Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5768612x
Příspěvků:
152921

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #57053

Zobrazit vše


| Předmět:
02.01.22 15:09:22 | #57053

Bývalý prezident Donald Trump začíná nový rok ve stejné politické pozici, v jaké skončil ten starý - jako jednoznačně nejpopulárnější a nejvlivnější politik v GOP.

Do startovní pistole dalšího souboje o Bílý dům zbývá něco málo přes 10 měsíců a Trump zůstává drtivým favoritem v boji o republikánskou prezidentskou nominaci pro rok 2024.

Nejnovější čísla veřejného mínění pocházejí z celostátního průzkumu veřejného mínění agentury Reuters/Ipsos, který byl proveden v polovině prosince a zveřejněn před několika dny. V průzkumu 54 % dotázaných republikánů uvedlo, že by bývalého prezidenta podpořilo jako standardního kandidáta své strany v roce 2024.

Další dva potenciální uchazeči - floridský guvernér Ron DeSantis a bývalý viceprezident Mike Pence - byli s 11% a 8% podporou na vzdáleném druhém a třetím místě.



| Předmět: RE:
02.01.22 15:12:32 | #57054 (1)

Nedávno sesazená výkonná ředitelka Demokratické strany v okrese Nassau (stát New York) Laura Curranová řekla v sobotu v pořadu "Watters' World", že její strana dává najevo slabost a že pokud se nezvedne, hrozí jí v polovině volebního období v roce 2022 "krvavá lázeň".

LAURA CURRANOVÁ: Bohužel, moje strana, Demokratická strana, je nyní slabá. S tím, co se děje s prezidentem Bidenem, mi to připadá skoro jako zneužívání starších lidí. Má problém dát dohromady větu. Myslím, že všichni jsou nervózní, když ho poslouchají mluvit, že něco pokazí. Vždycky, a zejména teď, potřebujeme někoho, kdo vyzařuje sebedůvěru a kompetentnost. Někoho, kdo udává uklidňující tón. A toho se nám teď nahoře nedostává, a bohužel si myslím, že váš předchozí host, Karl Rove, má naprostou pravdu. Myslím, že to bude pro demokraty v polovině volebního období krvavá lázeň.


 #57053