Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů

Informace

Název: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů
Kategorie: Politika
Založil: Selen
Správci: Selen
Založeno: 22.03.2021 15:27
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 840845x
Příspěvků:
22725

Toto téma sledují (2):


Předmět diskuze: Vyvracení lží Pirátů a dalších Sorososluhů - Na tomto fóru spolu diskutují vlastenci a eurofašisté o různých pohledech na politickou situaci v naší zemi i ve světě. S respektováním jiného názoru a bez cenzury. (Stav fóra: Počet smazaných příspěvků od vzniku fóra dodnes: 0)
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
18.02.24 20:23:08 | #23483

Právník Z. Koudelka: Zemědělci proti zelenému údělu

Zemědělci protestují z více důvodů. Avšak dobře znají prioritu, proto na první místo dali STOP GREEN DEALU, neboli zelenému údělu. Již kvůli boji proti zelenému údělu Evropské komise je správné jejich protest podporovat.

Politika zeleného údělu organizovaná Evropskou komisí je novodobým největším rabováním majetku srovnatelný se zestátňováním na počátku nástupu komunismu. Komunisté zabavovali především velký podnikatelský majetek s ideologickým zdůvodněním, že výrobní prostředky mají být zespolečenštěny, aby se změnila společnost ve společnost komunistickou, a tak zavládl „ráj na zemi“. Jako řada předchozích společenských experimentů i komunismus skončil debaklem. Podstatou komunistického přesouvání majetku bylo zabavení majetku menšiny s vidinou, že bude líp a nastane společnost bez vykořisťování.

Zelený úděl Evropské komise a komunismus má společný základ v tom, že samy sebe prohlašují za vědecké, vycházející z teorií klimatického alarmismu či vědeckého komunismu. Obě jsou to však ideologie pavědecké, kdy určitá fakta míchají se smyšlenkami. V podstatě jejich údajná vědeckost vychází z víry, že to, co tyto teorie říkají a předvídají o budoucnosti, je správné a jinak to nebude. Ideologie se halí do roucha víry jako novodobé kacířství. Ideologie komunismu i klimatického alarmismu není vědou, ani náboženstvím.

Porovnáme-li komunistický experiment se zeleným údělem, mají společnou snahu o okradení lidí. Ovšem zatímco komunisté zcizovali majetek podnikatelům, propagátoři zeleného údělu systémem emisních povolenek, energetických daní, zákazem či omezováním levných technologií, jako spalovací motory, rabují majetek všech, včetně chudých. Takto zcizené peníze pak pod dozorem Evropské komise jsou přihrávány omezené skupince vybraných příjemců, ať jsou to výrobci tzv. obnovitelné energie, elektroaut či vlastníci zděděných objektů v rámci lidovecké dotace oprav dům po babičce. Prostě formou daní a dalších plateb jsou okrádáni všichni ve prospěch nemnoha.

Další odlišností zeleného údělu od komunistické utopie či obdobných hnutí je, že zatímco se dříve sliboval ráj na zemi, nyní propagátoři zelené politiky hlásají omezení růstu, zchudnutí a radikálové i razantní omezení lidské populace či dokonce její zničení. Je to hlásání další chiliastické vize o zničení světa nejhrubšího zrna.

Zatímco Fialovo vláda patolízá zničující politice zeleného údělu, zemědělci se této politice chtějí postavit. Je to šance, jak zatáhnout za ruční brzdu, když řidič v podobě naší vlády ztratil pojem o realitě provozu. Je to šance postavit se zelenému údělu jako obrovské zlodějně a omezování svobody lidí.

https://www.blogosvet.cz/article/zemedelci-proti-zelenemu-udelu-M0NG3



| Předmět:
18.02.24 20:18:04 | #23481

1  

| Předmět:
18.02.24 20:16:43 | #23480

Pád Evropy a nejhorší polistopadová česká vláda – Stanislav Novotný v „O čem se mlčí“ (VIDEO CZ, 6 min)



| Předmět: RE:
18.02.24 20:18:15 | #23482 (1)

Copak zkratli ti socku socko?🤣🤣🤣




| Předmět: Nikola Bornová
15.02.24 18:02:16 | #23479

Character assassination *2457*

„Character assassination“ je mezi pokrokovými lidmi oblíbená praktika, kdy se spustí mediální hnojomety a proběhne pokus o naprostou destrukci dobré reputace vybraného cíle. Při špinící akci přitom prakticky vůbec nezáleží na tom, co vybraná oběť řekla, jaký má charakter, co udělala či jestli se vůbec něčím provinila. Může jít klidně o matku Terezu, o Hitlera nebo o Ježíše, postup i výsledek je vždy stejný – Velké Pomazání. Čím, to už si domyslete sami.

