Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5728931x
Příspěvků:
152559

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #87133

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
21.10.22 16:36:36 | #87133
Reakce na příspěvek #87132

Můžes se s námi o něj podělit? O ten recept.


 #87132 

| Předmět: RE: RE:
21.10.22 16:40:51 | #87135 (1)

Ano, ale ted jedu nakoupit, tak o neco pozdeji.


 #87133 

| Předmět: RE: RE:
21.10.22 18:03:31 | #87141 (1)

Recept na Prime Rib Roast

Recept je na Boneless roast, je-li na kosti, pridej 1 minutu na kazdy pound!
Aby to vyslo presne, vaha a minuty se musi dodrzovat presne a ne odhadovat !
Podle velikosti, vyndej maso z lednicky 2-3 hodiny pred peceni, at ma pokojovou teplotu ! ( DULEZITE )
Troubu predehrej na 500F, ne min, ne vic!
Zjisti presnou vahu masa, opravdu presnou !
Na Medium Rare - 5 minut/lb
Medium - 6 minut/lb
Medium well - 7 minut/lb

Priklad :
Roast ma 5.26 Lb a chces medium rare.
5,26 x 5 = 26,30 minut

Maso osolim, opeprim, pomazu normalni horcici a dobre posypu Herb de Provance.
Vlozim do rozpalene trouby, zavru a nastavim si cas.
Po celou tu dobu troubu NEOTVIRAT, ani mrknout !!!
Cas vyprsel, vypni troubu a NEOTVIREJ ZA ZADNOU CENU, jinak to nevyjde!
Nech ve vypnute troube 2 hodiny, ne vic, ne min ! Trouba stale zavrena !
Vyndej a muzes hned servirovat !


 #87133 

| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.22 19:01:09 | #87150 (2)

zajímavej recept. kdes ho našel?



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:08:38 | #87152 (3)

Uz davno na internetu, vyzkousel a je vyborny !


 #87150 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:17:19 | #87155 (4)
*2* *2* *47* *47* *47*


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:31:42 | #87156 (5)

Co je na receptu k smichu?


 #87155 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:37:33 | #87159 (6)

kuchařka



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:38:02 | #87160 (6)

Že jsi to ty, tak Doktor ti jistě dá tři šance k uhádnutí. Kdyby nechtěl, přimluvím se. *18328* *31750*


 #87156 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:14:28 | #87154 (3)

Má to holt vrozené. *10156* Takže už ne Andrea ale Kristen? *231*


 #87150 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:36:05 | #87158 (4)

myslim, že si hlavu hodně přehřejval, když to opisoval, aby to bylo bez diakritiky, jakože z havy. dneska bude spinkat, jak mimino. rychlejší by bylo to sem dát zkopírovaný. na co máme přeci internet



| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.22 19:43:07 | #87162 (2)

Ten samej zpusob pouziva moje zena.


 #87141 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:48:09 | #87164 (3)

OK, je to znamy stary recept z Internetu, jak jsem napsal a popsal, tak ho sam podle nich pouzivam od roku 2007 ! *33768*


 #87162 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:51:38 | #87167 (4)

to je 15 let. počítat umíš. kujo taky *27179* *27179* *2* *2*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:56:55 | #87168 (5)

Ty jsi nikdy nic nedelal podle nejakeho receptu ? *30039*


 #87167 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:05:58 | #87171 (6)

dělám a dost často. něco jsem se ale musel naučit. a něco mám v sobě. umim si představit chuť, ještě než to nějak dochutim. má to každej, jen to neumí použít, nebo tomu nedává takovou váhu. idiota tady děláš ze sebe ty, když pečeš něco, podle internetu a pak to sem dáváš za svoje. udělej něco svýho a pak to sem můžeš napsat, ty, rožtěná jedna



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:15:28 | #87173 (7)

Blouznis a jeste k tomu LZES ! Nic jsem zde nepodal jako muj vlastni recept ! Podal jsem stary recept z Internetu a to z me hlavy, jak si ho pamatuju a jak jej podle toho receptu delam. Nikde jsem neuvedl, ze to je muj recept a proto ksi zde lharem TY ! *30374*


 #87171 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:19:35 | #87178 (8)

a ta fotka tý rožtěný je tvoje, když koluje celym internetem?. to si nepekl ty, ty žebra, tak nedržkuj



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:21:12 | #87181 (8)

*27179* *27179* jako tetka andrejka? tvl to bylo jídel z internetu. zlatý časy



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:23:46 | #87183 (8)

z tvý hlavy? vždyť ráno ani nevíš, co všechno bereš za léky *47* *47* *47*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:00:41 | #87169 (5)

Delas ze sebe obrovskyho Idiota, kdyz mne kritizujes za recept z Internetu ! *30039* *30039*


 #87167 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:16:57 | #87176 (6)

párkrát se mi stalo, že právě tim, že jsem něco "zkazil" a snažil se chuť překopat zpátky, dostal jsem něco, co jsem si zapsal, protože to je něco extra "pro mě" a dost sem si ani nezapsal. a teploty? s těma si hraje každej, ať už jde o jakýkoli maso a jakejkoli druh, způsob přípravy



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 20:01:11 | #87170 (5)

a havně je to uplně jedno. je to dobrý delikátní jídlo, každej si tam stejně hodí něco navíc, něčeho míň. hlavně když chutná. jen se s tim nezabejvejte, nebo tady strávíte hodně času. to se mi stává, když je na mě hodně lidí najednou. pak du spát popůlnoci, což nemám rád. kašlete na to. já tu napíšu, že je to dobrej recept. vašek ho dal kujovi. kujova paňmáma to dělá stejně a je to vyřešený . já už se s tim nechci a nebudu zabejvat. mě teď víc zajímá, jaký bude zítra počasí. to je totiž pro mě důležitější



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.22 19:48:58 | #87165 (3)

to víš, že jo *4585*