Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 138932x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
13.05.21 20:22:14 | #1398

DOJEMNEJ POKUS PRORUSKÉ SELKY SROVNAT VOLIČE PIRÁTŮ, KTEŘÍ ZASTUPUJÍ VŠECHNY EKONOMICKÉ A VĚKOVÉ SKUPINY,PRIMÁRNĚ VŠAK VYSOKOŠKOLSKY VZDĚLANÉ MĚŠTÁKY A STŘEDNÍ TŘÍDU S ULTRALEVICOVOU MLÁDEŽÍ SNÍCÍ O KOLEKTIVIZACI A ZNÁRODNOVÁNÍ.POKUD BY PIRÁTI BYLI ULTRALEVICOVOU STRANOU, JAK SE NÁM TU SNAŽÍ NAMLUVIT HRSTKA ZHRZELÍCH FANATIKŮ,ANI NÁHODOU BY SE NEMOHLA PŘIBLÍŽIT MOMENTÁLNÍM PREFERENCÍM. *6592* *6592* *6592*
Spra-Tec [Uživatel je online]

To jsou ti noví svazáci. Stejní jako jejich kolegové z 50 let... V hlavě sečku, obě ruce levé ale plnou hubu ideologisti kých žvástů. Já mám kulové, tak ať mají kulové i ti, kteří v životě něco dokázali. V tomto se ti nýmandi shodují.-)


1 6  


| Předmět:
13.05.21 15:13:49 | #1396

Často se v diskuzích s damagogy setkávám s několika pojmy,kterýmy se tito hlupáci snaží skrze svou absolutní neznalost, nebo ideologické vlhké sny pošpinit liberální prozápadní strany.
Prvním takovím pojmem je výraz ultralevice,který plebs často používá v souvislosti s piráty nebo Top09.
Pojem pravice a levice označuje primárně ekonomické zaměření strany, a její pozici na představě úlohy státu v ekonomických otázkách.
Pravice zastává názor o menší role státu menšího zasahování do trhu,nižších a malé roli státu,např ODS.
Levice naopak touží o větší kontrole státu nad trhem,omezení osobního vlastnictví vyšší daně atd,např KSČM.
Krajní levice touží po maximální roli státu, zákazu osobního vlastnictví a totální kolektivizaci,např KSČ v padesátých letech.
Piráti i TOP 09 i STAN jsou středové liberální strany,které momentální roli státu v těchto otázkách nebudou po volbách nijak výrazně měnit, proto je volí momentálně nejširší spektrum občanů čr. Pohádkám o tom, že 30% voličů v čr je ultralevicovích, může věřit pouze putinoslužebnickej demagog a falešnej vlastenec.


1 7  


| Předmět:
13.05.21 13:40:26 | #1394

Takže si to opět pro pobavení shrneme:
Je zdokumentováno a prokázáno, že JEDEN DEN před výbuchem se v areálu pohybovali agenti GRU kteří měli o návštevu skladu eminentní zájem a dostali se tam na FALEŠNÉ průkazy.
Následující den exploze zabíjí dva lidi a vzniká xmiliardová škoda.
Místní putinosluhové však dále věří na náhodu a požadují důkazy.
To, že oni sami uvěří ABSOLUTNĚ všemu co haní EU, muslimy a liberáli bez sebemenších náznaků nebo jen pokusů o důkaz je jen další ukázkou nekotečného pokrytectví těchto vlastizrádců.


1 7  

| Předmět:
13.05.21 13:38:33 | #1393

Okamura na svém fcb opakovaně pláče že je mu vyhrožováno za jeho výrok, že by radši skočil z okna než by šel do homorodiny,fakt že jako již tradičně tvrdil před lety pravý opak dnes řešit nebudem.
Jedná se bohužel o naproso logické vyústění nenávistné, xenofobní, homofobní a strach vyvolávající rétoriky, díky němuž se okamura snaží vlichotit plebsu, a v momentě,kdy na něj někdo zareaguje podobnou mincí hraje si na mučedníka.
Daleko víc se o bezpečí tohoto politického podnikatele, který pro preferenční hlasy mění názory zcela na vše v momentě, kdy ten jeho na spásu, czexit a další vzdušné zámky čekající plebs jeho pravé čistě ekonomické názory prohlédne.Pak v plné nahotě pozná důsledky svých výroků.
Ono se všeobecně stačí pár dní bavit s voliči téhle žumpy, rádoby vlastenci kteří neznají ani základní pojmy z české politiky, chudinkové co čekaj na spásu od ošklivého západu a burani kteří se zmohou jen na urážky.
Naštestí průměrnej českej volič má ještě rozum takže se tento plebs k moci nikdy nedostane, a čr bude dál pevně zakotvena v západních strukturách.


1 7  

| Předmět:
12.05.21 17:30:51 | #1392

NÁZORNÁ UKÁZKA POLITICKÝCH ZNALOSTÍ MOZKOVÉHO TRUSTU Z SPD.A TAKOVÁHLE LŮZA BY TU CHTĚLA PŘÍMOU DEMOKRACII.

