně znovu ošálit, nenechme se jimi poblouznit a opět si nechat ukrást svobodu a demokracii po které jsme již v roce 1968 tak usilovně toužili...To zlo nikdy nikam neodešlo, je stále mezi námi, stačí se podívat na minulost nejvlivnějších polistopadových politiků a většiny StB miliardářů, které porodila divoká půrivatizace ..Budiž nám rok 1968 výstrahou, aby se nic takového, co se tehdy našemu národu přihodilo již znovu neopakovalo...Tehdy rusové přijeli na tancích, dnes nás chtějí dostat do svého područíí skrze slabinu demokracie, kterou je hloupý, snadno manipulovatelný, na populismus a primitivní nacionalismus slyšící člověk...Za necelé dva měsíce jsou volby, do parlamentu ČR, berme je vážně a velmi si rozmysleme, zda svůj hlas dobrovolně hodíme proruským komunistickým vlastizrádcům a Putinovým sluhům z řad StBáckých oligarchů a prognosťáckých agentů KGB a jejich nacionalistickým metastázím, kteří se nijak neliší od Bilaků, Kolderů, Indrů, Husáků, či Gottwaldů, nebo zda zajistíme lepší budoucnost svým dětem ve svobodné zemi volbou proevropských demokratických stran, které nás pevně zakotví na civilizovaném západě, kam jsme patřili od vzniku Československa v roce 1918 a o čemž snili pak i Češi v roce 1968 a v roce 1989...Nenechme si v podzimních volbách bolševiky znovu ukrást naši lepší budoucnost a lepší budoucnost našich dětí!


1  

| Předmět: RE:
21.08.21 01:58:37 | #9118 (1)


| Předmět: RE: RE:
21.08.21 02:14:45 | #9120 (2)

Opravdu si ty červe myslíš že Karel Kryl by byl pro ten tvůj Brusel ? Pro cenzuru v rámci vyššího dobra ? Pro nehlídaný hraice a rasimus na ruby ? To určitě. Byl by asi proti Babišovi,to asi jo,ale rozhodně by tě z EU kterou ty razíš poslal do prdele. Kdyby Kryl nedostal rakovinu a byl by tady ještě dneska,volil by pravděpodobně Přísahu nebo Trikoloru,možná i SPD,takže by z toho kterýho tady postuješ jako svýho hrdinu by byl pro tebe vyvrhel a extremista pro Rusko. Ty přetrhdílo *30434* *30434* *30434* *30434* *7139* *7139*


 #9118 

| Předmět: RE: RE: RE:
21.08.21 02:29:03 | #9122 (3)

Nepřivlastňuj si proruskej nácku Kryla, jako to dělají tví bratři bolševici a zneužívají ho ke kritice demokracie, podobně, jako ty ke kritice EU...Kryl nebyl magor, aby volil proruské metastázy, založené bolševiky, které vyjmenováváš...Kryl žil dlouhá léta v Německu a nic jiného, než demokracii by nikdy nevolil, tak nelži... *5762*



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 02:39:00 | #9126 (4)

Kryl by rozhodně nevolil strany které tady prováděli zlodějny od převratu. Ty jim říkáš jediný možný demokratický strany. Tvoje falešný,vlhký sny jsou každýmu víš kde. Kryl by volil pravděpodobně přísahu nebo Trikoloru,možná SPD. Rozhodně né ale strany zlodejny,ebo vlastizrádné,tedy to jedinou možnst jak říkáš ty.


