Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 934624x
Příspěvků:
22733

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
14.11.21 21:32:23 | #13042

🇷🇺🇨🇿😍💉
SPUTNIK JE NEJZDRAVĚJŠÍ!




| Předmět:
14.11.21 21:15:04 | #13039

Praha atakovala světovou velmoc Čínu a schválně podpořila čínské muslimy. Utiskovaní křesťané v muslimských zemích Hřiba nezajímají. Hřibova nekonečná zákeřnost a blbost bude mít pro ČR nedozírné důsledky

Čínou pronásledovaní Ujgurové si v Praze zvolí exilovou vládu. Hřib kongres podpořil, Černín dává ruce pryč

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/cinou-pronasledovani-ujguri-si-v-praze-zvoli-exilovou-vladu-hrib-jejich-kongres-podporil-cernin-dava.A211111_184854_ln_domov_vag


2  

| Předmět: RE:
14.11.21 21:17:26 | #13040 (1)

„Politická podpora akci je poměrně opatrná. Existují náznaky, že reakce čínské strany na sebe nenechají dlouho čekat,“ řekl serveru Lidovky.cz diplomatický zdroj. S tím si však očividně neláme hlavu pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti), jenž politiku Číny dlouhodobě kritizuje a kongresu udělil záštitu. Vztahy mezi Prahou a Pekingem jsou beztak na bodu mrazu, což Hřib hodlá na konferenci zmínit.


1  

| Předmět: RE: RE:
14.11.21 21:25:18 | #13041 (2)

Ani tomu Hřibovi nejde o nějaké Ujgury,ti jsou mu u prdele. Jeho zajímá jen destabilizovat podle zadání svýho paníčka,jeho názor jako jedinej pravej a eurohujerismus. Nějací Ujguři jsou mu u prdele. Typická prolhaná Pirátská obojetná krysa.


1  
 #13040 

| Předmět:
14.11.21 21:04:07 | #13038

Tohle mě od vedle pobavilo:


1  

| Předmět:
14.11.21 20:57:07 | #13036

Ekonom Pikora důrazně varuje: Už nežijeme v kapitalismu, ale ve výtvoru sociálních inženýrů. Vyždímaná, zoufalá střední třída se stane nevypočitatelnou

https://ceskepodcasty.cz/episode/jZdg7bgFuJexzcASsv4z

Nemine snad jediný den, aby se v médiích u nás i v Evropě neobjevila alespoň nějaká zmínka o Zeleném údělu, který chystá EU, a většinou nejde jen o zmínky, ale rozbory, diskuse i velké hádky. Někteří na něj čekají jako na spásu, jiní ho označují za blížící se katastrofu. Co máme tedy očekávat od tolik diskutovaného Green Dealu? Radikální cesta k očistě kontinentu, nebo jeden z nejnebezpečnějších sociálních inženýrských experimentů od 2. světové války? Přežije Zelený úděl střední třída? Ta, která patří k nejvíce stabilizujícím prvkům každé demokratické a svobodné společnosti? Nejsou to jen ekonomové, kdo má obavy, že střední třída na povinné masivní zdražování způsobené Zeleným údělem tvrdě doplatí, k těmto závěrům došla i Organizace pro hospodářskou spolupráci a rozvoj známá často pod zkratkou OECD. Co nám tedy Zelený úděl přinese? Čistou přírodu a šťastný život, nebo čistou ideologii, chaos a katastrofu?



| Předmět:
14.11.21 20:07:46 | #13035

Piráti v rozvratu. Dávají zmatené rozhovory, přibývá odpůrců vstupu do vlády

https://www.echo24.cz/a/SpkQr/pirati-v-rozvratu-davaji-zmatene-rozhovory-pribyva-odpurcu-vstupu-do-vlady