Cílem „zavraždění dobré pověsti“ je vychrlit do veřejného prostoru nějaké špinící informace o oběti a přilepit k ní nějaké marketingově účinné (negativní) nálepky, které se jen obtížně odstraňují. Podstatou je postavit mezi veřejnost a vybranou oběť kvalitní nahnědlý filtr, přes který pak bude většinová populace už navždy koukat na vybranou osobu. Cokoli pak tahle osoba řekne, je běžným člověkem vnímáno skrz kakaový filtr, takže už pak vlastně nezáleží na tom, co řekne – ve výsledku to má vždycky hnědou barvu a smrdí to.

Oběť za hnědým filtrem: „Pište si, vynalezl jsem lék na rakovinu…“

Lepší člověk: „O co ti jako jde, ty hajzle zahnědlá?! Proč takhle bezohledně rozděluješ společnost?!!!“

Oběť za hnědým filtrem: „Co to tu melete za blbosti? Jak to souvisí s…“

Lepší člověk: „A ještě si vulgární, ty kundo dezolátská!“

„Character assassination“ je ověřená metoda totalitních režimů, jak rychle a levně manipulovat veřejné mínění a likvidovat jakýkoli náznak názorové opozice nebo samostatného myšlení. Pošpiněná oběť pak může klidně vymyslet lék na rýmečku nebo přinést informace o nějakém těžkém zločinu nenáviděného papaláše, ale běžná mediální ovce si automaticky řekne jen: „Jo to je ta lidská špína, o které tehdy všude psali…tak to on tím odhalením určitě nějak slouží imperialistům / komoušům / RuSSákům / ufonům, hajzl jeden!“. A demokracie opět zvítězila!

Metoda byla pilována k dokonalosti například východoněmeckou tajnou službou Stasi, sovětskými tajnými službami (kompromat) a samozřejmě králem všech manipulátorů – CIA. Dnes podobné praktiky podle velkých vzorů ze Stasi a KGB využívají velká média jako ČT, Seznam Zprávy, Forum24 apod., s nadšenou pomocí celé řady podivně financovaných neziskovek.

Je tu ale jeden problém – zdá se, že s prudce klesající důvěrou ve velká média zároveň i klesá účinnost klasicky pojatého „character assassination“. Přesto tato metoda pořád do nějaké míry funguje a tak je ždímána do poslední kapky. Rozvášněný dav potřebuje maso! Když pak tedy mediální otrok vidí třeba „učitelka Bednářová“, tak mu jak dobře vycvičenému čoklíkovi naskočí v hlavě „to je ta ruSSácká svině co zákeřně manipuluje maličké zranitelné děti“ a pak už vnímá všechno skrz tuto optiku, i kdyby se paní Bednářové nad hlavou vznášela oslnivá svatozář. Když uslyší „Ladislav Vrábel“, tak se jim na klapky před očima promítne „to je ten zadluženej prodavač pizzy, co jen hledá způsob, jak vydělat peníze!“. Je jedno, co řekne Tomio Okamura, protože: „LOL, soud schválil, že se mu smí říkat Pitomio, ha ha ha, takže cokoli řekne je hrozná…pitomi­ovost!“. Nela Lisková okamžitě vyvolá reakci ve stylu: „To je ta ruSSácká čůza, co dělala…no něco špatnýho na tý Ukrajině, to je fuk co, bylo to něco hrozně ruSSáckýho!!!“. Jaroslav Dušek je „ten magor co mluví s kamenama a dostal Bludnej balvan, je to ezo magor!“. A tak dále. Cokoli tihle systémem označení a pošpinění jedinci řeknou a udělají, je zmanipulovaným davem automaticky vnímáno negativně…tedy tak to aspoň fungovalo dřív!

https://bornova.pub/2024/character-assassination-a-retezovy-vs-hromadny-email/



| Předmět:
15.02.24 17:47:17 | #23478

V pondělí se v Praze uskuteční největší zemědělský protest od vzniku ČR. Co je hlavním důvodem zablokování hlavního města, je vysvětleno v necelých třech minutách videa:




| Předmět:
15.02.24 17:45:20 | #23477


| Předmět:
15.02.24 17:44:21 | #23476



| Předmět: Zfašizovanci jsou jako přes kopírák
12.02.24 20:04:12 | #23463

„Rusáckej kolaborante.“ Nadávky politikovi potrestány. Máme podklady

Vulgární slovní výpady na městského zastupitele za hnutí ANO Tomáše Nováka z Prahy 11. Důvod? Účast na veřejné akci s představením knihy sociologa Petra Hampla. Novák si za to vyslechl nadávky typu „dement“, „rusácký kolaborant“ nebo „idiot“. Zajímavé je od koho. Autorem sprostých vzkazů byl redaktor veřejnoprávní ČTK. Novák se obrátil na PL, aby věc vysvětlil a poskytl podklady případu, na jehož konci byla výpověď pro novináře ČTK za porušení kodexu.