 #9122 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 02:52:24 | #9132 (5)

Ty polistopadové strany co rozkradly republiku založili a řídili hlavně agenti KGB z prognostického ústavu...Po nástupu nových pořádků - po kabelkovém puči a nástupu StBáka Bureše k moci, systematicky tyto původní demokratické strany likvidují, Zeman ČSSD ve prospěch ANO, Klaus ODS ve prospěch nových stran a hnutí typu SPD, Klausovy Trikolory, komunistky a Klausovy oblíbenkyně se zájmy v Rusku Bobošíkové, atd. proto nemám žádný strach o to, že by se bývalé demokratické strany s vyjímkou ODS od polistopadových zločinců neočistili, ti jsou už právě nalezlí v tebou volených nových stranách a doufají, že povládnou dál...Každý kdo nespadl z porodního stolu na hlavu, už toto dávno ví... *32537*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.08.21 23:55:07 | #9152 (6)

Héraklesi, za 5000 Kč měl bych pro tebe těhotnou nevěstu. Měl bys zájem?
*12213*


2  
 #9132 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
22.08.21 22:46:14 | #9148 (5)

Přísahu založili četníci aby si pohlídali rozjeté kšefty. Zlodějiny, které se nevyšetřily šly pod stůl jen proto, že se pachatelé nezapomněli podělit s vrchností, tedy i s četníky ve vysokých funkcích



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
22.08.21 22:56:10 | #9149 (5)

A možná TSS, o těch fízlech pochybuju.



| Předmět: RE:
21.08.21 02:09:08 | #9119 (1)

Díky že si probruselej červ ukradl odkaz roku 1968 pro sebe. Ten červ zapomněl jaksi ale už zmínit že tehdy drtivá většina lidí chtěla socialismus z lidskou tváří,né být poskokem Bruselu či montovnou Němcka a vazalem USA. Probruselsej červ snořící se v mršině EU se opravdu snaží vyskočit nám do oka a nakazit nás infekcí z té mršiny neoliberání EU.


1  
 #9117 

| Předmět: RE: RE:
21.08.21 02:33:36 | #9124 (2)

Dokud bude ta ,,mršina" dobrá pro lidi ze západního demokratického světa a bude vadit jen proruským náskům, agentům StB a KGB, kteří nás táhnou zpět na divoký východ, tak bude dobrá i pro většinu psychicky zdravých čechů, kteří se od psychicky zdravých Němců, Italů, Španělů, Francouzů atd. nijak neliší...Ty se klidně nácku z EU odstěhuj do vysněného Ruska, nikomu tady chybět nebudeš... *27179*


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.08.21 02:43:09 | #9128 (3)

A co ty že by jsi spíš ty vystěhoval z toho xenofobního Česka na ten svůj vysněnej západ ? Nikomu tady fakt chybět nebudeš. Leda těm co si potrpí na exota *30434*


1 1  
 #9124 

| Předmět: RE:
21.08.21 02:24:22 | #9121 (1)

Těch lží v tomhle příspěvků je hodně,fakt hodně,to jsi psal ze své hlavy a nebo jsi to okopčil od někoho ?? Ale ta závěrečná lež mě až rozesmála,cituju "které nás pevně zakotví na civilizovaném západě" Jaký západ máš na mysli ? Jako Francie ? Nebo Německo ? Belgie ? Anglie ? Švédsko ? Tak to aby sebou ti uvědomnělí liberální voliči rychle hodili,za 20,30 let to budou islámský kalifíty. Ty trubko vylízaná. A z těma se "ukotvuj" leda tak ty sám. To jsi napsal ty ze svý hlavy ? To myslíš vážně ? Hele,tohle nemůžeš myslet vážně,že ne ? Že si tady z nás děláš ze všech prdel,přiznej se !!!


 #9117 

| Předmět: RE: RE:
21.08.21 02:38:08 | #9125 (2)

Myslím původní staré členské země, tj země bývalé západní Evropy...Chalífát máš maximálně ve své hlavě...I když Putin se nyní bude snažit poslat nám sem miliony Afgánců, jako nám sem posílal Syřany...Přece jen jsme v hybridní válce a proto musí být Evropa jednotná... *22807*



| Předmět: RE: RE: RE:
21.08.21 02:58:09 | #9134 (3)

Já ti povím co Evropa musí - musí se zbavit vlivu krys tvýho ražerní a začít si hlídat hranice a hlavně deportovat. To musí. Ale rozhodně nemusí nic z toho co říká nějakaj prolhanej noeliberální potkan jako ty. Ty tvoje lži o tom že za Afganistán může Putin beru už jen jak důsledek zhoršujícího se tvého psychického onrmenění,takže to jednou přejdu.


