Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6339282x
Příspěvků:
163873

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *PRAVIDLA KONSTRUKTIVNÍ DISKUSE: https://1url.cz/o1qOC
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #165297

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
30.08.24 13:14:03 | #165297
Reakce na příspěvek #165291

Kližka je nejlepší maso na guláš. Z ní získáš nejvíc masového extraktu do omáčky a ani jí pak nemusíš zahušťovat.


1  
 #165291 

| Předmět: RE: RE: RE:
30.08.24 14:55:52 | #165306 (1)

Mas pravdu. Jenze Americani jsou omezeni pouze na steaky, nic jineho neznaji, tak se mu nediv. *14571*


 #165297 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
30.08.24 16:27:33 | #165310 (2)

Amici kupuji to co v obchodech najde. A nekde to jsou dost spatne steaky a hodi se tak na Stew.
V ALDI poradej steak nenajdes. Ale v LIDL je maji.
Jenze ono tady je o hodne vic ruznych supermarketu nez tyhle dva kde nakuji ja.
Zajmave ze KROGER je Uniovi/odbory a prave tam me skoro nikdy nensajdes Ha-ha.
PUBLIX z Floridy je hodne dobrej obchod ale ono se da asi neco k zradlu najit i v ve Walmartu a Sam's Club.

Nekde tady ve meste je reznik ale ani nevim kde to je. Jednou jsme mely od nej kotlety. Asi to je nekde zastceny a ja kolen nej asi nejezdim. Mesto je roztahany po lese na 10 km. Vyhody i nevyhody po mensim hurrikanu. I letos me spadnul jeden stom. pocitsm ze za tech 30+ let co tu bydlim jen ume me jich spadlo aspon 20! Ale jen dva na barak a nejake vetsi vetve dvakrat na Garaz/dilnu takze mam dost zastavene plochy.


 #165306 

| Předmět: RE: RE: RE:
30.08.24 17:12:21 | #165328 (1)

Taky guláš nezahušťuju. Udělá to krom jinýho cibule, který se dává do guláše dost. Já guláš nepodlejvám třeba hodinu, protože karamelizuje cibul, kterou je dobrý ale nezdravý osmahnout hodně. A další krom neudělání z toho Polívky je nedat tam tolik vody a máš to. Jo a plamen, nebo teplota...,bavit se o přímým ohni asi nemá cenu a když, musíš u toho stát..........pro mě vždycky v pohodě, protože já dělám ke guláši jen kolínka.miluju to. Dělám je zvlášť. Nenaházim je do,,guláše,,jak amíci


 #165297 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
30.08.24 19:55:28 | #165340 (2)

jj


 #165328