A na základě čeho jsi k tomu názoru došel? Svých fantazií?
A na základě čeho jsi k tomu názoru došel? Svých fantazií?
jECNODUCHE. kDYZ TO NEVYPADA JAKO CESKY VYTVOR, TAK TO PROSTE NENI TO SPRAVNE
PRAVE
pROSTE TOTALNE IGNORUJETE ZAHRANICNI JIDLA. nEJSTE PROSTE INFORMOVANI O
CIZINE.
???
Jak nevypadá :-))))))
To, jak se a co vaří je součástí názvu .-))))
Ale už je mi asi zase víc jasné, proč jste schopni něčemu z mletýho masa říkat guláš a nebo dokonce steak :-))))
je pravda, ž my tady v EU se šponujeme jen proto, že rum musí být z cukrové třtiny a my ten náš tuzemák děláme z brambor, tak nesmí mít název Rum, aby to nemátlo.
u vás v americe je to zřejmě každýmu u prdele - dejte mi krocana,
dostane potkana a spokojeně odchází .-)))))))))))))))))))
jo, VASHEKU, budeš si asi muset zvyknout (a je divné, žes to nevstředal,
zase jsi neodcházel jako vyložené dítě), že každý název označuje něco
konkrétního a nikoli plejádu 150 rozličných potravin .-))))))
to není nic o nějaké "českosti", to je o rozlišování - když prostě napíšeš "guláš s knedlákem", normální člověk si představí kousky hovězího v omáčce s kynutým/houskovým/karlovarským ... knedlíkem, a ne s kolínkama, které jsou pro vás američany taky knedlík, protože jsou taky z těsta .-))))
asi je třeba přijmout nějaké standardy
Ale tak to není. To ty ignoruješ charakteristiky pokrmů. A jak vidíš, informováni o cizině nejsou američané, když knedlíky považují za chleba.