 #9125 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 03:10:41 | #9137 (4)

Zase jsi četl zbrkle...Píšu o snahách Putina, kterých brzy budeme svědky, přece nenechá své diverzní nacionalistické buňky v EU, včetně tebe vyhladovět, pokrmu pro vaši nenávist a pro protiunijní propagandu bude s tím co se odehrálo v Afghánistánu dost... Jen musí dorazit první přistěhovalci a z kremlu nové noty...*17315*


1  

| Předmět: RE:
21.08.21 02:32:14 | #9123 (1)

Ne,počkat,poslední lež ve tvé příspěvku je tahle " které nás pevně zakotví na civilizovaném západě, kam jsme patřili od vzniku Československa v roce 1918 a o čemž snili pak i Češi v roce 1968" Tak hlavně,ty víš hovno o čem snili lidi v roce 1968,protože jsi byl v tý době leda tak spermie v tátových gatích. Já ti to řeknu o čem snili. Snili o socialismu z lidskou tváří a maximální podpora Dubčeka,kterej byl komunista. To ale nebrání aby si odkaz obnovy a restartu socialismu ukradli pro sebe neoliberální probruselští červi jako jsi ty.


 #9117 

| Předmět: RE: RE:
21.08.21 02:42:01 | #9127 (2)

Ale hovno, ti lidé tehdy chtěli západní blahobyt, luxusní západní zboží, chtěli svobodně žít a svobodně cestovat...So­cialismus s lidskou tváří chtěli reformní komunisté, kteří beztak věděli, že se časem budou muset otevřít směrem k západu a zavést normální tržní hospodářství...Je vidět, že dějinám a společenským vědám vůbec nerozumíš... *33664*


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.08.21 02:47:16 | #9129 (3)

No jistě nechám si to vysvětlit od tebe,debile. Lidi tady chtěli u nás reformní socialismus. Heslo bylo "Za Dubčeka" Vidíš tam někde hesla "chceme být pod USA?" Kde ? Jseš jenom posranej lhář. A ještě mě někdo takovej jako ty bude poučovat ? Zalez.


 #9127 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 02:57:09 | #9133 (4)

Nic takového jsem nenapsal...Přečti si to znovu a pomalu...Nicméně, země, kterým po druhé světové pomáhala postavit se na nohy právě USA, ty se záhy staly nejbohatšími a nejsvobodnějšími zeměmi světa, viz Německo, Japonsko, Jižní Korea atd. Země, které patřili pod rusáky, se z toho bordelu nemůžou vyhrabat dodnes a ty bys v tom ty chytráku chtěl ještě pokračovat... *2212*


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.08.21 02:52:18 | #9131 (3)

A malinká vsuvka,debílku. Kdyby v západním Německu které okupovali už dávno Američané,hrozilo že se dostanou k moci komunisti,tak tam na náměstích ty tanky budou taky,ale neměli by bílé pruhy,ale Americkou vlajku. To jsou věci to,magůrku ? Jednostranej debílku,nauč se něco o rozdělení svér vlivu po 2.světové válce a pak mě poučuj.


 #9127 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 03:01:42 | #9135 (4)

To samozřejmě, ale vše by bylo schváleno demokratickým parlamentem, nikdy by nepřijeli amíci na pozvání pár kolaborantů..­.Německo mělo a má na svém území americké základny zcela dobrovolně a žádný Němec nikdy nepocítil ze strany USA nějaký útlak...V tom je ten rozdíl, mezi Američanama a rusákama, který ty omezený chytráčku nechápeš... *27179*


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 06:13:26 | #9138 (5)

Máš v tom doecla hokej. Ti amíci tam byli od války,ti nepřijeli po tom co jim to někdo schválil. Ti rusáci jak píšeš jsou dávno z Německa pryč ale ti tví amíci jsou v Německu poříd. Úplně obracíš pravdu a fakta. Takže si je připomeneme ještě jednou - Rusové odešli v Němcka v roce 1989,Američani tam budou možná navěky. A přesto podle tebe ti rusáci jsou ti zlí okupanti a Američani jsou ti skvělí,už podle toho jak to píšeš - rusáci a Američani,z toho je vidět tvá objektivita. Ale za všechny slova,za všechny tvoje kecy hovoří skutky a Rusové odešli,Američani jsou tam dál. Já píšu oba národy jak se má,u tebe je vidět že jsi jednostranej zmetek.


