Dal jsem si v Cesku hamburgera a byl v normalni housce a to se nedalo jist !
Ta francouzka bulka tomu dava dobrou prichut ! V USA se pouziva jenom kvalitni
maso, prave na chut !
Black Angus, hrudi a nebo plec, koreni je sul a pepr, nic jineho !
Dal jsem si v Cesku hamburgera a byl v normalni housce a to se nedalo jist !
Ta francouzka bulka tomu dava dobrou prichut ! V USA se pouziva jenom kvalitni
maso, prave na chut !
Black Angus, hrudi a nebo plec, koreni je sul a pepr, nic jineho !
Vasheku... ano... protože již máte zkažené chutě těmi zhovadilostmi v
USA... proto píšu, že neznáte chuť masa... jen koření a
přísad...!!!
To samé platí třeba pro vařenou kukuřici... nějakému blbci v USA se něco
nepovedlo, vypěstoval kukuřici sladkou... a od té doby řve do světa, že
tak má chutnat správná vařená kukuřice...!!!
Ja bych krmnou kukurici nepozrel, nejsem dobytek, ale kdyz tobe chutna, OK !
Vasheku... hamburger, podávaný ve fastfoodech v USA, je právě žrádlo
vhodné jen pro prasata... už jeho způsob stolování... všichni jste při
jeho konzumaci zasraní od kečupu a majonézy kolem celé hlavy... a většinou
i jinde...
Prave proto jsou v USA steaky tolik popularni, protoze vychutnavame maso, ktere neni zkazane nejakym dusenim a nebo dokonce varenim !
Vasheku... prosím o informaci, co je na dušeném nebo vařeném mase
zkažené...???
Bohužel... hloupí čeští ovčané přebírají bezhlavě všechno co je z
takzvaných západních zemí... a kurví tím výbornou, českou
gastronomii...!!!
Ceska gastronomie?
Steak Tartar s KECUPEM
Spageti s kecupem
Skubanky s makem
Chleba se sadlem
Vasheku... jako dycky, opět špatně... odkdy je nějaký steak (čtěte:
stejk)... nebo špagety... a nebo kečup... česká gastronomie...??? To je právě to
kurvení...!!!
Zkuste si sehnat nějakou knihu, třeba o staročeské kuchyni, zda-li tam
takové americké zhovadilostě najdete...
Staroceska, jednoducha kuchyne mohla byt dobra, podobna Videnske. Ta vsak byla mnohem delikatnejsi, coz je dodnes.