Rozcestník >> Společnost a komunity >> Hlas Svobodne Ameriky

Informace

Název: Hlas Svobodne Ameriky
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: VashekTX
Správci: VashekTX
Založeno: 11.01.2021 19:48
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 884885x
Příspěvků:
14516

Toto téma sledují (7):


Předmět diskuze: Hlas Svobodne Ameriky - O zivote v USA, o deni v USA, o historii USA
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1835

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
28.01.21 14:30:37 | #1835
Reakce na příspěvek #1828

Jo? Tak schválně: dáváš do hovězí pečeně na smetaně (Svíčkové) hořčici? *30446*


 #1828 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.01.21 14:33:35 | #1838 (1)

To myslim Vasek nevari, je to moc typicky české a pracné jidlo.


 #1835 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.01.21 14:47:35 | #1840 (1)

svickovou delam tak 2x do roka a do nalevu pridavam trochu horcice a trochu cranberry ( brusinkovy dzem )


 #1835 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
28.01.21 14:50:36 | #1842 (2)

Nálevu? Myslíš, když nakládáš maso? Já mám na mysli do základu.


 #1840 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
28.01.21 14:55:58 | #1844 (3)

davam to zeleninoveho nalevu ve kterem necham maso 2 dny lezet v lednici a z toho nalevu delam omacku ( maso v nem dusim )


 #1842 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
28.01.21 15:25:27 | #1845 (4)

OK, nevim jestli děláš základ, ale vlastně jí tam dáváš. Divil jsem se, kolik kuchařů neprofesionálů do ní hořčici nedává.


 #1844