kdyby to dělal podle americkýho receptu, tak to nebude tak dobrý. a chleba zvolil taky dobrej
On uvadi, ze dela PRAVA Americka zebirka a pouziva prave Americke suroviny, ale chleba to je dobry, akorat ne k BBQ zebirkam !
no tak ono s těma pravejma americkejma žebírkama je to asi tak, jako s tou kejdou, kteý říkáte pravej americkej guláš
Ano, kdyz se uvadi AMERICKY gulas, tak to asi bude uplne neco jineho, nez pravy madarsky gulas, proto to neuvadime jako madarsky, ale Americky gulas ! Az bude delat ceska zebirka, pak si muze pouzit co chce, ale Americka jsou jenom jedna, stejne jakom je jenom jeden Americky gulas !
Kdyz uvedu, ze udelam PRAVY Coq au vin, tak urcite nebudu menit originalni recept !
Co je PRAVÝ MAĎARSKÝ guláš? Byl jsi vůbec někdy v Uhrách? Jasnačka, nebyl!
Byl jsi nekdy v Americe, ze muzes kritizovat PRAVY Americky gulas ? Nebyl !
ten blivajz si může uvařit každej. to ještě nikoho nenapadlo, tam dát nejřív cibuli, pak mletý maso, osolit, opepřit a udělat kolínka zvlášť. to by bylo alespoň trochu přijatelnější. ostatně ani trochu by mi nevadilo udělat jídlo z mletýho na způsob guláše, ale tahle všehochuť je prostě na propadnutí při závěrečkách
Americky gulas se dela tak, ze se osmazi cibule, potom mlete maso s korenim, zaleje se to vyvarem a rajcaty s protlakem a kolinka se daji ihned, aby vstrebali tu stavu a chute te omacky ! Co je na tom divneho ?