Rozcestník >> Politika >> Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů

Informace

Název: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci:
Založeno: 17.03.2021 20:19
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 138858x
Příspěvků:
2264

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Vyvracení lží SPD a dalších Putinosluhů - Obrana demokratických liberálních hodnot proti lžím xenofobů,homofobů,putinosluhů a ultrakonzervativních dogmatiků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
13.11.21 22:58:18 | #1492

Odborná studie uvádí téměř 60% , ale pan Gustávek si hned podto napíše že je to jistě 90 *2* *2*
Důkazy?, odkazy?, na co?Bohatě stačí že se to tak gustavovi líbí, připsat si nulu nebo dvě za každej muslimskej čin? jistě proč néé, v pořádku.
Hlavně nezapomen každýho, kdo se ty tvý hře s čísly směje obvinit z podpory muslimů terorismu a zrazení státu ty arciulhanej dobytku. *353*




| Předmět:
13.11.21 14:33:29 | #1491

Opět nám tady zněj bludy o národech, tentokrát dokonce ve spojitosti s garancí funkčnosti demokratických systémů, zkusíme se na věc podívat logickou geneticky kulturní cestou bez přídavků nacionalismů, a romantických představ.
Dějiny Evropy jsou odpradávna plné pohybů kmenů, etnik, a rozličně velkých skupin které se sebou po tisíce let válčili, spojovali a rozdělovali se, mísili a křížili.Po genetické stránce je už dnes naprosto nemožné určit homogení skupinu, za vše hovoří nedávná studie hovořící o tom že jen třetina čechů má slovanské kořeny.
Kulturní vývoj Evropy jde již od raného středověku pod vlivem dvou základních vlivů,což je křestanství a antika.Ačkoliv rozdíly mezi mentalitou různých lidí je v Evropě samozřejmě existují, kulturně k sobě máme velmi blízko a životním stylem a hodnotami se španěl od ukrajince nijak zásadně neliší.
Podobně jak geny se jazyky v průběhu času mísí vyvýjí, a pomocí úprav od sebe oddělují,ve výsledku dnešnímu slovákovi rozumíte víc než člověku co žil na místě jako vy před dvě stě lety.
Myšlenka homogeních národů s vlastní kulturou jazykem nebo dokonce genem je proto jen romantická představa nacionalistů a teze, že jen v rámci jednoho národa může existovat funkční demokratický systém je absolutním bludem




| Předmět:
10.11.21 11:44:20 | #1490

Není nic vtipnějšího než místní demagogická fronta selenů gustavů a spratků, co si tu honí ego vzděláním a IQ,ale v momentě kdy se s nima pokoušíte vést politickou debatu opřenou o argumenty, fakta a odkazy se do minuty dočkáte jen osobních urážek sexuality vzdělání rodiny a podobně.

Jedná se reprezentativní vzorek frustrovaného plebsu, na který zcela záměrně cílí ekonomické projekty jako SPD, frustrátů bez politického přehledu kteří se snaží kompenzovat fakt, že jejich politické názory zcela oprávněně nikoho nezajímají,za­vedením přímé demokracie, aby je mohli dál šířit bez ohledu na jejich faktickou kvalitu.

Vtipné je, jak tito zastánci názoru, že by úplně všichni měli rozhodovat úplně o všem bez ohledu na vzdělání, odbornost, znalosti a praxi nadávaj jiným do komunistů. Přitom nic není komunismu bližší.

Výsledky demokratických voleb naštestí v plné kráse ukázaly, že tato havěť si může o jakémkoliv politickém vlivu, nebo prosazování myšlenek škodícím zájmům české republiky jen nechat zdát své vlhké xenofobní sny.


1  

| Předmět:
09.11.21 23:28:08 | #1489

Často se v diskuzích s damagogy setkávám s několika pojmy,kterýmy se tito hlupáci snaží skrze svou absolutní neznalost, nebo ideologické vlhké sny pošpinit liberální prozápadní strany.
Prvním takovím pojmem je výraz ultralevice,který plebs často používá v souvislosti s piráty nebo Top09.
Pojem pravice a levice označuje primárně ekonomické zaměření strany, a její pozici na představě úlohy státu v ekonomických otázkách.
Pravice zastává názor o menší role státu menšího zasahování do trhu,nižších a malé roli státu,např ODS.
Levice naopak touží o větší kontrole státu nad trhem,omezení osobního vlastnictví vyšší daně atd,např KSČM.
Krajní levice touží po maximální roli státu, zákazu osobního vlastnictví a totální kolektivizaci,např KSČ v padesátých letech.

Piráti, ODS, TOP 09 i STAN jsou středové liberální strany,které momentální roli státu v těchto otázkách nebudou po volbách nijak výrazně měnit, proto je volí momentálně nejširší spektrum občanů čr.

