Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 143017x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1724

Zobrazit vše


| Předmět:
03.04.22 21:42:59 | #1724

Poslední Putinův idiot

Okamura mlčí a kouká jinam. Za poslední týden se tak věnoval greendealu, pandemickému zákonu, zdražování, nepřizpůsobivým, imigrantům z Afriky, vystoupení z Evropské unie nebo se zastal ombudsmana Křečka proti Evropské unii. Rozlítila jej také blokace klíčových zdrojů informací politiků a voličů SPD, jako jsou Protiproud nebo První zprávy. K Ukrajině se za SPD z donucení vyjadřuje Jaroslav Bašta, který naposledy radil tlačit na Ukrajinu, aby se přestala bránit. Takhle vypadá národní suverenita v představách ultrapravicové SPD: vystoupit z EU i z NATO, lehnout si na záda a vzdát se Putinovi.

Obviňovat Okamuru z pokrytectví je asi nadbytečné. Nemělo by však zapadnout, že člověk, který celou svou politickou kariéru láteří o národních zájmech, přímé demokracii a státní suverenitě, tiše schvaluje násilnou likvidaci státní suverenity Ukrajiny. Přihlíží pokusu autokrata Putina svrhnout či zabít prezidenta, kterého si Ukrajinci zvolili ve svobodných volbách, o jakých si jejich sousedé v Rusku či Bělorusku mohou nechat leda tak zdát. Prezidenta, který brání národní zájmy a suverenitu své země doopravdy, zatímco u Okamury jsou to všechno jen vylhaná slova, kterými žongluje ve svém hnědém cirkuse pro pobavení hrstky věrných a jež kdykoli zašlape do bláta.

Nemělo by prostě zapadnout, že Tomio Okamura je bezpáteřní skřet, který schvaluje bezpráví a násilí, jehož se Putin dopouští na Ukrajině. Zda to dělá kvůli penězům, z přesvědčení nebo proto, že je jen další užitečný idiot, je v podstatě jedno. Je možné, že všechny ty dezinformace a trollí farmy placené Ruskem, dokázaly nakonec zmást především Tomia Okamuru.

https://a2larm.cz/2022/03/tomio-okamura-posledni-putinuv-sluzebnik/



| Předmět: RE:
03.04.22 21:48:55 | #1725 (1)

Okamura je skřet placený Kremlem... vlastizrádce, který by měl viset...


1 1  
 #1724 

| Předmět: RE: RE:
03.04.22 21:50:12 | #1726 (2)

Na každou svini se vaří voda



| Předmět: RE: RE: RE:
03.04.22 21:50:56 | #1727 (3)

Roky tu nacionalistická xenofobní havět Nodis a Antagon píšou o důležitosti států a svátosti státních hranic, a když ji pak jejich guru Putin poruší tak ukrajince nazývají nácky a jejich obranu agoonií.
Jediná agonie jsou politické prouské snahy této pokrytecké vlastizrádné šmíry.