Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 888896x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #9178

Zobrazit vše


| Předmět:
24.08.21 20:21:16 | #9178

Reakce na blábol Jasankovskeho typu (k 21. 8. 68') Jana Hrusinskeho:

Jindřich Rajchl:
Proti jeho slovům se důrazně ohradil mimo jiné také Jindřich Rajchl, kandidát Trikolóry, Soukromníků a Svobodných. Sdělil Hrušínskému, že nikoli Rusové, ale Němci byli podle něj u každého svinstva moderních dějin. „V Německu vznikl marxismus. V Německu byl proškolen, zaplacen a do Ruska vyslán agent Vladimír Iljič Uljanov, který přijal přezdívku Lenin, jenž provedl v carském Rusku bolševický převrat, jenž negativně ovlivnil celoevropské dění na dalších 70 let. Německo bylo hlavním iniciátorem první i druhé světové války. V Německu vznikl nacismus. A Německo momentálně určuje naprosto mylný historický kurz Evropské unie směrem k bruselskému superstátu, jenž neodvratně tuto instituci dřív nebo později zničí."

Zdeněk Zbořil:
„Pan Rajchl snad mohl panu Hrušínskému ještě připomenout, že Karel Marx a Bedřich Engels mluvili německy a Leninova němčina, stejně jako němčina hned několika jeho soudruhů, byla lepší než ruština. Anebo, co to bylo „konečné řešení židovské otázky.“ Ale vlastně proč? Jak také dobře víme – komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. A tak bych mu mimo jiné i přál, aby mu nikdy nešlo o život. Ani to není žádná velká legrace."


1  

| Předmět: RE:
24.08.21 21:18:02 | #9208 (1)

Čéče , že ty chrápeš s komsomolkou jessie nikolájevnou ? *2* *57* *2*


1 1  
 #9178