Selen [Uživatel je online]

Prezident se sám rozhodne, koho pověří sestavením vlády. To je jeho kompetence. Nechápeš to? Opozice může mít klidně dohromady 60 %, ale ministry a nic takovýho mít nebude, to si rozdá Babiš


1 6  

| Předmět: RE:
13.05.21 13:45:17 | #1395 (1)

Nejvtipnější na tom je jak se tato lúza,která krom urážek nemá žádné politické,nábo­ženské ani jiné znalosti nazývá sama sebe vlastencem a skrz přímou demokracii, by chtěla spolurozhodovat o politických a bezpečtnostních otázkách, to je pro bezpečnost čr větší hrozba než statisíce migrantů.


1 7  

| Předmět:
12.05.21 01:05:58 | #1391

Obsah příspěvku byl smazán.




| Předmět:
11.05.21 19:03:13 | #1390

Kreml má rozsáhlou síť spolupracovníků ve vládách a stranách mnoha evropských zemí. Jsou i mezi vysoce postavenými činiteli české vlády a členy KSČM, oznámil známý ruský exilový opozičník Michail Chodorkovskij. Jako příklad jmenoval komunistického poslance Zdeňka Ondráčka.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zdenek-ondracek-kreml-kscm-chodorkovskij-kontakty-vlastizrada.A210511_105728_domaci_remy


1 7  

| Předmět:
07.05.21 21:27:45 | #1389

NÁZORNÁ UKÁZKA TOHO ,ČEMU JE SCHOPEN VĚŘIT ČESKÝ SVÉPRÁVNÝ VOLIČ.DOVEDETE SI PŘEDSTAVIT KDYBY SE POMOCÍ PŘÍMÉ DEMOKRACIE UMOŽNILO TĚMTO LIDEM HLASOVAT O POLITICKO BEZPEČTNOSTNÍCH OTÁZKÁCH?
NÁZORNÁ UKÁZKA ŽE NEMYSLÍCÍ FANATIK UVĚŘÍ VRÁMCI SVÉ IDEOLOGIE ÚPLNĚ VŠEMU, VIZ POLITIKA SPD.

Místopředsedkyně Pirátů a poslankyně Parlamentu ČR PhDr. Olga Richterová prohlásila toto: "Moderní a inteligentní bytová politika je pro nás jednou z priorit. Češi jsou obvykle zvýhodněni tím, že pracují a mohou se tak v pohodě zadlužit hypotékou na zbytek života. Všichni však takové štěstí nemají. Miliony Afričanů takové možnosti nemá a proto jim musíme pomoci a učinit z České republiky důstojnou zemi, kde nás bude každý mladý Afričan chtít kulturně obohatit svou milou přítomností. Věříme, že bychom mohli v ČR v první vlně přijmout aspoň 800 tisíc uprchlíků a věnovat jim pro jejich pohodlí startovní byty zatím určené pro mladé, případně jim vyčlenit ve svých nadměrných bytech 1 místnost k bezplatnému užívání! Naši mladí byty tolik nepotřebují, když mohou bydlet i u rodičů nebo prarodičů. Určitě by to byl dobrý počin a ti ubozí Afričané by se nám za to určitě později odvděčili svou pracovitostí i vysokou plodností svých potomků. Za tuto vizi budeme v Pirátské straně usilovně bojovat.
Této huse jsou veškerá studia, která jsme jí zaplatili z našich daní, opravdu na nic. Vzkazuju jí, aby šla příkladem a svůj byt věnovala nějaké africké rodině a pak se šla do banky na zbytek života zadlužit na další byt. Možná potom přesvědčí své souvěrce v Pirátské straně, aby jí následovaly. A když už bude v té bance, tak by mohla rovnou zažádat o další úvěr na zaplacení celého studia a vrácení těchto peněz státu, který jí financoval celé roky studia z našich daní. Protože v jejím případě to byla zcela zbytečná investice. Platí na to pořekadlo: "Neházej perly sviním, svině perly neocení, perly ocení jenom král."
Tak si voliči zapamatujte, Piráti by zajistili Čechům práci, aby Afričani mohli v klidu pouze plodit děti!
Přeposílejte hlavně před volbami. Nejšílenější text, jaký jsem kdy četl .To je počátek pravého neofašismu!


1 7  

| Předmět:
07.05.21 10:59:35 | #1388

Proč vzal Hrad s sebou na oficiální návštěvu do Tádžikistánu majitele Imexu Petra Bernatíka? A s kým se tam tento člen delegace sešel? To jsou otázky, které je třeba si položit v souvislosti s vrbětickým výbuchem.
Článek

V případu výbuchu zbrojního a muničního skladu ve Vrběticích, za nímž podle českých bezpečnostních složek stojí ruští agenti, sledují vyšetřovatelé nejen stopy související s majiteli firmy Imex, ale také s cestou prezidentské delegace do Kazachstánu a Tádžikistánu.

Miloš Zeman s doprovodem na ni odletěli krátce po explozi ve Vrběticích a jejím členem byl právě majitel firmy Imex Petr Bernatík starší.

Na něj a jeho syna se při vyšetřování policie zaměřila kvůli podezření, že pomohli příslušníky ruské vojenské služby do vrbětického areálu dostat.

Události, které se odehrály na zmíněné cestě prezidentské delegace do zemí Střední Asie a která se uskutečnila v listopadu 2014, poskytují k této vyšetřovací lince další souvislosti.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvuli-vrbeticim-se-zkouma-i-zemanova-cesta-do-stredni-asie-152470


1 6