Ruský národ je odsouzen k utrpení, pročež má krutější povahu:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusko-velvyslanec-pivonka-debata.A240919_175852_domaci_mul
Ruský národ je odsouzen k utrpení, pročež má krutější povahu:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/rusko-velvyslanec-pivonka-debata.A240919_175852_domaci_mul
A to já znám jeden ještě krutější národ kterej to právě předvádí
dnes a denně!
S čím kdo zachází, tím taky schází. Rusko je, stejně jako ta muslimská pakáž z okolí Izraele odsouzeno k zániku.
https://rumble.com/embed/v3teg05/?pub=jj93z
Opravdu ty malej bonzáčku?
ZIZA613: "DRRŽŤKOVKU buď miluječ nebo se ti navaluje, jen když se o ní mluví. Nepotkal jsem člověka s neutrálním postojem."
Zajimave je i to, jak se chutove preference meni. Ja se tez v detstvi nemohl na drztkovou polivku ani podivat, a tedka ji miluju. A nemam rad jen tu ceskou, ale cokoli jineho v cem drztky jsou, jako mexicke menudo.
Na druhě straně, mému stále v Čechách žijícímu bratranci se při pohledu na dušené mušle, smažené krevety, nebo kterékoli jiné bezobratlé mořské plody, dodnes dělá nevolno.
Já ji jako malý dítě už v předškolním věku miloval a teď ji miluju
ještě víc. Zrovna včera jsme dojedli naši domácí.
U mě se změnil jen postoj k houbám, který jsem nenáviděl, postupně jsem
je začal mít rád. Stejně tak s koprovkou. Rajskou jsem nenáviděl jako
dítě a teď ještě víc. Jinak se nic nezměnilo zásadně. Ostrá jídla
jsem miloval snad od 4 let Maso ve všech podobách jsem taky miloval snad už od
odstavení od cecíku Já si dal jako malej kluk radši vajíčka, paštiku, nebo
maso místo bonbónů či čokolády. Ostrej guláš, co uvařil táta jsem si
ještě opepřil a přidal pálivou papriku a to i tehdy, když dospělí chlapi
říkali, že to je jak žiletky. Mě to bylo málo! Od 6-7 let jsem ty
"žiletky" miloval. Dneska mi pálivý taky chutná a moc, jenže je to
sviňstvo na střeva, tak to omezuju.
Lidi se zvýšeným smyslem pro chuť, kteří nesnášej pálivá jídla (1/4 populace) se anglicky říká supertasters. Je zřejmé, že děti maj citlivější chuťový aparát než dospělí.
Zadny vedro. je to stle na ktratasy ale jen kdyz mas nejaky pohyb.
Hurrikan Helena me tady minul ale naprselo 20cm. A zmenilo to teplotu.
Je docela hezke pocasi a ja sedim doma. Nejak jse to neodhadnul a nic
neplanoval.
Mel bych zacit pedelavat muj kancle dole na hudebni studio.
Jsem cim dal tim hlucnejisi a prestava me to tolerovat i kocourek.
Co lide dnes casteji jedi i zde na jihu je bezpochby PIZZA. Pred 40 lety bys na jihu pizzu kolac marne hledal.
A pred 30 zase vsude jinde nez zde nebylo obibene nejake vepro BBQ.
Ani vetina lidi nepapala Avocada i kdyz prave na Floride rostou.
Neco s cim nekdo vyrostl, ji cely zivot. I kdy to je prokazane svinstvo!
Bisquit a gravy! ARMY SOS shit on single! V NYC bys to nikde nanasel.
Chute se meni, sidce dost pozvolnu ale dobra Cina je najednou fsude jako
Pizza.
Mno, nektery am. pivo je fakt hnus Pabst bo Bud ale jak si nato lide zbyknou tak
nic jinyho nechteji.
V NYC otec pil jen Nemecky a ja vetsinou Kanadsky pivo. Ted casteji Mexicky.
