Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5825231x
Příspěvků:
153241

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #38395

Zobrazit vše


| Předmět: Lorakovo psanicko ...
29.08.21 18:14:04 | #38395

Lorak mi tajne poslal milostne psanicko s odpovedi kterou jsem nevidel/prehyledl (v posledni dobe to tu jde dost rychle) a neni na vsechno cas.

Zacalo to touto misinformaci od Loraka:
Pri 60% zaockovanosti bylo 75% hospitalizovanych lidi nad 60 let, co patri do nejvic rizikove skupiny plne zaockovanych. Takze jich bylo vice nez tech nezaockovanych.

Osobni psanicko od Lorak kde mi dokazuje, ze je neuzitecny idiot:
Tu mas moji odpoved a nauc se cist. Nedelej ze sebe uzitecneho idiota.
https://diskuze.chatujme.cz/spolecnost-komunity/amerika-americane-americke-zvyky-t443?paginator-page=572#p38374
Odesílatel: Lorak , Přijato: 29.08.2021 15:24

Tohle je verejna odpoved NEuzitecnemu idiotovi Lorak na jeho bludy a lzi aby jste to nemuseli otevirat:

  1. Praveze to roli hraje. Maji tam vysokou proockovanost populace. Dnes je to cislo mnohem vyssi ale i tak je jim to k hovnu a maji tam dalsi vlnu covidove nakazy, kde jsou nakazeni i plne vakcinovani a jsou i siritelmi nakazy.

**“Vysoka proockovanost” neni 100% (pro beammeup – to nejsou vsichni). **

  1. Tech 75% hospitalizovanych nad 60 let BYLI PLNE VAKCINOVANI LIDE !!! Cize jich tam byli mnohem vic nez tech co vakcinovani nebyli !

Jak jsi dostal z puvodniho prispevku “Pri 60% zaockovanosti [ne vsichni Izraelci] bylo 75% hospitalizovanych lidi nad 60 let, co patri do nejvic rizikove skupiny plne zaockovanych [take ne vsichni]. “ tuto novou verzi “Tech 75% hospitalizovanych nad 60 let BYLI PLNE VAKCINOVANI LIDE !!!” ? Jsou to stejne informace? Opravdu?

  1. Kraviny pises sam. Nauc sa pocitat a poradne se nauc cist ta zverejnena data.

Proc neposles odkaz na ten clanek at to mame z prvni ruky misto tvych prezvykanych, pojkazde jinych, “fakt”? Kdyz neposles tak budeme vedet, ze ti uz taky doslo, ze jsi idiot a dame ti to k dobru. *18394*

  1. Na to uz si odpoved dostal, ale zrejme si blbem co neumi cist a vnimat jasna fakta. Tech 75% hospitalizovanych nad 60 let byli plne vakcinovany lidi co dostali obe davky anticovid vakciny. Neockovanych bylo jiste mene nez 25% nebo zde jeste vedle toho nebyli uvedeni i ti co dostali pouze jednu davku anticovid vakciny. Jinymi slovy vakcinovani jsou vice v prdeli nez ti co vakcinovani nebyli.

Je tezke cist a rozumet informace od cloveka ktery ty informace meni (nepisu od blba – pripominam ti primitivni taktiku Dear Leader 😊 ). Ukaz clanek!



| Předmět: RE: Lorakovo psanicko ...
29.08.21 19:01:18 | #38402 (1)

Podle teto definice je lepsi byt neuzitecny idiot nez uzitecny.

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Useful%20Idiot

"Je to termín, který označuje americké marxisty s vymytými mozky, kteří slepě podporují jakoukoli ideologii, která je zbavuje potreby skutečné práce a umoznuje jim zit z prace ostatních".

"Odkazuje také na užitečné idioty, kteří zveřejňují nepřesné definice pojmu užitečný idiot na stránkách, jako je Urban Dictionary a domnívají se že tím činí něco dobreho, ve skutečnosti vsak poskytují jen perfektni příklady tohoto pojmu".


