Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5501050x
Příspěvků:
148913

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #64235

Zobrazit vše


| Předmět:
21.03.22 11:32:19 | #64235

Je CNN nejhorší zpravodajskou stanicí v USA?

1)Ano, je. Mají zlozvyk vymýšlet si príbehy, i když žádné nejsou. Jejich sledovanost se propadla mimo první desítku a zaostává za Nick at Night. Jinými slovy, lidé se radeji dívají na kreslené seriály než na CNN!

Když si zacnou vymýšlet príbehy o tom, jak si Trump dává kopecky zmrzliny, jak si jako dvaasedmdesátiletý muž dává pozor, po kterých schodech jde nahoru nebo dolu, a podobne, pak je zrejmý problém, že nemají o cem podstatném informovat. Zkrátka fake news!

2)Abychom o tom mluvili otevrene... Ano! Sledovanost, výdelky a platy zamestnancu jsou mezi kabelovými zpravodajskými stanicemi trvale na posledním míste. Ve skutecnosti má vetšina kanálu na you tube nebo twitchových streamu lepší prumernou denní sledovanost než CNN. To není politická reakce, to jsou objektivní údaje dostupné každému, kdo o ne stojí.

To, cím jsou CNN & MSNBC pro levici, se nerovná tomu, cím jsou Fox News pro pravici.

  1. CNN zjevne není zpravodajství. CNN je jedním z nejvetších širitelu falešných zpráv. Dokonce i Chris Cuomo ze CNN priznal, že ve volbách v roce 2016 pomohli Hillary k volné jízde.
  2. Ano, CNN je zdaleka nejhorší a nejnepoctivejší a zdaleka nejnebezpecnejší. NPR je také shillovací organizací pro krajní levici Demokratické strany a velmi nebezpecná a fašistická ve svém myšlení, tj. krajní levice a krajní pravice se v jejich metodologii sbližují. A jednou z jejich hlavních metod je VELKÁ LEŽ, opakovaná stále dokola a stále hlasiteji. Jak rekl Josef Goebbels, když opakujete lež stále dokola, lidé jí uverí.

    5)Sledoval jsem CNN od 80. let minulého století, kdy jsem to zmenil na FOX, mel jsem to zmenit na Fox dávno, jsou to skutecné zpravodajské síte, díky bohu, že je máme, aby rekli pravdu, nemužu uverit, že jsem poslouchal všechny ty lži CNN tolik let, je to cím dál horší na CNN , CNN a 4 kone apokalypsy Pelosi, Shumer, Nadler, Biden, nicí Spojené státy, co Spojené státy opravdu jsou, nekterí demokraté by se meli probudit, než bude pozde, byl jsem demokrat, od minulého roku už ne.



| Předmět: RE:
21.03.22 11:50:52 | #64237 (1)

Vse co CNN rozsiruje o Republikanech, je LEZ


 #64235 

| Předmět: RE:
21.03.22 15:47:16 | #64254 (1)

Je tezke "diskutovat" s clovekem ktery nechape pointu diskuze. Jeste jednou Andrejko, KDE JE DUKAZ, ZE CNN LHALO A NEBO SE NEOMLUVILI ZA CHYBU?.

To, ze ty to reknes nic neznamena - nemas tu zadny respect - lzes.

To co udelali bratri Cuomo je hnus a Demokrate, vcetne mne, schvalujeme, ze ho z CNN vyhodili. Ale neda se predvidat kdo a kdy udela neco neetickeho a nebo zlocinneho - to samozrejme vedeni firmy muze resit az se to stane. CNN vyresilo "Cuomo issue" spravne, Cuomo jiz pro CNN nepracuje.

Vyraz VELKÁ LEŽ, ze 2020 volby byly Trumpovi ukradene je LEZ opakovana FOX News. CNN je nucene opakovat, ze FOX lze ... protoze FOX lze - 2020 volby ukradene nebyly. Pres nespocetne slibovani Trumpem a jeho Minions, ze maji nespocetne dukazy, ze volby byly ukradene a jak, ale zadne dukazy, ktere by mohly obstat pred soudem, NIKDY NEPREDLOZILI.

Jak jsem se uz zminil, mas mozek omyty jako ti Putinovi Rusove kteri se hadaji s detma zijicima na Ukrajine, ze Putin jen dovazi na Ukrajinu teple obleceni, jidlo a nici Nacisty.

JESTE JSI NEPREDLOZIL UKAZKU KDY CNN LHALO ... bro. Tak se snaz. Z me strany mi staci jen ta nevyvratna VELKÁ LEŽ (ze volby byly ukradene), kterou FOX, MAXNEWS, Breitbart a dalsi pravicacka media rozhlasuji.

A na konec ...
“We should have a contest as to which of the Networks, plus CNN and not including Fox, is the most dishonest, corrupt and/or distorted in its political coverage of your favorite President (me),” Trump tweeted. “They are all bad. Winner to receive the FAKE NEWS TROPHY!” Trump je ten co rekl, ze pri jeho inaguaraci neprselo a mel tam vic lidi nez President Obama *2* *2*

Dokonce i Trump vi, ze FOX nemuze konkurovat v pravdemluvosti s ostatnima, verohodnyma stanicema a tak je musel vyloucit. Takhle ten podvodnik planuje soutez o novinarskou pravdu, nebo obraceni/"pre­pocitavani" voleb, nebo jak podvadet pri golfu, podvadet manzelku, podvadet studenty jeho "University", podvadet banky a pojistovny, podvadet Ameriku.

*18394* *24664*

 #64235