Reknu to ale rovnou . "Ja nejse zrovna nejpovolaneji co se gastonomie tyka."
Jim;pr'ze musim, varim dost casto take z toho sameho duvodu. Potrebuju PALIVO!
I kdyz jse projezdil hodne US statu casto jsem jedl v restvracich, obednaval
jsem to same znova a znova.
Nemel chut a cas na nejake vyhledavky. A jedl radeji v retezcich. jako i bydlel
bez prekvapek.
Ameri Suites. Neco mezy Hotelem a Motelem kde lidi zustvasji dele nez jen prez
noc. Mala Lednicka a sporak panev, hrnec, talir pribor proste kuchynka.
Neodkazany jen na restavraci se obcas hodilo. I kdyz firma platila oboji.
Kolikrat jsem popadnu jen neco u pumpy? Preto ze jsem vedel ze tam nic poradnyho
nikdy neni....
Muj zivot nedal spovnavt s beznym amikem natoz zivotem v evrope kde je zvyk
si nekde sednou ke kafi bo pivu.
Prave me na padlo ze ted bydlim na jedno miste prez 30 let a neznam tady ani
jedno misto kam bych si mohl sednou a dat si kafe. V zahradce venku na chodniku
a pozorovast lidi precist si noviny? ha-ha.
Mexicka se zahradkoudo pakoviste, tady je ale jen tak sedet tam asi nejde.
Dalsi je vice mene Sport Bar joint. 50 a vic ruznych lahvoich piv z celeho sveta
10 moza viv velkych TV se sportem ale na zahradce venku nikdo.Nejspis by se tam
nedockal ani obsluhy!
Zajic? Koroptve, bazant? Kachna? Husa?
To bych ani nasel sadneji chapada chobotnice!
Co se kdysi jedno? Za prvni svetovy bo i za druhe dostl lidi ovlivnilo na
dlohy cas i po valce.
Amici za deprese z 30 let si tae zvykly se vsim setrit.
Ale to uz nikdo opravdu nepamatuje. Uz i jejich detem je 80 plus..
jsou regiony, kde jsou holuby specialitou... na Jižní Moravě nimi určitě nepohrdnou... v italském městě Schio, se místní restaurace na holoubata specializují... paráda...!!!
Dnes se v cesku v restavracich vari dost jinak nez pred 50 lety. Nektre nabidky berou dech.
Co je ceske a tradicini stale dostanes ale nekere veci v restvracich ani
nepoznam. jake zmeny se deji.
A to nemluvim o Praze ale snad v kazdem vetsim meste
Gastronomie, tedu opravdova gastronomie se vyucuje a ti co tohle vychodi za
poslednich 20 let hodne rozsrili co se kde serviruje.
Trochu jsem se prave tomuhle divil ale vypada to ze jsem tomu vyvinu
nerozumel zatim co oni ano.
Zatim co parky z nadrazni restvrace mizi najednou tam dostnes BBQ
Kvalitni kafe a dokonce i vyber kafe a vyber zakusku a ruzne kvality.
S moznostni cestovat znamena ze lide znaji jine veci nez knedliky a kachnu.
Kamalin pokus o trollování Trumpa na zápase v Alabame skoncil neúspechem, zatímco Trumpovi se divoce fandilo
V okoli Atlanty ceske a slovenske restvrace zmiznula uz davno.
Znal jsem 3 ruzne mista a byl jen jedno v jedne. Kachna knedlik, Halusky i
Rizek.
Zrejme se ani jedna nicim neprosadila.
Pamatuji si ze jsem mel Uzeny s brambor knedlikem a bylo to velice dobry.
Obsluha vyborma s ubrusi na stolech jako v poradne restvraci, ceny ne tak
vysoke.
V bliskosti nakupniho stediska kam prislo hodne lidi.
Vsechny predpoklady k uspechu, ktery se nedostavil!