No co se gulášovky týká nejméně 100x víc než ty. Právě jsi too doložil svým vlastním fotem!
No co se gulášovky týká nejméně 100x víc než ty. Právě jsi too doložil svým vlastním fotem!
Vlastnně, možná ... není americká gulášovka bez masa a papriky? Nebo je z mletého?
Nevidim rozdil, akorat ze na moji sviti slunce, nebo mne prodali misto
papriky bramborovy prasek
Polévka z pytlíku? Nojono... co s tebou, kuchtíku? Víš co? Už raději mlč.
Tady se ale nejedna o polevkou, ale pouze o smes koreni do gulase. Mas to nejak popletene
Pouzivam madarskou papriku a k tomu to gulasove koreni v sacku ! Jinak vse
ostatni je cerstve - cibule, zelena paprika brambory, paliva klobasa, cesnek,
kmin, majoranka, sul, pepr.
Je to prava gulasova polevka
Delam ji takhle pres 40 let !
Tak nejak ji delam take, nekdy s masem a nekdy s debrecinskymi parky.
S hovezim masem malo kdy, nejvic s tou andouille klobasou, s mletym nikdy. Parek taky nepouzivam !
Zatracený sluníčko, ještě že to máš na koho svést...všichni a všechno je špatné, jen ty jsi výjimečný...to vidím na Menzu..