 #38395 

| Předmět: RE: RE: Lorakovo psanicko ...
30.08.21 03:15:13 | #38470 (2)

To bylo o procentech, skoda, ze tomu nerozumis a tak se o tom nemuzeme bavit. *579*
Ty to mas lehky! Ty nemusis nic vedet, ty si muzes “presne definice” vymyslet a jako spravny MAGAturd je vydavat za presne a pravdive. *2* *2*


 #38402 

| Předmět: RE: Lorakovo psanicko ...
30.08.21 14:04:44 | #38500 (1)

"Infekce Delta po dvou dávkách vakcíny však měly podobné maximální hladiny viru jako u neočkovaných osob; u varianty Alpha byly vrcholové hladiny viru u infikovaných postvakcinací mnohem nižší."
profesorka Sarah Walkerová, vedoucí tématu NIHR Oxford BRC pro antimikrobiální rezistenci a modernizaci mikrobiologie

Snad pochopis, proc jsou plne nemocnice plne vakcinovanych a proc umiraji i v srovnatelnem ci vyssim % nez nevakcinovani.

Lidi co covid vir prekonali diky vlastni imunite jsou pred touto verzi Delta covid viru prokazatelne chraneni lepe ne ti co byli vakcinovani anticovid vakcinami.

Tohle tu taky nedavno zverejnil sam beammeup, tak nevim proc tu ted ze sebe dela toho uzitecneho idiota.
https://unherd.com/thepost/bombshell-study-finds-natural-immunity-superior-to-vaccination/



| Předmět: RE: RE: Lorakovo psanicko ...
30.08.21 15:53:58 | #38516 (2)

Podle zprav co ja mam z duveryhodnych pramenu, nemocnice, alespon v USA, nejsou plne umirajicich ockovanych pacientu. Pres 90% tech co umiraji jsou NEockovani.
Jeden z mnoha titulku:
Vast majority of ICU patients with COVID-19 are unvaccinated, ABC News survey finds
https://abcnews.go.com/US/vast-majority-icu-patients-covid-19-unvaccinated-abc/story?id=79128401

Ty se ale stydis poslat ten clanek z ktereho jsi dostal tu informaci co tu tlacis. *2*

Clanek od beammeup co jsi prilozil take neni conclusive (konecny) – “If the findings are confirmed, the implications for global Covid policy will be profound.” Sleduj to a az to bude schvalene duveryhodnou zpravodajskou kancelari, tak nam dej vedet. Rozhodne unherd.com se nezda byt duveryhodny pramen. To je jedna z tech malych bulvarnich letaku ktere hledaji lidi hladove po bombastickych zpravach … at pravdive ci ne.

Mimochodem, me neni ani jasny k cemu ta informace co tu tlacis je dobra? Mame a nebo se nemame nechat ockovat? Zacal jsi tim, ze ockovanych umira vic nez neockovanych, nevysvetlil jsi proc jsi zmenil co jsi puvodne napsal a ted pises, ze beammeup tu nechal odkaz z nejakeho “underground” platku a ze nemocnice jsou plne umirajicich ockovanych. Mas to v hlave nejak moc komplikovany *2*

Divny? *16941* *24664*


 #38500 

| Předmět: RE: RE: RE: Lorakovo psanicko ...
30.08.21 16:27:21 | #38522 (3)

Tečka za covidem se v Izraeli nekoná: nakažených přibývá jako v březnu, startuje vakcinace třetí dávkou
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/izrael-ockovani-vakcina-delta-opatreni-covid-koronavirus-cesko-treti-davka_2108040653_eku

"Kompletní očkování má za sebou přes 62 procent Izraelců, boj proti koronaviru ale v židovském státě zdaleka nekončí. Šíření vysoce nakažlivé varianty delta se v Izraeli podepsalo na rychlém přibývání nově zjištěných případů covidu, které se nevyhýbá ani očkovaným....zvý­šený počet hospitalizací lidí nad 60 let, kteří mají očkování za sebou, přesto skončili se závažným či kritickým průběhem covidu v nemocnici. „Nejde jen o to, že vidíme více nemocných, ale že se dostávají do vážného, či dokonce kritického stavu,“ Na případy lidí, kteří navzdory očkování skončili s covidem v některé z izraelských nemocnic, koncem července upozornil také zpravodajský server Ynet.

Odkázal tak na analýzu dat izraelského ministerstva zdravotnictví, které tehdy evidovalo celkem 153 pacientů s covidem ve vážném stavu. Přesně 102 bylo starších 60 let, z nichž 76 mělo dokončené očkování...."