Parek v rohliku
Americký hot dogy nemají s našemi párky nic společnýho kromě tvaru
páč jsou z hovězího, mají úplně neutrální chuť takže chutnají dle
toho kolik si tam dáš hořčice nebo kečupu a jsou v nich napletý najemno i
kosti!!! Nejblíže bych je přirovnal k těm sračkám co se u nás dají
koupit v těch umělejch střívkách a taky jsou bezchuťový!
Meles kraviny.
Hot dok muze byt z hoveziho, veproveho, pul a pul a nebo kureciho. O tech kostech jsi si ovsem vymyslel.
To bys koukal jak Americani plivali kdyz ochutnali tlacenku, ovar, jitrnici,
cajovku, zavinace, syrecky
To nejde srovnávat.dej jim párek v rohlíku a budou se olizovat,protože věděj,co to asi tak může bejt.a s těma párkama.separát najdeš všude a v tom chrupavky a kosti jsou.bude to spíš ale v nějakejch ,,marketech,,jak tady tak v usa a nejspíš zabalený po několika kusech.cpou to do všeho.když si koupíš ale hot dog,nebo párek v rohlíku na ulici,nebo v nějakým rychlým občerstvení,tak už jde o majitele,jestli je ochotnej cpát do toho hnusný párky,nebo dobrý párky.zase.jak tady,tak v usa.dneska je doba taková,že lidi si o tom napíšou v recenzích a to by pak mohl majitel zavřít. Bohužel horší maso a plno sraček v párkách asi najdeš.třeba konzervanty atd.,,domácí,,to bys musel vidět někde u okýnka,nebo pultu udírnu a prodávající,což by musel bejt nejspíš sám majitel,by ti k výrobě a složení rád něco pověděl.jinak takhle z diskuze se pravdu nedovíš,takže složení párku z hot dog,nebo párku v rohliku,zůstává tajemstvím.v hodně případech nechutnym
Tak ono američani jsou opravdu zvyklí na kdejaký smažený a pečený rychlosračky ....