O tom, jestli si Piráti interně odsouhlasí koaliční smlouvu a tedy i vstup do vlády Petra Fialy, bude jasno až v pondělí večer, ve straně ale každým dnem přibývá potíží a neshod. Členové na Pirátském fóru řeší, jestli kvůli takzvané kumulaci funkcí vůbec někdo v kabinetu zasedne, jednotliví politici pak dávají rozhovory, kterými jen dále posilují zmatek. Poslanec Jakub Michálek třeba přiznal, že u Pirátů vzniklo křídlo odpůrců, europoslankyně Markéta Gregorová zase zpochybnila, že je předseda strany Ivan Bartoš nejlepším kandidátem Pirátů do vlády.



| Předmět: Pětikoalice
14.11.21 19:18:12 | #13032

Současnou vládní pětikoalici spojuje jen touha po korytách,moci a penězům a program antibabiš. Jenže nepočítali že doba bude tak blbá,že covid zase pojede,do toho energetická krize jako prase. To by vše se muselo řešit a být na úřadech 12,16 hodin jak byl Babiš a do toho se jim fakt nechce,do tvrdé práce a řešení,pro to tam fakt oni nepřišli. Ale pro koryta,rozdělování zakázek pro svoje známé a kamarádíčky a hlavně být doma ve 3 odpoledne z rodinou,za 250 tisíc měsíčně,oni jsou přece Evropští liberálové kteří chtějí žít po liberálovsku. Ten tvrdej kapitalismus ten mají pro ty ostatní,oni chtějí pro sebe vlídnej Evropskej liberalismus. Tedy sedět v práci na noťasovi,kafičko a ve 3 odpoledne z rodinou a za to čtvrt mega měsíčně,asi takhle. No a doba je ted ale tak blbá že se do vlády nepohrnou,moc práce a moc zodpovědnosti,moc řešení,takže klidně se může stát že předávání moci budou oddalovat,at Babiš ještě odmaká to složitý období tak do jara a vyžere si to. Oni tam přišli pro prebendy a žít liberálně,oni a jejich rodiny. Jo a Babiš je estébák,to je hlavní *30434*



| Předmět: RE: Pětikoalice
14.11.21 19:45:38 | #13033 (1)

Pravdivost mých slov potvrzuje vývěsní štít jejich pětikoalice Pekarová Adamová. Plnou hubu řečí o zlu Babiše,o návratu ke slušnosti a morálce. Nevím co měla na mysli,protože když dostala nabídku na práci na ministerstvu aby skutečně mohla tady něco napravit podle svého,tak do toho se jí nechce,lepší bude sedět v poslanecké sněmovně,mlýt pantem,rozdávat moudra o morálce,chodit do práci podle nálady,být doma ve 3 odpoledne a hlavně za to brát čtvrt mega měsíčně. Pekarová je typický příklad liberálního žvanila který umí jen žvanit,kritizo­vat,uznávat jen svůj neoliberální eurohujersský názor ale do tvrdé práce se jí nechce. Ona a její rodina chtějí žít pěkně Evropsky librálně,tady žvanit o ničem,poučovat okolí o morálce,frásnit eurohujerský blafy,dělat hovno a brát za to dlouhý peníze. A to není jenom ona,to je většina lidí v té jejich pětikoalici. Jenom kritizovat,touha mít se dobře a žít si pekně liberálně a ctít své liberální hodnoty.


 #13032 

| Předmět: RE: RE: Pětikoalice
14.11.21 19:49:46 | #13034 (2)

My co jsme byli na václaváku v 89.tým nás přímo uráží když nás o demokracii poučuje vysloveně eurohujerská kráva,nějaká učitelka z mateřský nebo co ona je,která jen papouškuje oficiální eurohujerský kecy,ale když přjde na to aby něco dělala tak od toho tam ona není. A o tom je celá tahle pětikoacie,jenom antibabiš a mít se dobře pro sebe. A samozřejmě návrat do stavu před rok 2017 do těch největších zlodějin a tunelů. To je celá ta jejich slušnost a návrat k morálce.


