Kližka je nejlepší maso na guláš. Z ní získáš nejvíc masového extraktu do omáčky a ani jí pak nemusíš zahušťovat.
Kližka je nejlepší maso na guláš. Z ní získáš nejvíc masového extraktu do omáčky a ani jí pak nemusíš zahušťovat.
Mas pravdu. Jenze Americani jsou omezeni pouze na steaky, nic jineho neznaji, tak se mu nediv.
Amici kupuji to co v obchodech najde. A nekde to jsou dost spatne steaky a
hodi se tak na Stew.
V ALDI poradej steak nenajdes. Ale v LIDL je maji.
Jenze ono tady je o hodne vic ruznych supermarketu nez tyhle dva kde nakuji
ja.
Zajmave ze KROGER je Uniovi/odbory a prave tam me skoro nikdy nensajdes
Ha-ha.
PUBLIX z Floridy je hodne dobrej obchod ale ono se da asi neco k zradlu najit i
v ve Walmartu a Sam's Club.
Nekde tady ve meste je reznik ale ani nevim kde to je. Jednou jsme mely od nej kotlety. Asi to je nekde zastceny a ja kolen nej asi nejezdim. Mesto je roztahany po lese na 10 km. Vyhody i nevyhody po mensim hurrikanu. I letos me spadnul jeden stom. pocitsm ze za tech 30+ let co tu bydlim jen ume me jich spadlo aspon 20! Ale jen dva na barak a nejake vetsi vetve dvakrat na Garaz/dilnu takze mam dost zastavene plochy.
Taky guláš nezahušťuju. Udělá to krom jinýho cibule, který se dává do guláše dost. Já guláš nepodlejvám třeba hodinu, protože karamelizuje cibul, kterou je dobrý ale nezdravý osmahnout hodně. A další krom neudělání z toho Polívky je nedat tam tolik vody a máš to. Jo a plamen, nebo teplota...,bavit se o přímým ohni asi nemá cenu a když, musíš u toho stát..........pro mě vždycky v pohodě, protože já dělám ke guláši jen kolínka.miluju to. Dělám je zvlášť. Nenaházim je do,,guláše,,jak amíci