Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3799559x
Příspěvků:
115678

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #117925

Zobrazit vše


| Předmět: Jeďte do Ruska
07.06.24 08:33:14 | #117925

Už máte dost Fialy a Pavla? Jeďte do Ruska

Rusko je zločinný režim potlačující svobodu. Přesto se najde řada lidí, kteří se nechali proruskou propagandou nalákat. Proč je Rusko zemí potlačující základní svobody a proč by si zájemci měli pobyt v takových podmínkách rozhodně zkusit?

https://medium.seznam.cz/clanek/jaroslav-kral-uz-mate-dost-fialy-a-pavla-jedte-do-ruska-rikaji-vtipalci-a-a-lakaji-na-zaplaceni-cesty-i-viza-66348?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=1317100&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=2

Navzdory tomu, že Rusko představuje zločinný režim nemilosrdně potírající základní lidská práva, má v Česku řadu přívrženců. A to dokonce v nejvyšších patrech naší politické scény. K těm nejhlasitějším přívržencům patří především Tomio Okamura, Andrej Babiš a bývalý prezident Miloš Zeman.
Ti se stávají pomyslnou hlásnou troubou ruské propagandy, která pod rouškou neutrality a suverenity usiluje o oslabení České republiky. A to skrze návrhy na vystoupení z NATO a Evropské unie. Radikálním populistickým řešením a zjednodušujícím prohlášením našich politiků, které především útočí na emoce, zejména pak na strach, však mnozí lidé ochotně důvěřují.

Nejedná se přitom jen o důchodce jednoduše zvyklé naslouchat narativu jediné vládnoucí strany. V Česku existuje momentálně poměrně široká skupina lidí, jichž názory jsou objektivně mylné, šíří dezinformace a jejich chování navíc ani neodpovídá mantinelům vystupování ve slušné společnosti.
Mnozí z nich věří, že Rusko je skutečným rájem na zemi. A to i přesto, že reálně se jedná o zaostalou zemi, jejíž systém prakticky systematicky likviduje veškerý potenciál a vypuzuje ty nejschopnější.


2  

| Předmět: RE: Jeďte do Ruska
07.06.24 12:32:17 | #117992 (1)

Kdyby zde žili skuteční přívrženci Ruska , upřednostňující tamní režim před tuzemským , už dávno by se přinejmenším jejich část do Ruska odstěhovala.
Ve většině případů jde ovšem o lidi , kterým "jen" chybí informační objektivita a pluralita dokonce začíná být potlačovaná.


 #117925