Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodna diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodna diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: Jardik1 , KamilaLiska
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2753060x
Příspěvků:
86841

Předmět diskuze: Svobodna diskuse bez cenzury - Mluvte svobodne o vsem o cem chcete. Myslete pritom na to, ze vas projev je zaroven i vasi vizitkou a tak jedinou cenzurou, at je vase vlastni sebereflexe. Vulgarni napadani jinych diskuteru nebudu mazat ,bonzování je tedy zbytečné.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
29.10.22 18:57:22 | #12301
*6554*


| Předmět:
28.10.22 15:35:40 | #12250

Všem krásný sváteční den...Nechápu Loraku ty komunistickej relikte, proč si bereš do úst Karla Kryla, který nikdy demokratický režim nekritizoval, kritizoval pouze polistopadový režim nastolený bývalými komunisty vychovanými sovětskou KGB pro nové pořádky v prognostickém ústavu a v StB, kteří Čechům jak revoluci, tak i demokracii spolu s národním bohatstvím ukradli...Hlavním táborem nových kádrů je v roce 1984 založený Prognostický ústav (dnes sídlo KSČM, předsedou stranické buňky byl dnešní kandidát na prezidenta Vladimír Dlouhý). Tento typ „vědeckých“ pracovišť zakládá KGB v celém východním bloku! Byli tam připravováni ti co se, po kolapsu vlády komunistů, měli ujmout "nové" vlády. Byli tam vychováváni lidé pro pravé i levé spektrum politiky. Dva naši prezidenti své zadání plní do důsledku včetně své oddanosti svým nadřízeným z bývalého SSSR. Prognostický ústav se stává chobotnicí moci a vlivu KGB. Nejbližším spolupracovníkem Václava Kaluse v Prognostickém ústvu (rodiny jezdily na společné dovolené) byl agent StB/KGB Karel Köcher nebo zde nebo zde.

V osmdesátých letech mají již slušný počet vychovaných kádrů, začínají utahovat smyčku. Převrat se již stal nutností. Problémy ekonomiky jsou rok od roku závažnější, jak můžeme slyšet na tajném projevu Jakeše na Červeném hrádku. Ekonomika kolabuje. Ze světových koncernů jsou nekonkurenceschopné firmy. Generace narozená za socialismu ukazuje jak je komunistický systém vychoval. Upadá výkonnost a kvalita.
Opravdu jste si mysleli, že se vzdali bez boje? Nebo, že by připustili bezvládí a skutečnou revoluci? Od roku 1945 nás sovětští komunisté, za pomoci našich komunistů, udržovali jako kolonii SSSR. Sověti rozhodovali o všem podstatném a drancovali zemi. Za zboží a suroviny často neplatili a naši komunisté si nedovolili nic říct (např. uran těžený na náklady ČSSR a zdarma vyvážený do SSSR). Ve skutečnosti držela StB/KGB otěže "revoluce" a následné ekonomické transformace. Rusové nebyli nikdy ochotni se vzdát vlivu a výnosů naší země!
Po roce 1989 mezi lidmi panuje naivní nadšení, zbídačené masy jásají jak se vše neuvěřitelně daří. Jsou nakrmeny nadějí a zneužity podobným scénářem jako po roce 1945. Oficiální politická moc začíná být předávána do rukou nové třídy, vše pod kontrolou StB. Proto byla velká část členů OF bývalými členy StB, kterým se často ztratily spisy (vzpomeňte na nejeden soudní spor s Cibulkou o jména v seznamech). Již 28. 11. 1989 StB vydává: Zásady pro činnost kontrarozvědky v nových společenských podmínkách, které obsahovaly plán jak se má StB infiltrovat do nově vznikajících struktur a jak má hlídat dohodnutý podíl na moci (!) (od 10:30). Přichází osudový okamžik 1992, malá kuponová privatizace, lidu je rozdáván majetek, který komunisté neuměli využít a který jim nepřinášel profit. Podobně jako v roce 1945 kdy rozdali bezzemkům půdu (německá, židovská, panská). Lid jim věří, v roce 1946 komunisté vyhrávají volby, pevně uchopí moc a o dva roky později přijde hlavní úder - znárodnění, kolektivizace. Po malé kuponové privatizaci v roce 1992 jim lidé věří (navodili zdání férových odkupů), komunistická mafie pevně uchopí moc a o dva roky později přichází hlavní úder - velká privatizace. Otcem velké privatizace byl agent StB Dušan Tříska.
95% všech privatizačních fondů (již při svém vzniku, nebo po fúzích s jinými fondy) bylo ovládáno agenty StB (např. představenstvo Harvardských fondů, skuteční majitelé PPF jako je agent StB a člen ÚV KSČ Štěpán Popovič nebo důstojník StB Jaroslav Čadek /majitel zámečku Hanspaulka, který mu prodal Pavel Bém z majetku MČ Prahy 6, který Kellner daroval ve prospěch knihovny a institutu Václava Klause/ aj.) nebo kapitálem z bývalého SSSR (PPF Kellner /přes Skloexport, vytunelováno Reginou Rázlovou dcerou komunistického místopředsedy vlády ČSR Stanislava Rázla/, otec Kellnera pracoval v stálém zastoupení ČSSR v kanceláři RVHP v Moskvě), Setuza a Český olej Mrázek a Pitr (dle novinářky Slonkové si změnil jméno z Pitra, příbuzný komunistického předsedy vlády ČSR Františka Pitra), KKCG Karel Komárek (přes Slovenský SPP, majitelé z Ruska) aj.

