Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6258042x
Příspěvků:
162405

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *PRAVIDLA KONSTRUKTIVNÍ DISKUSE: https://1url.cz/o1qOC
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #152904

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
20.05.24 00:28:11 | #152904
Reakce na příspěvek #152900

jj, pár civilistů .-))))
to bude kombajn :-))))))))))))))))))


 #152900 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 00:32:41 | #152911 (1)

Ano, je to kombinovaná obrana. Multipolární organizace, jak ji překládají Američané: cihly. A tím pádem konec unipolárního světa. *35181*


 #152904 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 00:33:29 | #152913 (2)

Prosím si vysvětlení toho blábolu .-)))))))))))))­))))))))))))))
Překlad do češtiny .-))))


 #152911 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 00:39:31 | #152919 (3)

Pročti si všechny články "dezolátů", poslechni si všechna jejich videa, a nebudeš se muset tak hloupě doprošovat základních pojmů.
Všechny určitě už nedoženeš, tak aspoň pár základních, třeba od Douglase MacGregora, Scotta Rittera, Jana Schneidera, profesora Druláka atd.


 #152913 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 00:41:53 | #152921 (4)

Ne, nezlob se, sračky už jsem číst opřestala v podstatě stačí, že to doporučuje nějakej dezolátní dement. Takže nic z tebou doporučovaného číst nebudu, i když věřím, že mnohde by to usvědčilo spíš tebe.

na píčoviny nemám čas :-)))))))))

základních pojmů? já se ptám na VÝZNAM VĚTY, ne na význam slov :-)))))))))))))))))))


 #152919 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 03:41:01 | #152949 (5)

Chytrému napověz, hloupému dolož.
Takže tobě tedy polopatě:

Ano, je to kombinovaná obrana. Multipolární organizace, jak ji překládají Američané: cihly. A tím pádem konec unipolárního světa.

Kombinovaná obrana je reakcí na tvou větičku "to bude kombajn :-))))))))))))))))))" (reakce na mé konstatování, že už vám dlouho pšenka nepokvete (psalo se o pokusu o převrat v Kongu, do kterého byli, jak jinak, zapleteni Američané; jenže dnes má Afrika jinačí pány - čestné a spravedlivé).

Multipolární organizace je založena na multipolárním chodu světa, kdy všichni členové organizace mají rovná práva, spolupracují na základě rovnosti a vzájemném respektu. Nikdo se nevyvyšuje a nikdo není ponižován. Obchod probíhá převážně v národních měnách.

Jako cihly (bricks) překládají američtí roboti zvuk BRICS.

Unipolární svět má jednoho vládce (vrchol pyramidy), který všem diktuje a všechny okrádá (viz pyramidové hry, které jsou ostatně typické pro celou dosavadní éru civilizace).

Máš-li zájem si o těchto mocenských pyramidových uspořádáních poslechnout více, doporučuji přednášky Ing. Blahynky, bývalého zaměstnance JZD Slušovice (které bylo tak úspěšné, že Shirley Templeová coby americká velvyslankyně po exkurzi ve Slušovicích pravila, že jsou tak úspěšní, že musí být zlikvidováni - a během pár dnů byli, za vydatné pomoci Vašíka Havlů).

Ing Petr Blahynka - ZMĚNA SYSTÉMU

?t=91

Ing. Petr Blahynka - Změna systému 2 - výzva k akci

?t=83

Ing. Petr Blahynka: Změna systému - Grande finale - závěrečná část

?t=66

1  
 #152921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.05.24 10:57:27 | #152964 (6)

Aha :-)))
Ale Kombajn a Kombinace spolu nijak nesouvisí :-)))))))))
Jinak v tom Kongu byli asi zapleteni američané, ale ne USA a jejich vojáci, prostě jen nějací američtí občané .-)))
V Kongu pšenka myslím nekvete i bez převratů a američanů .-)))
Zase jsi jen propojila své zvlhlé snění do reality :)))

Multipolární znamená ve skutečnosti že bude vícero "vůdců", vícero "smérů pohledu", ale to je už dávno a nijak to nesouvisí s rovnoprávností .-))))))))))))))))))) Viz popis multipolarity ruským psychopatem a dalšími rusákovskými psychopaty : nikdo neudělá nic, s čím nebude rusko souhlasit :-))))))))))))

Jo, to BRICS jediné dává zatím smysl, akorát že BRICS nic uvedeného jak jsi psala nejen nechce (velení by mělo těch 5 "multipolárů", ale hlavně tioho ani nejsou schopni, vždyť jak už jsme psal :
Indie se hádá s Čínou
JAR a Brazilie se odmítají vzdát spolupráce se západem
A Rusko je v prdeli .-))))))))))))))
I když s tím jistě nebudeš souhlasit, nepomůžeš si :-)))))

Uni-polární je skutečně svět s jediným vůdcem, já význam těch slov, až na to BRICS - chápal. Nechápal jsme tu tvou větu jako celek a asi jinechápu stále .-))))) Nicméně dnešní hegemon nikoho neokrádá a "velí" mu jen v rámci dohodnutých pravidel (mezinárodní právo) , takže vůbec .-))))

S pyramidovýma hrama to vůbec, ale opravdu vůbec nesouvisí .-))))))))))))) Světová ekonomika není pyramidová hra .-))))))))))))))) Navíc se do ní nikdo zpaojovat nemusí, když opravdu nebude chtít :-))))

Shirley Templeová nic uvedneého neprohlásila (doložíš seriozním zdrojem) a Slušovice prostě neustály konkurenci, vždyť za vás komunistů jste jim vyšli vstříc úplně ve všem, takže v jednodušších to mohlo budit zdání, jací jsou to kingové, ale jen co padly prebendy a ochrana pro slušovice ze strany komunistických pohlavárů, šly tam, kam patřily od začátku - do prdele.

Z toho důvodu si sudruha Blahynku odpustím, jistě mi to nebudeš mít za zlé (btw,. i proto, že o tom řeč vůbec nebyla, o tom komunistickém hokus pokusu slušovicích :-)))))))))))))


 #152949