 #13033 


| Předmět:
12.11.21 21:29:00 | #13026
asi tak


| Předmět: Tomáš Vyoral
12.11.21 21:28:32 | #13025

Profesorka Kristina Sundquist z univerzity v Lundu zveřejnila výsledky studie, podle které mají téměř 60 % znásilnění ve Švédsku na svědomí přistěhovalci. Každý třetí zároveň od švédského státu pobíral sociální dávky. Zveřejnění později nahlásil anonymní doktorand (udavačská svině) z univerzity v Göteborgu a profesorka je nyní vyšetřována, neboť její zpracování volně dostupných úředních údajů prý bylo neetické. Váš komentář?

Že migranti – zejména, pouze a jedině z afrických zemí a z Blízkého východu – jsou přeci demografickou oporou, obohacením, pracovní silou Evropy plnou lékařů, inženýrů a pionýrů. A o těch se přeci nesmí mluvit v pravdivém světle – tedy špatně. Švédsko, ještě za mých gymnaziálních let jedna z nejbezpečnějších zemí na světě, se proměnila ve válečnou zónu gangů, kriminální teritorium a semeniště znásilnění. Čímpak to asi tak „najednou“? Že by vikingům jeblo v koulích? Nebo náboženství pravdy, lásky a míru? Nechť si každý udělá obrázek sám.



| Předmět: RE: Tomáš Vyoral
13.11.21 17:25:20 | #13027 (1)

Já to řeknu jak to je na rovinu. Natahali si tam tu nejhorší chamraď kterou ani nechtějí v jejich domovkých zemích. A tohle je výsledek.


 #13025 

| Předmět: RE: Tomáš Vyoral
13.11.21 18:21:11 | #13028 (1)

Ještě dodám že ta čísla jsou větší. Migranti se podílejí na znásilnění ve Švédsku přes 90 procent,paní profesorka byla ještě velmi korektní. Ale i to je moc na hyperkorektní Švédský noeliberální systém pro kterého je cizí kriminální parazit 8x víc než původní občan.


 #13025 

| Předmět: RE: RE: Tomáš Vyoral
13.11.21 18:40:52 | #13029 (2)

U nás už to hlavně Piráti a Topka zkouší ale pomaličku taky. S tím že jak nejsi dost pro EU,pro menšiny,pro homosexuály,jak nejsi dost protiruský,tak nepatříš do (jejich) moderní společnosti. Pozoruju to dost dobře. Na to je potřeba jim na to říct asi tohle - At si různí Piráti kteří navíc zradili i své dřívější ideály antiglobalizace a proti NATO,nechají své poučování,men­torování a cpaní svých novobolševistických bludnejch názoru pro sebe,nikdo jim na to není zvědavej. My nejsme povinni brát jejich řitilezecký,pro­bruselský a prohomoušský názory. My nejsme povinní jejich názory zdílet,není doba jednoho svatého názoru,at si své názory a poučky kdo je extremista a kdo ne podle nich nechají pro sebe. Nejsou 50 léta aby nás nějací progresivisti učili svůj jedinej a pravej názor. Tady jde o to že kdykoliv oni budou mít tendence označovat své názory jako tu jedinou přijatelnou společenskou normu,v tu chvíli se jim musí důrazně připomenout at si nehrajou na nové spasitele a pokrokáře a at jdou s tím novobolševismem a jediným pravým názorem do hajzlu.


1  
 #13028 

| Předmět: RE: RE: RE: Tomáš Vyoral
13.11.21 18:46:06 | #13030 (3)

A navíc Piráti zradili i své vlastní dřívější ideály kdy byli ještě politické křidlo Antify,tedy antiglobaliza­ce,proti korporacím a proti NATO. A ted jsou paradoxně prívě pro tohle všechno,vše vyměnil za eurohujerismu a podporu korparacím a kapitalismu a NATO. Jsou to vlastně ubožáci,ti ani žádné ideály nemají. A Topka je kompletně zrádcovská strana. Tyhle subjekty nemají sebemenší právo někoho mentovat.