Pod jeho příspěvkem se strhla slovní mela, která dospěla až k osobním útokům a vulgárním urážkám zastupitele Nováka. Autorem hrubě hanlivých výpadů nebyl běžný, neangažovaný občan, nýbrž redaktor veřejnoprávní ČTK Jan Zázvorka.

„Ty seš asi slušnej idiot, ty vole, když máš pocit, že Raptor TV, což je vyloženě ruská propaganda, je něco normálního,“ napsal mimo jiné novinář Zázvorka politikovi ANO. Ten na jeho výpady slušně reagoval a prosil ho, zda může vyjádření svých názorů realizovat bez urážek. Bezvýsledně. „Lidi jako Hampl si nic jinýho nezasloužej a dementi, co se s nima dobrovolně kámošej, ještě víc,“ pokračoval Zázvorka.

Nepomohly ani další výzvy ke slušné debatě a předložení argumentů. „Argumentů jako o čem, tady žádný nepíšeš, ty klaune, a to, co vykládá Hampl, jsou bludy totálního magora sjetýho lepidlem. Ty si uvědom, že se veřejně označuješ za úplnýho dementa, co se kámoší s člověkem, kterej se chová jako regulérní rusáckej kolaborant a ještě se tím chlubíš, ty idiote,“ nenechal zastavit proud nadávek novinář ČTK.

„Udivuje mě, že běžné konzervativní názory jsou dnes určitou částí populace brány jako extrémistické. V tomto směru jsme se bohužel za poslední roky posunuli k horšímu. Netolerance k odlišným názorům zesílila hlavně s vládou Petra Fialy, kdy progresivističtí liberálové těžko snášejí, když někdo říká jiné názory, než které jim imponují. Nelíbí se mi to a už vůbec se mi nelíbí, pokud v tom hrají roli veřejnoprávní instituce, které tu mají být pro všechny občany a být neutrální,“ dodává pro PL zastupitel Prahy 11 Tomáš Novák z hnutí ANO.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Rusackej-kolaborante-Nadavky-politikovi-potrestany-Mame-podklady-750250



| Předmět: RE: Zfašizovanci jsou jako přes kopírák
12.02.24 21:26:21 | #23464 (1)

Další hezká analogie od ,,Vedoucího kolotoče": jak by asi dopadnul jakejkoliv Němec za Hitlera, kterej by požadoval mír?



| Předmět: RE: Zfašizovanci jsou jako přes kopírák
12.02.24 23:09:00 | #23465 (1)

Na hrubý pytel má být o hrubá záplata. Přehnaná korektnost na tyhle svině je chyba.


 #23463 

| Předmět: RE: RE: Zfašizovanci jsou jako přes…
12.02.24 23:17:07 | #23466 (2)

Na netolerantní,ne­návistou svini nemůžeš být jenom tolarantní a korektní. .Naopak,je to přístup úplně na píču. Ten Novák po dvou pokusech,kdy by ho poprosil o slušnost mu měl napsat at jde ta jednostranná,pro­gresivní svině do prdele,vůbec bych se s ním nesral a každej soudnej by to pochopil. Ta přehnaná slušnost a korektnost na nenávistný svině je ta největší chyba. Naopak,mají dostat naloženo svojí vlastní medicínou.


 #23465 

| Předmět: RE: RE: RE: Zfašizovanci jsou jako přes…
12.02.24 23:58:43 | #23467 (3)

Jsi nesoudnej hlupák a sráč. Svým zoufalým emocionálním štěkáním nikoho v tomhle systému neporazíš. Tu du dum tum - game over.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Zfašizovanci jsou jako…
13.02.24 02:41:40 | #23468 (4)

Na rozdíl do tebe já chodil na každou demonstraci co byli tady v Praze. Ale oduševnělýho cikánskýho básníka jsem na žádný demonstraci nikdy neviděl. Takže co děláš ty proti režimu ? Odsuzuješ na netu a hraješ si na rádoby chytráka ? Co ty děláš reálně proti režimu ? Jako já dělám co můžu,v rámci zákona,na demonstrace chodím co to jde. A co mám jako dělat,mám si vzít raketomet a jít na úřad vlády jim to tam vysvěltit ? Na rozdíl do tebe něco dělám aktivně. Aktivně,ty sračko,která jenom kritzuje a jinak hovno.


