Rozcestník >> Společnost a komunity >> Amerika, američané, americké zvyky

Informace

Název: Amerika, američané, americké zvyky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: freekarol
Založeno: 21.11.2020 19:40
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5849447x
Příspěvků:
153554

Předmět diskuze: Amerika, američané, americké zvyky - *VULGÁRNÍ NADÁVKY & VULGÁRNÍ URÁŽKY směřující na zdejší diskutéry, nejsou povolené. *KDO MÁ BAN: https://bit.ly/3LQP8jE *SEZNAM VULGÁRNÍCH NADÁVEK: https://bit.ly/3Y90jei *FAQ: https://bit.ly/3v30yh1
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #96329

Zobrazit vše


| Předmět:
11.01.23 11:32:49 | #96329

Trump je v bezpeci!

Ministerstvo spravedlnosti nemuže obvinit Trumpa kvuli tajným dokumentum, aniž by nyní obvinilo Bidena!

Problém pro dav - hlavne v médiích - kricí, že Trump je obstrukce delá to jinak je precedens vytvorený DoJ pro Hillary Clinton. Její používání neautorizovaného domácího e-mailového systému melo za následek uchovávání tisícu utajovaných dokumentu/údaju po dobu až šesti a více let. Motivem Clintonové pro používání tohoto systému pro její oficiální e-maily bylo jednoznacne bránit Kongresu v kontrole její komunikace ve státní správe. Krome toho narídila svým podrízeným, aby z dokumentu pred jejich odesláním odstranili utajovaná oznacení, což je samo o sobe nezákonné a svedcí to o marení. Když byla Clintonová konfrontována, odmítla poskytnout prístup k e-mailovému serveru a poté vymazala polovinu z více než 65 000 e-mailu pred poskytnutím prístupu FBI s tvrzením, že jsou osobní povahy. I to je prokazatelne obstrukcní jednání. A presto ministerstvo spravedlnosti odmítlo Clintonovou obvinit nebo stíhat, pricemž se odvolávalo na jakýsi fíkový list "úmyslu", který nikde v zákone neexistuje a který její chování stejne zcela popíral.

Takže rozhodnutí Merricka Garlanda bylo trapné už predtím, než se opoždene objevil tento poslední vývoj. Nyní tu máme úradujícího prezidenta, který jako viceprezident zrejme udelal presne to, z ceho je obvinován Trump, a to bez pravomoci dopustit se byt jen predstíraného odtajnení. Pokud Garland bude tlacit na stíhání republikánského kandidáta, zatímco dva demokraty za stejný zlocin prehlédne, bude to vypadat velmi, velmi politicky. A potom to bude v príští republikánské administrative pro politické stíhání katy-bar-door, a ta príští republikánská administrativa muže být mnohem blíž, než si Biden a média myslí.



| Předmět: RE:
11.01.23 11:34:05 | #96330 (1)

Vzhledem k tomu, že v reakci na odhalení, že bývalý viceprezident Joe Biden prebíral a uchovával tajné vládní dokumenty ve své soukromé kancelári, se objevuje více otázek než odpovedí, predsedkyne konference GOP Elise Stefanik udává tón republikánským zákonodárcum. 

Stefanik , která je nyní poverena organizací republikánské vetšiny ve Snemovne reprezentantu, reagovala na Bidenuv poslední prušvih v úterý ráno.

"Kde je razie FBI na zlocineckou rodinu Joea Bidena po odhalení, že ukradl tajné materiály v dobe, kdy zastával funkci viceprezidenta, a tyto dokumenty uložil v Bidenove 'think tanku', který obdržel více než 50 milionu dolaru v cínských darech?" ptá se Stefanik.


 #96329 

| Předmět: RE: RE:
11.01.23 11:35:37 | #96331 (2)

Prezident Donald Trump se stal "velkým vítezem" v souvislosti se zprávami o nálezu citlivých spisu v kancelári prezidenta Joe Bidena na Pensylvánské univerzite ve Washingtonu.
Bývalý prezident již nemuže být obvinen za dokumenty získané v Mar-a-Lago poté, co k podobné situaci týkající se Bidena - v dobe, kdy pusobil jako viceprezident prezidenta Baracka Obamy - došlo v Penn Biden Center.
"Pokud proti sobe kandidují na prezidenta dva lidé, z nichž oba špatne nakládali s utajovanými materiály, myšlenka stíhat toho, kdo kandiduje proti stávajícímu prezidentovi, a nejít po tom, kdo je stávajícím prezidentem, by neprošla testem neutrálních principu."


 #96330 

| Předmět: RE: RE: RE:
11.01.23 11:38:50 | #96332 (3)

Bidenovy tajne dokumenty se tykaji UK, Ukrajiny a Iranu. *30374*


 #96331 

| Předmět: RE: RE: RE:
11.01.23 11:46:58 | #96334 (3)

Vasheku... je nejvyšší čas, abyste již pochopil, jak fungují USA... že je to největší bordel a podvod na této planetě...!!! Trumpeta může být stíhán případně obviněn za porušení zákona... a za to samé může být stíhán případně obviněn i Bidet... jsou to zcela stejní pokrytci a podvodníci... ovšem k temu nikdy nedojde... *16899* tak jako nikdy nedošlo ke stíhání prezidenta Clintona, který evidentně lhal pod přísahou... *3419* páč na tom je totiž založen společenský systém USA... určitým, vybraným skupinám obyvatel, je povoleno vše... lhát... podvádět... vraždit... a rabovat...!!! *33441* Vy ostatní, si můžete o tem, akorát tak na českém portálu psát...!!! *16920*


 #96331