Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5722420x
Příspěvků:
152456

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #153202

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
23.05.24 12:10:43 | #153202
Reakce na příspěvek #153200

Obedy nejime, ale hlavni jidlo bude smazene kureci s bramborovou kasi a zelene fazolky.

Mimochodem, ten vul v Cesku to zamerne zmrvil, to neni pravy americky gulas.


 #153200 

| Předmět: RE: RE: RE:
23.05.24 14:07:19 | #153206 (1)

"TO" se dá zmrvit? Jak? *33951*


 #153202 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 14:12:41 | #153207 (2)

On t5o zmrvil syrem, vorcestrenm, italskym korenim a nejakou pochybnou smesi soli a celypostup pripravy byl spatny !


 #153206 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 14:35:15 | #153208 (3)

A tvůj správný recept a postup bys nám neukázal?


 #153207 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 14:52:48 | #153213 (4)

Podle stareho receptu:
Do zlatova osmahnout cibulku, pridam mlete hovezu, orestuju ale jenom aby maso ztratilo ruzovou barvy, osolim, opeprim a pridam madarskou papriku, orestuju kratce, zaliju vyvarem, pridam cesnek a bobkovy list, rajcata a necham dusit tak 20-30 minut aby se utvorila gulasova omacka. Teprve potom pridam kolinka a nebo jine testoviny aby se uvarili a vsakly chut te omacky, to vezme tak 20 minut a hotovo !, Nakonec vmicham majoranku a nebo tymian.


 #153208 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 15:21:42 | #153221 (5)

To je krom mletýho normální guláš.do americkýho přijde nejdřív olej maso *4058*


 #153213 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 14:47:14 | #153212 (3)
?si=MRrwad-loqILxBsI

 #153207 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 14:56:10 | #153216 (4)

To neni klasicky americky gulas.


 #153212 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 15:00:35 | #153217 (5)

Mně se ten recept náhodou zamlouvá


 #153216 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 15:03:59 | #153218 (6)

Recept je OK, ale neni to amerucky gulas.


 #153217 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 15:07:51 | #153219 (5)
mnozi zamenuji chili makarony s gulasem *16449*

 #153216 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.24 15:15:28 | #153220 (5)

Né to je jenom americkej guláš.i ten starej páprda co dělá ten kovbojskej guláš tam cpe sojovku a říká,že se klidně může nahradit worcesterovkou.sýr tam nedává.ale je to přeci guláš a každej si ho může dělat podle chuti.nemáš vymejšlet hovadiny a máš dělat jídla,jako třeba galvák.kovbojský fazole.má to dvě důležitý výhody....vyzkouší si,jak si žije americkej nejmocnější muž
planety a divoká nebezpečná zvěř se jeho baráku vyhne na 100 metrů *35237* *23266*


 #153216