Obedy nejime, ale hlavni jidlo bude smazene kureci s bramborovou kasi a zelene fazolky.
Mimochodem, ten vul v Cesku to zamerne zmrvil, to neni pravy americky gulas.
Obedy nejime, ale hlavni jidlo bude smazene kureci s bramborovou kasi a zelene fazolky.
Mimochodem, ten vul v Cesku to zamerne zmrvil, to neni pravy americky gulas.
On t5o zmrvil syrem, vorcestrenm, italskym korenim a nejakou pochybnou smesi soli a celypostup pripravy byl spatny !
Podle stareho receptu:
Do zlatova osmahnout cibulku, pridam mlete hovezu, orestuju ale jenom aby maso
ztratilo ruzovou barvy, osolim, opeprim a pridam madarskou papriku, orestuju
kratce, zaliju vyvarem, pridam cesnek a bobkovy list, rajcata a necham dusit tak
20-30 minut aby se utvorila gulasova omacka. Teprve potom pridam kolinka a nebo
jine testoviny aby se uvarili a vsakly chut te omacky, to vezme tak 20 minut a
hotovo !, Nakonec vmicham majoranku a nebo tymian.
To je krom mletýho normální guláš.do americkýho přijde nejdřív olej maso
Né to je jenom americkej guláš.i ten starej páprda co dělá ten
kovbojskej guláš tam cpe sojovku a říká,že se klidně může nahradit
worcesterovkou.sýr tam nedává.ale je to přeci guláš a každej si ho může
dělat podle chuti.nemáš vymejšlet hovadiny a máš dělat jídla,jako třeba
galvák.kovbojský fazole.má to dvě důležitý výhody....vyzkouší si,jak
si žije americkej nejmocnější muž
planety a divoká nebezpečná zvěř se jeho baráku vyhne na 100 metrů