Ale presne takhle by se chovali Americane, kdyby jim nekdo prelozil tu ceskou patlaninu s knedlikem !
Takovyhle gulas je pro Americany cizi a neznamy, stejne jako pro nektere z
vas je Americky gulas pro vas cizi !
Ono staci byt trochu tolerantni k jidlum v cizine a ne si myslet, ze Cesko je
stredem sveta a vse se kolem ceska toci !
99% zakazniku jsou Cesi, Americane nemaji ceska jidla moc v oblibe, jsou na ne moc "tezka" a nemaji radi omacky !
No vidíš...tak hlavně, že na Američany nejsou těžké steaky a hambáče a celkově americká strava s miliony kalorií denně Americká strava, jak je celosvětově známé, je ta nejtěžší a nejnezdravější na světě. To nejde okecat, to je prostě celosvětově známý FAKT. Česká strava je proti americké dětská dietka. Taky my Češi jsme proti američanům jak špejle
Cesi jsou na 1. miste v EU v obezite !
Americane davaji prednost rybam, steakum, zelenine, lusteninam a bramboram,
nezapomenu na ryzi !
Tezce ztravitelna jidla jako knedliky, huste omacky, to Americane nejedi !
Ono to ale spíš vypadá, že ty si myslíš, že se všechno točí kolem
Ameriky Však
si přečti svůj komentář k našemu guláši a zamysli se nad tím.
Jako sorry, ale nešlo k tomu mlčet.
A proc je VAS gulas lepsi, nez ten Americky? Je mnoho druhu gulasu, Evropske, Americke Africke, mozna i Asijske. Tak proc se osklebovat nad Americkym, kdyz je velice chutove dobry ?
Na Americky gulas pouzivam hovezi plec !, cibule, gulasovou smes, kvalitni
rajcata v konzerve, hovezi vyvar, cesnek, syr nepouzivam, ten je VZDY dobrovolny
!
Kvalitni Elbow makarony ( Kolinka )
V pripade, ze by jsi byl vice vzdelanejsi, tak by jsi nemusel ze sebe delat
blbce takhle verejne !
Kdokoliv se vyzna v mezinarodnim kulinarskem oboru, tak ten vi, ze Cesky Gulas
se dela zasadne a jenom z klizky a nema nic co spolecneho s nejakym americkym
gulasem !
A prave proto si nechte Cesky Gulas v CESKU a my si nechame nas Americky
GULAS v Americe !
Ani jeden z nas nema stempl, ze ten jejich je opravdovy gulas !
vždyť ano. dělal jsem si jen srandu. guláš dělá každej jinak a ingredience a jejich množství dává taky každej podle svojí chuti. vodítkem by mohla bejt čsn. to je černý na bílym a dělám ho stejně. jen kmín drcenej a bez mouky. nezahušťuju. to udělá cibule
teda nevim, jestli to dělám stejně. nečetl jsem postup. jen jsem se
díval do tabulek na ingredience
http://makova-panenka.cz/recepty/pravy-hospodsky-hovezi-gulas-jak-se-pripravoval-podle-byvale-normy-pro-hospody/
To je to samy, jako s Tatarek, kde Cesi tvrdi ze ten jejich je nejlepsi
Pravy Francouzky tatarak kecup nikdy nevidel a mam dojem, ze se kecup pouziva
jenom v Cesku.
Tak kdo zde bude tvrdit co je Tatarak ?
Italske jidlo bylo do nedavna nudle s kecupem , tak mi neco vykladejte o pravem gulasi !
My alespon delame Gulas z hoveziho masa, ale vy jej delate iz veproveho a se
zelim
a nebo ze hribku !
vždyť si vařila segedín taky. ví to každej z amíků(z toho fóra). jde o to, že doma, proč né. do luxusnější restaurace to nepatří, stejně jako kolínka, který mně chutnaj. to je závodka někdy z 80tejch
VashekTX Uživatel je online | Předmět: RE: RE: RE:před 7 hodinami |
#82084 (3)
V pripade, ze by jsi byl vice vzdelanejsi, tak by jsi nemusel ze sebe delat
blbce takhle verejne !
Kdokoliv se vyzna v mezinarodnim kulinarskem oboru, tak ten vi, ze AMERICKY
Gulas se dela zasadne a jenom z mleteho masa a nema nic co spolecneho s nejakym
ceskym gulasem !
Biden útočí na republikánský fašouny, zvyšuje protitrumpovskou rétoriku a slibuje jednotu usa
Opozdene blahoprani k narozeninam ( vcera ) Petru Fialovi a blahoprani k dnesnim narozeninam Andreji Babisovi !