Pizza to samý. Italové nemůžou Američanům přijít na jméno z důvodu,
jak kurví pizzu. Polovina ingrediencí co Amíci dávají na pizzy tam nemá co
dělat! Ačkoliv...i Češi prznějí pizzu nehoráznými způsoby.
Nejlepší pizzy, co jsem kdy jedl, Kolín, Kaufland, hned naproti vchodu mají
Italové pizzerii Alla Mama, nebo tak nějak. To je úplně jiná liga než ty
český nesmysly s křupavými okraji, kdy jde zubům o život, což tak dělá
99% Čechů! Všechny ingredience vč. mouky používají originál přímo z
Itálie. Bez toho nejde udělat pizzu jak má být pravá origoš italská!!!
Tam bych posílal všechny ty pipiny a všechny ty blbečky, co si myslí, že
umějí pizzu, aby se přiučili. Počínaje tím, jaký suroviny mají
použít. Už v tom začíná onen amaterismus českých majitelů pizzerií i
všech těch, kdo dělají pizzy doma. NIKDO pizzu neumí! NIKDO! Už jen ty
všechny /VŠECHNY/ ingredience musí být italské! U toho to začíná.
Mají tam italský chlebíčky. Tvl to je luxus!!! Už první sousto je
vystřelení člověka do nebe! Všechno čerstvý, uzeniny luxusní, salát či
pomazánky taky, rajčata jak utržená právě z keře, okurka voní na
několik metrů čerstvostí. Lahůdka k nezapomenutí!!! Ani 1 Čech neumí ani
z poloviny tak luxusní chlebíčky. NIKDO!