 #23467 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Zfašizovanci jsou…
13.02.24 02:51:26 | #23469 (5)

Ty ale jen žvaníš a odsuzuješ. A ani to ti moc nejde,ty máčo. Jenom zkoušíš nějaký psychologický tagy,který jsi někde odkoukal,trapný pokusy o psychologii,debile. Já se tobě,ty sráči kterej jenom dřepí na prdeli a jenom kibicuje nemám absolutně za co omlouvat,já dělám ve svých silách co můžu. Omlouvám se ti,ty oduševnělej cikánskej básníku,co jenom sedí na prdeli na netu a melduje svoje sračky,že si nevezmu bazuku a nejdu odpálit vládu. Aby jsi to pak z netu komentoval že ted už jsem možná trochu dobrej. Né tolik jako ty,ale už se k tomu možná blížím. Fakt už drž hubu debile. Tobě se nemám absolutně za co omlouvat. Naopak,kdyby ty jsi byl aspon ze čvrtiny tak aktivní jako já,tak možná by jsi mohl něco psát. Ale hovno,jenom meldovací sračky a jenom si hraješ na chytráka,ty vyléčenej buzerante nebo co jseš. Fakt drž hubu,debile.


 #23468 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Zfašizovanci…
13.02.24 03:16:52 | #23471 (6)

Bazuku? Omlouvat se? Co to zase prskáš, ty samosírnej skřete? Tak pro tebe, hlupáku, doslovně: ten politik tou slušností nad tím zfašizovancem vyhrál - kdyby meldoval elaboráty plný emosraček a hysterie, jako ty a on, jak radíš, byl by za stejnyho tupana a ještě by z něj udělal oběť.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.02.24 03:31:20 | #23472 (7)

Hmm,tak pěkný hovno. Za prvý - každej musí začít sám u sebe. Až tebe uvidím na nějakých demonstracích proti režimu,můžeme se bavit. A to že z netu melduješ o tom že někdo není podle tvých představ vychlastaný hlavy je mě u prdele. Nemůžeš chtít po lidech aby byli dokonalí v tom a v tom,když ty sám máš k dokonalosti mega,mega daleko. Já něco aktivně dělám a to aktivně. Na rozdíl do tebe kterej to napíše leda tak na netu


 #23471 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.02.24 03:42:39 | #23473 (8)

A co se týká slušnosti,ano já jsem pro,ale na svině co nám berou svobodu slova a slušně se rozhodně chovat nemíní,platí jen jedna medicína. A to ta jejich. Proč si asi myslíš že třeba to Řeporyjský prase je tak samolibý ? Proč ? Protože si vybírá jenom záměrně ty lidi která jsou slušný,korektní a neumí se bránit. A prochází mu to. Ale samozřejmě musíš zvolit formu jak to uděláš,jak mu to vrátíš,musíš ty jako první ukázat že jsi dvakrát,tříkrát chtěl být ten slušnej. Pak mu ale dáš nažrat jeho medicínu. On vyhrál ? Fakt ? Ten tupan bude dál sedět v ČT a naopak ví že ti korektní zbabělci mu půjdou ještě z cesty. Tak jak to ví i Řeporyjský prase. A já už odmítám být na lidi co nám berou svobodu korektní. Tam už korektnost není na místě. Byli jsme na ně moc slušní a korektní,zatímco oni ovládli všechno. A ted nám beroui svobodu slova a ještě jsou druzí jak opice. Lidi jsou maximálně nasraní a naopak ocení když uvidí že arogantní prase dostane naloženo. A na nějaký Potue co vyžadují slušnost,i kdyby ten druhej do tebe kopal se můžeš leda tak vysrat. Tvůj psycholog co ti udílel rady do života ti to špatně vysvětlil.