Dále k financování nákupu státního majetku sloužily ukradené státní finanční prostředky z kont PZO (Podniků zahraničního obchodu) v zahraničí nebo tajných kont StB v zahraničí (Agrofert komunisty a agenta StB Andreje Babiše nebo Třinecké železárny spolupracovníka StB Tomáše Chreneka). Odhaduje se, že „PZtky“ disponovaly 500 mil. Kčs na kontech v zahraničí ve volně směnitelných měnách. Kolik miliard nakradli estébáci a bylo uloženo v zahraničí asi nikdo nespočítá, zahraniční konta StB jsou v ČR tabu. Proto tolik tajemných firem ze zahraničí v české privatizaci (např. Appian) a tajemných sponzorů politických stran (např. mrtvého Maďara Lajose Bácsiho a na exotickém Mauriciu žijící Radjiv M. Sinha /Milan Šrejbr byl jen výmluva/).


1  

| Předmět: RE:
28.10.22 15:39:14 | #12251 (1)

K úplné dokonalosti bylo rozkrádání dovedeno uzavíráním smluv s FNM, kdy majetek přecházel na kupujícího podpisem smlouvy a ne zaplacením kupní ceny (Nanuk, Českomoravské mrazírny, Bomeco, Jemča, Drůbežářský podnik Libuš a Xaverov komunisty Miroslava Tomana, ministra ve vládě "Zemana"). Tak se stalo, že majetek byl nakoupen na nastrčenou firmu, obratem prodán a dluh zůstal za nastrčenou firmou. Dluh později přešel do Konsolidační agentury, kde byl odkoupen stejnými mafiány, kteří jej vytvořili (samozřejmě přes nastrčené firmy), za jednotky procent původní ceny (např. Toman, Charouz, Kellner, Chrenek aj.). Dalším trikem bylo uzavírání smluv, které stát nemohl plnit, vznikla smluvní pokuta či "škoda", která přesahovala kupní cenu podniku a ten přešel na nového vlastníka zcela zdarma. Takto získal Andrej Babiš několikamiliardový majetek Chemapolu (jediného vlastníka licence na LTO).
Dokonáno! Puč v roce 1994 se zdařil. Komunisté si udrželi vliv, moc a hlavně majetek. Stále jsou pány v tomto státě. Pokračuje se v kultuře papalášství, kradení, úslužnosti policie a soudů k vládnoucí třídě....
Výchova kádrů od sedmdesátých let byla úspěšná. Nejprve byli manažery puče a potom těmi kdo dohlíží na uhlazení stop z nejvyšších ústavních funkcí. Ivan Langer před prezidentskou volbou Václava Klause upozorňuje Martina Bursíka na důsledky prohry: „...já ti povím kolik lidí by šlo bručet“. Byl Václav Klaus agentem tajných služeb s krycím jménem Vodička?
Co bude dál? Budou silní, pomalu budou kultivovat právní prostředí, vymáhat zákon, aby o majetek nepřišli stejným způsobem jak jej nabyli? Nebo budou slabí, začnou se okrádat a prát mezi sebou?

Národ, který odmítá znát pravdu o své historii, bude historii opakovat, až do té doby, kdy se poučí, nebo zanikne.


1  
 #12250 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 15:45:37 | #12252 (2)

Dnes víme, že bývalí komunisté - dnešní dolaroví miliardáři kultivovat právní prostředí. ani demokratický systém nebudou, protože se rozhodli vrátit se k totalitě a k zavedení oligarchického kleptokratického, klientelistického systému, jaký provozuje v Rusku Putin...Právě za to dnes proruská pátá kolona na Václavském náměstí demonstrovala... *3456*


1 1  
 #12251 

| Předmět: RE: RE: RE:
31.10.22 03:27:16 | #12326 (3)

Hnupe lidi demonstruji prave proto, ze tu zde zadne parazity na ktere doplaceji uz i v tech zakladnich vecech potrebnych pro svuj zivot nepotrebuji. Uz se vzpamatuj *5678*



| Předmět: RE: RE:
28.10.22 15:58:03 | #12255 (2)

Asi to bude jako s italskou mafii, mladsi generace nahradi starsi, uz adaptavanou na nove prostredi. stanou se ctihodnymi obcany, svoje deti budou posilat na elitni skoly a stopy byvalych zlocinu pomalu vymizi...


