Maso po Americku, v Cesku. ( Pulled pork )
https://www.idnes.cz/hobby/domov/rozpal-to-sefe-grilovani-trhane-maso-pohlreich.A210622_112150_hobby-domov_bma
Maso po Americku, v Cesku. ( Pulled pork )
https://www.idnes.cz/hobby/domov/rozpal-to-sefe-grilovani-trhane-maso-pohlreich.A210622_112150_hobby-domov_bma
Pohlreichovy pokrmy me nijak zvlast nenadchly, jsou preplacane,umeni je v jednoduchosti, uz nevi, jak by se odlisoval..ve Svycarsku u Bodamskeho jezera vlastnil restauraci, ale pro nedostatek zakazniku ji byl nucen zavrit..
Ja nejsem jeho fanda, moc keca a jidlo od neho jsem zadne nemel. Akorat mne
tohle zaujalo, protoze prave tato priprava madsa v USA ma dlouhodobou tradici a
da se to sehnat v mnoha restauracich kde podavaji sandwiche.
U nas doma to je take popularni
V Praze mu patri snad dva hotely, jeden z nich je kousek od Labute, cela restaurace je renovovana, steny a stropy maji stare moc pekne dlazdicky. Hogo fogo lidi tam chodi na jidlo, ja tam byla zatazena, asi abych za vsechny zaplatila, to je takovy novy cesky zvyk..Prostory stoji za to, jidlo je predrazene a dezerty splacane ze vseho mozneho. Predtim, nez tam byl Polreich, to tam bylo hezci..
Tohle maso je nejlepsi, kdyz se pred podavanim promicha s Texaskou bbq omackou, jine BBQ omacky nedoporucuju, jsou moc huste a silne a prekonaji chut masa .