 #9135 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 06:22:59 | #9139 (5)

Američani tam byli od války,zrovna tak jako Rusové. Proběhlo možná jedno formální hlasování jako na oko,ale už vidím jak by Američani odešli kdyby nějakej parlament v Německu řekl ne,kor z Německa,jistě,vole. To by byla první země na světě. Američani když mají nějakou zemi dop kontrolou už nikdy odtamtud neodejdou,pokud nejsou vystaveni tlaku. A co se týká komunistickýho Ruska nebudeme si dělat tady iluze,byla to armáda totalitního státu kerá prosazovala Ruský zájmy,stejně jako ta Americká která prosazovala zájmy USA. Ale jak to bylo v Německu mě fakt nebude psát někdo kdo už na začátku píše ti zlí rusáci a skvělí Američané. To je vidět jak jsi totálně jednostranej a takovej člověk nemůže nic objektivně posuzovat.


 #9135 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 06:28:04 | #9140 (6)

Dvě otázky mám na tebe. Ta první - hádej co by se stalo kdyby dejme tomu v roce 1970 hrozilo že se v západním Německu dostanou k moci komunisti. Co myslíš že by se stalo ??? Otázka druhá,fakt si myslíš že kdyby v Německým parlamentu řekli při hlasování dejme tomu v roce 1972 na vrcholu studený války NE přítomnosti Američanů že by Američani ze západního Německa odešli ??? Na tohle odvěz chytráku.


 #9139 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 06:36:17 | #9141 (7)

Velká část toho co tady píšeš jsou ideologický srágory,bez znalosti historie a reálií té doby,navíc umocněné tvým totálně neobjektivním a jednostranným přístupem k tématu. Umíš tady akorát tak krásně ideologicky plkat hovadiny,ale na to ale neptřebujeme tebe,to už jsme tady měli komanče v době normalizace. Jseš jim hodně podobnej. Ty jsi se narodil špatně,ty jsi se měl narodit o 40 let dřív,krásně by jsi se uplatnil,jen by jsi změnil pár slovíček,ale vyšlo by to nastejno. Ty by jsi napsal minimálně 5 brožur o uvědomnělé socialistické společnosti,který by jsme se my museli pak povinně učit.


 #9140 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.21 06:47:08 | #9142 (7)

Na tyhle dvě otázky odpovíš. 1. Co by se stalo kdyby v západním Německu na vrcholu studený války hrozilo že se dostanou k moci komunisti a Amečani tam měli armádu ?? A pak 2. Kdyby řekli v Německým parlamentu NE přítomnosti Amerických vojsk v západním Německu na vrcholu studený války,jestli by Američani odešli ?? Na tohle totiž by měl odpovědět každej kdo píše krásný ideologický statě jak ti zlí rusáci u nás zabili demokracii i když ve skutečnosti to bylo refermování socialismu. Kterej teda moc reformovat nejde,ale to už je jiná vec. Ostatně ti lidi z roku 1968 by asi koukali kdyby viděli že si jejich odkaz a jejich přání o socialismu z lidskou tváří a za Dubčeka ukradl pro sebe jednostranně zaměřenej osel,kterej je až po prdel vraženej do zadku Bruselu a Američanům. To jen tak na okraj.


 #9140 

| Předmět:
21.08.21 00:11:11 | #9114

Mast z marihuany je zdravá. *33664*



| Předmět:
20.08.21 23:50:30 | #9113

Babiš vyhraje volby a feťáci olíznou jointa. *27179*


2