Švejk jsi ty, ale to bych urážela samotného autora J. Haška. Podívej se
na ty vaše hnusy, co si dovolíte vůbec podávat..jsi provokatér a kde zná
českou kuchni, ten tohle nezná, ostatně fastfoody jsou vaším výmyslem
Máš - li smutek na duši, svěř se tetě Libuši a nebreč tady, já
takové pochybné podniky nevymetám např.
Nech si ty stupidní útoky, znám tě a buď rád, že se k tobě chovám
slušně, po tom všem, co tu předvádíš už dlouhá léta...co slovo, to
lež a jsi jen pro legraci, chudáčku...
Pokud ti jde o autora Jaroslava Haška, tak až budeš v ČR, zajeď si do Lipnice nad Sázavou na Vysočině, kde mají potomci Jaroslava Haška svoji restauraci s penzionem. Vlastní to rodina Hašků. A není to podvod jako jsou ony Švejkovy hospody, které s tím nemají nic co společného.
Irelevantní, kdo zaručil potomkům Haška a to se neví z kterého kolena,
že umí dobře vařit?
Zajeď se tam podívat. Můj názor je, že tam vaří vcelku dobře. A Martin Hašek je pravnuk Jaroslava Haška nejenom že dobře vaří, ale je i dobrý muzikant. Znám ho osobně.
Že ho znáš osobně je irelevantní, cokoliv o něm zdělíš taky je a
bude to tvůj subjektivní názor. Že je pravukem Haška z něj ještě
nedělá dobrýho kuchaře či hospodskýho. Tečka a přestaň zde buzerovat a
zavádět hovadiny!