 #13029 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Tomáš Vyoral
13.11.21 19:06:20 | #13031 (4)

Takže když říká v PS Pekarová že SPD nemá právo mít místopředsedu PS,protože byla vyšetřovaná jako extremistická strana,tak účelově manipuluje,protože kdyby byla extremistická,ne­pustili by jí do voleb,zjistilo se vyšetřováním že není. Když je Topka tedy taková,já bych jí to oplatil i z úrokama. Dva měsíce před dalšíma valbama by někdo podal podnět k tretnímu stíhání,protože dejme tomu třeba bude mít odjem že někdo v TOP krade peníze ve straně a nebo kdekoliv. Pak tu stranu budou prošetřovat,sa­mozřejmě nic nezjistí,ale už se po dalších volbách může říct že tahle strana nedostane žádnou funkci v PS,protože byla vyšetřována policíí a je to kriminální strana. Co vy na to milí topkaři ? Uděláme to takhle ?


 #13030 

| Předmět: RE: RE: Tomáš Vyoral
14.11.21 21:00:41 | #13037 (2)

Taky bych tu studii viděl silně podhodnocenou. Je vytvořená pro veřejnost v hypekorektním Švédsku. I přesto se našel udavač, kterej to nahlásil jako neetická fakta.




| Předmět:
12.11.21 19:52:04 | #13023

Tak nevim, jestli tohle výhledově vypadá na legalizaci:

Šéfredaktor časopisu Legalizace dostal u soudu podmínku za šíření toxikomanie

Šéfredaktor časopisu Legalizace Robert Veverka (který je v Praze 2 zastupitelem za Piráty) dostal u Okresního soudu v Bruntále podmínku za šíření toxikomanie. Časopisu, který vede, soud uložil peněžitý trest. Podle soudu časopis propaguje drogy. Veverka obvinění odmítá, své trestní stíhání považuje za přehnané a zbytečné.

Obvinění z šíření toxikomanie považuje magazín za systémovou chybu a prokazatelnou neznalost konopné legislativy, ale zároveň i za hrubé omezování svobody projevu a práva na informace.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/sefredaktor-casopisu-legalizace-dostal-u-soudu-podminku-za-s/r~5a0841ca3cc611ec9106ac1f6b220ee8/


Smyčka se utahuje na všech frontách.



| Předmět: RE:
12.11.21 19:53:40 | #13024 (1)

Třeba mu ti *417* 4 *40* poslanci Pirátů pomůžou.


1  
 #13023 

| Předmět:
12.11.21 17:18:53 | #13019

Berlínský balet neprodloužil smlouvu barevné tanečnici a hned je z toho případ rasismu. Vedoucí souboru bude muset chodit na anti rasistické semináře

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2021/ballettmeisterin-gomes-ballerina/

Berlínský státní balet a jeho vedoucí souboru Barbara Schroederová asi nepochopily novou dobu. Jinak by si vedoucí nedovolila neprodloužit smlouvu barevné tanečnici Chloé Lopes Gomes, která má francouzské občanství. Ta pochopitelně dala okamžitě věc k soudu a ten rozhodl, že se jedná o zjevný rasismus! Balet musí barevnou tanečnici přijmout zpět a ještě jí zaplatit 16 tis. EUR. Vedoucí souboru se sice bránila zjevně křivému obvinění, které navíc nebylo podpořeno žádnými důkazy. Normálně by muselo následovat zamítnutí žaloby, ale to se dnes nenosí v pokrokové západní Evropě!

Vedení baletu se pochopitelně včas zařadilo na správnou stranu a nařídilo vedoucí souboru účast na anti rasistických seminářích.


Další účinná zbraň v rukách progresivistů. Kupředu do totálního rozkladu právního a vědeckýho.



| Předmět: RE:
12.11.21 17:21:35 | #13020 (1)

Jo - tohle je už přes čáru. ((((( *35092* *34714*


 #13019 

| Předmět: RE: RE:
12.11.21 17:30:53 | #13021 (2)

V Německu je dneska možný všechno.


 #13020 

| Předmět: RE:
12.11.21 19:08:12 | #13022 (1)

Předposranost soudu v pokrové Silverově západní Evropě


 #13019