To neni steak, to je celá kráva napříč.
To neni steak, to je celá kráva napříč.
normálně jsem to dokoukal.
nataša tam dělká tenhle steak, pak z tu%náka a pak ještě něco podivnýho,
vařený v kůžích ovcí nebo čeho
normálně se mi sbíhaly sliny, i když bych s etoho možná i trochu bál .-))))))))))))))))))))))
ale fakt bomba, akorát to většinou vaří nejméně půl dne.
holt rusko - balšoja širokaja, tam si na nějaký minutky nepotrpí, tam jedou v hodinách a dnech, vaření jídla :-)))
taky jsou toho žrádla vagony :-))))
asi nějací influenceři, na zahradě mají FTV elektrárnu jak kráva
:-)))))))))))))))
posledni doby ho svrbi prstiky...a zda se ze ho bije zena...musi to nejak ventilovat...
něco na té ruské, pomalé kuchyni bude... páč moderní, takzvaná západní kuchyně to odkoukala a propaguje pečení masa, třeba husy nebo kachny, 24 hodin...!!! Takzvaný západ toho odkoukal a zkopíroval od Ruska mnohem více... jinak by jeho obyvatelé ještě dnes lezli po stromech a dorozumívali se vřískotem...