Ve výsledku je pojem ultralevice podobně jako výraz neomarxismus jen ubohou snahou plebsu nálepkovat politické oponenty výrazy o kterých v drtivé většině nevědí absolutně nic, nebo si myslíte že moravská xenofobní selka četla cokoliv od marxe? *2* *2* *2*



| Předmět:
09.11.21 15:20:02 | #1487

Prezident Miloš Zeman pověřil v úterý předsedu ODS Petra Fialu jednáním o sestavení nové vlády, oznámil Hrad. Fiala uvedl, že pověření přijal a v následujících dnech bude pokračovat v jednáních s koaličními partnery o definitivní podobě vlády.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-fiala-nova-vlada-povereni.A211109_142417_domaci_bur



| Předmět: RE:
09.11.21 15:27:59 | #1488 (1)

Tak se konečně dočkáme po nějaké době vlády z demokratických stran, nikoliv ekonomických projektů.
Vlády rozumu a prozápadního směřování, místo tupého nacionálního populismu a polovičatého členství v EU.
Má před sebou spousta zásadních úkonů, primárně revizi vztahů s totalitnímy režimy, upevnění členství v EU, a přípravu na přijetí Eura.
S užasným ziskem 109 mandátů má ty nejlepší předpoklady prosadit vše ze svého programu a nopak snadno odmítnout hlouposti z řad populistů,xenofobů a fašistů.
Přeji hodně štestí.



| Předmět:
09.11.21 00:48:58 | #1486

Prej odborník na právo, náboženství, buzny, drogy, politiku *2*
Aby si s váma člověk v debatě vytřel zadek, uplně bohatě stačej základy těhle věcí, selen, gustav a spratek maj v hlavě jen nasráno, jedinej kdo má inteligenci a nějaký znalosti je Jehlánek,ale ten se přímé debatě se mnou bojí jak čertík kříže takže jen mele o trollení a zdrhá. *353*



| Předmět:
08.11.21 20:38:17 | #1485

Už to jak tito lidé slepě obdivují Rusko je jasným důkazem že cenzura, zatýkání jim vůbec nevadí, pokud je na správné straně.Těmhle lidem vadí především liberální, na svobodu jednotlivce fixovaná politika.Jelikož sami touží po uniformní jednotě dogmatických názorů.Po silném vůdci po národu jdoucím jedním myšlenkovím směrem.Vše co jejich představě jednotného cíle vybočuje nazývají neomaxistickým, dekadentním, revolučním a ultralevicovím.Ve svém opojení jednotou naprosto likvidují lidskou individualitu kreativitu a jedinou pravou svobodu, svobodu jednotlive.Jejich zločinů je plné dvacáté století.Jejich obětí jsou stamiliony.




| Předmět:
08.11.21 20:33:35 | #1484

Dnes mne velmi pobavil názor že prý SPD hájí práva českých občanů. Pokud se tím myslí omezení možností cestovat a pracovat v EU, ohrožení stisíců pracovních míst v korporacích, které tu maj díky členství v EU zaručené podmínky k podnikání, ohrožení byznysu tisíců českých firem, které do EU prodávají nebo dovážejí zboží, ohrožení bezpečnosti čr opuštěním NATO,pak ano.Jediný kdo s politiky SPD profituje jsou ruské firmy toužící po rozpadu západních struktur a opětovném pádu střední a Evropy do její sféry vlivu, viz absolutní podpora spd sputniku,razatomu a dalších.



| Předmět:
08.11.21 20:22:58 | #1483

Opět se nám tu nahromadilo spousta lží a nesmyslů na téma drog.Uvedemeli si tedy vše na pravou míru.Vycházet budeme z dnešní a reálné situace, nikoliv z vlhkých snů o tom že uživatelé drog neexistují, nebo že se je někdy podaří vymýtit.
V dnešní době v čr,evropě a v podstatě na světě neexistuje nikdo, kdo by chtěl brát drogy, ale nebere protože je nemůže sehnat, každej kdo chce je bere protože jsou přez absolutně nefunkční restrikční systém volně dostupné komukoliv kdo poptává, jediná možná překážka jsou finanční důvody.
Represe dogmatické zákazy v tomto absolutně nefungují z mnoha důvodů, výsledkem jsou obrovské zisky mafií,vyšší úmrtnost díky nekvalitě drog a neznalosti jejich účinků, trestní stíhání lidí za pár kytek ve skleníku ,nebo zvýšená spotřeba díky efektu zakázaného ovoce.
Legalizace drog tedy nic nemění na dostupnosti drog, snaží se však díky větší vzdělanosti a transparentnosti konzumaci drog a vše s tím spojené pod větší kotrolou a zisky z ní namísto mafiím získat pro státní rozpočet jako dnes u legálních, ale zdaleka ne méně nebezpečných drog.
Zastánce legalizace tedy není ani feták a propagátor drog,ale pragmatik co pochopil absurní nefunkčnost staletí aplikovaných dogmatických restrikcí a chce neodvratnou lidskou potřebu ovlivnovat s mysl řešit více rozumnou a ekonomicky výhodnou cestou.



| Předmět:
08.11.21 20:20:04 | #1482

Ale my jako Česká republika v této zákonné úpravě, kterou máme, patříme mezi zeměmi v Evropě k těm, kde mladí lidé konzumují marihuanu téměř nejvíce! Já se tedy ptám, jestli je tady příčinná souvislost s nějakou zákonnou úpravou nebo jinými jevy v naší společnosti, které by mladé lidi vedly třeba jiným směrem, než aby byli závislí na nějakých drogách. Proto já říkám - toto je odstraňování státem řízeného pokrytectví. Já jsem pro to, abychom o tom na půdě Poslanecké sněmovny diskutovali, a naopak některé studie dokládají, že země, kde byla liberalizována legislativa ve vztahu k lehkým drogám a bylo umožněno právě to, aby si lidé mohli sami pěstovat na svých zahradách pro vlastní potřebu marihuanu, tak naopak čísla lidí, kteří spadají do té problémové skupiny, výrazně klesala. Tady není souvztažnost mezi tou přísností (předsedající upozorňuje na čas) a liberalizací. Děkuji.

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Rakusan-STAN-Statem-rizenem-pokrytectvi-651755