Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 963939x
Příspěvků:
22734

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #13032

Zobrazit vše


| Předmět: Pětikoalice
14.11.21 19:18:12 | #13032

Současnou vládní pětikoalici spojuje jen touha po korytách,moci a penězům a program antibabiš. Jenže nepočítali že doba bude tak blbá,že covid zase pojede,do toho energetická krize jako prase. To by vše se muselo řešit a být na úřadech 12,16 hodin jak byl Babiš a do toho se jim fakt nechce,do tvrdé práce a řešení,pro to tam fakt oni nepřišli. Ale pro koryta,rozdělování zakázek pro svoje známé a kamarádíčky a hlavně být doma ve 3 odpoledne z rodinou,za 250 tisíc měsíčně,oni jsou přece Evropští liberálové kteří chtějí žít po liberálovsku. Ten tvrdej kapitalismus ten mají pro ty ostatní,oni chtějí pro sebe vlídnej Evropskej liberalismus. Tedy sedět v práci na noťasovi,kafičko a ve 3 odpoledne z rodinou a za to čtvrt mega měsíčně,asi takhle. No a doba je ted ale tak blbá že se do vlády nepohrnou,moc práce a moc zodpovědnosti,moc řešení,takže klidně se může stát že předávání moci budou oddalovat,at Babiš ještě odmaká to složitý období tak do jara a vyžere si to. Oni tam přišli pro prebendy a žít liberálně,oni a jejich rodiny. Jo a Babiš je estébák,to je hlavní *30434*



| Předmět: RE: Pětikoalice
14.11.21 19:45:38 | #13033 (1)

Pravdivost mých slov potvrzuje vývěsní štít jejich pětikoalice Pekarová Adamová. Plnou hubu řečí o zlu Babiše,o návratu ke slušnosti a morálce. Nevím co měla na mysli,protože když dostala nabídku na práci na ministerstvu aby skutečně mohla tady něco napravit podle svého,tak do toho se jí nechce,lepší bude sedět v poslanecké sněmovně,mlýt pantem,rozdávat moudra o morálce,chodit do práci podle nálady,být doma ve 3 odpoledne a hlavně za to brát čtvrt mega měsíčně. Pekarová je typický příklad liberálního žvanila který umí jen žvanit,kritizo­vat,uznávat jen svůj neoliberální eurohujersský názor ale do tvrdé práce se jí nechce. Ona a její rodina chtějí žít pěkně Evropsky librálně,tady žvanit o ničem,poučovat okolí o morálce,frásnit eurohujerský blafy,dělat hovno a brát za to dlouhý peníze. A to není jenom ona,to je většina lidí v té jejich pětikoalici. Jenom kritizovat,touha mít se dobře a žít si pekně liberálně a ctít své liberální hodnoty.


 #13032 

| Předmět: RE: RE: Pětikoalice
14.11.21 19:49:46 | #13034 (2)

My co jsme byli na václaváku v 89.tým nás přímo uráží když nás o demokracii poučuje vysloveně eurohujerská kráva,nějaká učitelka z mateřský nebo co ona je,která jen papouškuje oficiální eurohujerský kecy,ale když přjde na to aby něco dělala tak od toho tam ona není. A o tom je celá tahle pětikoacie,jenom antibabiš a mít se dobře pro sebe. A samozřejmě návrat do stavu před rok 2017 do těch největších zlodějin a tunelů. To je celá ta jejich slušnost a návrat k morálce.


 #13033