V USA nejsou vnitrnosti jako jidlo oblibene, mnoho doktoru je nedoporucuje a
v obchodech se skoro neprodavaji, mozna nekde v lokalitach urcitych mensin se
najdou, ale jinak ne.
Osobne nejsem fanousek a ani nebyl v mem mladi !
V USA nejsou vnitrnosti jako jidlo oblibene, mnoho doktoru je nedoporucuje a
v obchodech se skoro neprodavaji, mozna nekde v lokalitach urcitych mensin se
najdou, ale jinak ne.
Osobne nejsem fanousek a ani nebyl v mem mladi !
Vasheku... kolik lidí, tolik chutí... dochtoři říkají každou chvíli něco jiného... podle toho, kteří lobisté jim více zaplatí...
Tak teleci jatra po berlinsku jsou delikatni. Take veprovy mozecek s vejcetem jsem si obcas dala. Dnes uz ale neni temer k dostani.
dobrý na vnitřnostech je, že se jima člověk přejí, čili mají výhodu oproti masu, že se ti "zhnusej, mít je každej den". věc druhá je ta, že jsou neoceněnym zdrojem minerálů a různejch prvků, který někdo chce, někdo nechce. je to individuální. no a udělat si chutnou hostinu z vnitřností v dnešní době není problém. jen člověk musí vědět, co chce. je určitě důležitý ale mít na paměti, že někomu to může ublížit (jde o množství někomu neprospívajících látek), a někoho tim nezabiješ ani v tunách
Americane nejvice jedi hovezi, drubezi, veprove, jehneci maso
potom hodne zeleniny a ryby a morske tvory!
Moucniky jsou v USA oproti Evrope preslazene a tak je vetsinou nejim!
Nemuze se rici co je "americke" jidlo, protoze kuchyne na severovychode USA je
uplne nina nez na jihu a jina nez v Kalifornii
Copak, takova dobre pripravena drzkova je super. Kdysi v Cechach na nadrazi jeste s gulasovou polevkou byvaly proslule.
Gulasovou mam rad a casto si ji delam k snidani, ale drstkovopu nesnasim od
malicka !
Ja vzdy sdedl polevku a drstky jsem nesned !