Rozcestník >> Společnost a komunity >> Hlas Svobodne Ameriky

Informace

Název: Hlas Svobodne Ameriky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: VashekTX
Správci: VashekTX
Založeno: 11.01.2021 19:48
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 894274x
Příspěvků:
14516

Toto téma sledují (7):


Předmět diskuze: Hlas Svobodne Ameriky - O zivote v USA, o deni v USA, o historii USA
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #10224

Zobrazit vše


| Předmět:
16.06.21 16:58:37 | #10224

Hispansky Jizni Texas se obraci k Republikanum. Doposavad se na ne dalo spolehat, ze budou volit Demokraty, ale to uz neexistuje !
McAllen, mest na hranici , 85% obyvatel je Hispanskych a ted si zvolili Republikana za starostu, uz maji dost prolhanych Demokratu *30039*



| Předmět: RE:
16.06.21 16:58:50 | #10225 (1)

Dříve to byla samozřejmost. Pokud jste Hispánec, volil jste demokraty. Teď už ne.

Republikáni získávají obrovské množství latinskoamerických voličů po celé zemi. Proč tomu tak je? Všechno je to o problémech. Hispánci se více ztotožňují s GOP, a to v klíčových otázkách, jako je ekonomika, ochrana života a bezpečnost, zejména na hranicích.

"Hispánská populace se odvrací od demokratické strany, protože to není strana minulých let," řekla Maria Espinoza, bývalá kandidátka do Kongresu a současná národní ředitelka organizace Remembrance Project, která pomáhá rodinám obětí násilných nelegálních přistěhovalců. "Byla jsem vychována jako demokratka, můj otec sem přišel legálně z Mexika, ale tady se demokratická strana obrátila ke komunismu a socialismu."

Tyto radikální názory levice se jen zhoršují. A zatímco demokraté využili hranici k tomu, aby bili Donalda Trumpa, udělali obrovskou chybu v úsudku, když se snažili využít současnou krizi jako kartu sympatií.

Demokraté si možná myslí, že když nechají tisíce nelegálních přistěhovalců zaplavit naši zemi, připraví si skupinu celoživotních voličů. Ale pro hispánské voliče? Je to strašná chyba.

"Hispánci jsou velmi rozrušeni tím, co se děje na hranicích," řekla Espinoza pro KTRH, "také víme, že zákon a pořádek jsou důležité, a demokraté se snaží zrušit ICE. Je to útok, Bidenova-Harrisova vláda vede válku proti Hispáncům." Upozornila také na katastrofální cestu viceprezidentky Kamaly Harrisové do Guatemaly a Mexika, která ještě nenavštívila naši jižní hranici.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


 #10224 

| Předmět: RE: RE:
16.06.21 17:03:48 | #10226 (2)

Demokrate v USA se uz verejne boji voleb v 2022, protoze to ze vsech uhlu pro nw vypada spatne. Ztraci politiky, mezi sebou se hadaji jako by existovali 2 Demokraticke strany......za Bidena se jim nic nedari, jedine ceho je Biden schopen je rusit Trumpovu politiku. Biden Trumpa nenavidi a to se nevyplati mnohem vice lidem, nejenom Bidenovi ! *30374*


 #10225