 #23472 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.02.24 04:09:36 | #23474 (9)

Vykopli ho za to z ČTK.
Nechodim k psychologovi, ale k psychiatrovi. Byl jsem před pár lety v blázinci. *35246* Ovšem kdyby v tom tehdy nebyli benga, tak dodnes chodím na svobodě po drátech elektrickýho napětí.
Rozlišuj písemnou komunikaci s těmi psychopaty a real. V písemný formě musíte bejt chytřejší, v reálu se tyhle svině bojí - čím dál víc - o kejhák.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.02.24 04:14:55 | #23475 (10)

A už musim fakt chrápat, nazdar bazar.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Zfašizovanci jsou jako…
13.02.24 03:06:04 | #23470 (4)

Přestan se do mě srát,já si te taky nevšímám,ale jestli do mě budeš dál trapně pičovat,začnu se bránit a to aktivně že se z toho zesereš. Nevím o co ti jde,vole,.. a to dum dum u počítače deláš maximálně tak ty. Zatímco já na žádné demonstraci proti režimu nechyběl. Tobě se fakt nemám,ty teoretická mrdko,co jenom anonymně kibicuje za co omlouvat,mělo by to být spíš obráceně. Vyser se na mě a v nevšímej si mě,nebo se začnu bránit a líbit se ti to určitě nebude. Moje chyba teda byla že jsem na tebe reagoval a zapomněl jsem jakej jsi vlastně debil.


1  
 #23467 

| Předmět:
11.02.24 09:04:12 | #23456

Tato smutná realita volá po spravedlnosti, kterým by měl být zvláštní vojenský soud jako v době norimberského procesu s hitlerovskými nacisty.

https://www.mojevideo.sk/video/3b2c3/vakcina_je_sloboda__takuto_slobodu_myslela_takzvana_prezidentka_.html


1  

| Předmět: RE:
12.02.24 18:34:12 | #23461 (1)

Hustý, redaktoři padaj, jako mouchy. A to je jen špička ledovce, co zachytila kamera nebo šlo o známější osoby.



| Předmět: RE: RE:
12.02.24 18:37:49 | #23462 (2)

Četl jsem, že zvýšenej výskyt srdečních příhod a mrtvic u černochů v USA "experti" zdůvodňujou rasismem. *11259*



| Předmět: Civid
10.02.24 22:48:44 | #23454

Pro ty, kteří mají krátkou paměť

[Nejen Babiš a Schilerová excelujou - o posahanem dobytkovi Flégrovi nemluvě]

Takto to vypadalo, když loutky oddaně poslouchaly své loutkovodiče a spící masy je slepě následovaly. Bude tomu tak i příště?



| Předmět: RE: Civid
11.02.24 08:58:22 | #23455 (1)

:-O
Tvl. Schillerová řekla, že my co jsme se nenechali naočkovat jsme ohrožovali jich naočkovaných. No to teda byla opravdu skutečná tragedie!


 #23454 

| Předmět: RE: RE: Civid
12.02.24 00:31:05 | #23457 (2)

Bylo to přesně naopak. My neočkovaní jsme nikam nesměli a oni očkovaní to tady roznášeli jako by se nechumelilo.


3  
 #23455 

| Předmět: RE: RE: RE: Civid
12.02.24 10:03:43 | #23458 (3)

Exactamente.


 #23457 

| Předmět: RE: RE: RE: Civid
12.02.24 10:21:37 | #23459 (3)

To je pravda. To jsem tvrdil od začátku. Tak ono to bylo i celkem logický. Ti očkovaní si mysleli, že se nemůžou nakazit /což ale nikdo nikdy z lékařů netvrdil, to si vymysleli ve svých hlavách sami ti očkovaní/ a tak se chovali, jako by covid neexistoval. My neočkovaní jsme si dávali pozor a chovali se zodpovědně.
Se mi líbilo, ano, líbilo a nestydím se za to, že u nás v hospodě se nakazili všichni ti očkovaní blbci, co se chovali jako idioti a se slovy - "my se nakazit nemůžeme", se denně scházeli, zpívali sborem u jednoho stolu písně a jásali nad tím, že oni jsou z obliga. To bylo překvapení, když se všech asi 8 štamgastů /on tam nikdo jinej nechodil v ty době/ vč. hostinskýho nakazilo! *17574* *17574*
*5675*


 #23457 

| Předmět: RE: RE: RE: Civid
12.02.24 10:28:03 | #23460 (3)

Při tom ale snad 10 x denně jsem v TV slyšel od různých těch imunologů, lékařů, vakcinologů a dalších, že očkování nákaze nezabrání, že pouze může zmírnit průběh nemoci.
Přes to ale lidi lhali jak v reálu, tak na diskuzích, že odborníci říkají, že se po očkování nakazit nejde. Lhali vědomě ti joudové.


 #23457