2  
 #12251 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 16:11:52 | #12261 (3)

Jde o to,aby byl ten nový materiál hodnotově výrazně lepší. Aby nešlo jen o mnohem sofistikovanější a propracovanější šibalství. *33018*


 #12255 

| Předmět: RE:
28.10.22 15:46:14 | #12253 (1)

Komunisté,výběrově oslavující Kryla,to jsou právě ty tuzemské paradoxy,o kterých psal V.Havel. *24670*


1 1  
 #12250 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 16:05:17 | #12257 (2)

Havel s komunisty kolaboroval, protože věřil, že až zbohatnou, budou chtít žít v demokracii západního střihu...V tomto byl idealistou...Nikdy ale s polistopadovým vývojem nesouhlasil a bývalé komunistické kádry z prognosťáku a StBácké aparátčíky kritizoval za to jak masivně kradou...Nejlépe jsou Havlovy demokratické morální a prozápadní postoje patrné z jeho projev v Rudolfínu z roku 1997, tedy těsně před podpisem opoziční smlouvy komunistickými kumpány, kde zkritizoval nastolené polistopadové pořádky viz zde: ,,Mnoho lidí je obecnými společenskými poměry v naší zemi zneklidněno, zklamáno, nebo dokonce znechuceno; mnoho lidí si myslí, že - demokracie nedemokracie - opět jsou u moci lidé nedůvěryhodní, kterým jde víc o vlastní prospěch než o zájem obecný; mnoho lidí je přesvědčeno, že poctiví podnikatelé jsou na tom špatně, zatímco podvodní zbohatlíci mají zelenou; převládá přesvědčení, že se v této zemi vyplácí lhát i krást, že mnozí politici i státní úředníci jsou úplatní a že politické strany - ač všechny bez rozdílu krásně mluví o svých čestných úmyslech - jsou tajně manipulovány podezřelými finančními skupinami; mnoho lidí se diví, proč po osmi letech budování tržní ekonomiky je na tom naše hospodářství nevalně, takže vláda musí narychlo balit různé úsporné balíčky, proč se dusíme ve smogu, když se údajně tolik dává na ekologické účely, proč musí růst ceny všeho včetně nájmů a energie, aniž přiměřeně k tomu rostou důchody či jiné sociální platby, proč se musíme bát chodit v noci centry našich měst, proč se nestaví téměř nic jiného než banky, hotely a vily pro bohaté, a tak dále a tak dále a tak dále. Stále víc lidí je zkrátka celkově znechuceno politikou, kterou činí pochopitelně a právem za tyto všechny nedobré věci odpovědnu, a my všichni, bez ohledu na to, že si nás svobodně zvolili, se jim stáváme podezřelí, ne-li přímo protivní.
https://archiv.hn.cz/c1-932551-z-projevu-prezidenta-vaclava-havla-k-poslancum-a-senatorum-v-rudolfinu


1 1  
 #12253 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 16:09:32 | #12258 (3)

Rudolfínský projev dáváš jako důkaz hypotetické Havlovy kolaborace s komunisty? *16076*


 #12257 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 16:11:22 | #12260 (4)

Naopak, jako důkaz, že nekolaboroval ve svém srdci, byť formálně kolaborovat musel...Přečti si to prosím ještě jednou... *5614*


1 1  
 #12258 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 16:13:16 | #12262 (5)

Kéž by ses dokázal vyjadřovat jasně a stručně.


 #12260 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 16:09:45 | #12259 (3)

Ostatně tyto Havlovy prodemokratické názory a kritika polistopadového vývoje jsou důvodem toho, proč na Havla bývalí komunisté spolu s Lorakem plivou a obviňují ho ze zločinů, které výše zmínění komunisté spáchali...Havel je tím nejlepším spolu se svobodou, co jsme po roce 1989 měli a dnes nás o to překabátění komunisté spolu s proruskou pátou kolonou chtějí připravit, aby mohli krást neomezeně na věčné časy bez veřejné kontroly a bez hrozby, že na ně dopadne spravedlnost...


2  
 #12257 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.10.22 18:36:53 | #12299 (3)

Havel kolaboroval s komunisty??? !!!
Dál nemá smysl číst.


 #12257 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 18:43:52 | #12300 (4)

Havel ? Figurka..ožralý panáček tam to bylo něco za něco... *16160* *33999* *33662*


1 1  
 #12299 

| Předmět:
28.10.22 14:47:07 | #12249

"Nechlub se zítřkem, protože nevíš, co den přinese.
...
Otevřené pokárání je lepší než skrytá láska.
Rány od přítele jsou projevem věrnosti, ale polibků od nepřítele je mnoho."

Jaromír Nohavica - Přítel


| Předmět:
28.10.22 12:34:30 | #12247
Karel Kryl po 89.roce: O rozdělení Československa a rozkrádání republiky

Karel Kryl, jako jeden z mála umělců, dokázal po konci komunismu, být kritický i k demokratickému režimu, který zde nastolil po 89.roce Havel a jeho kumpáni.


2  

| Předmět: RE:
28.10.22 12:35:33 | #12248 (1)
Karel Kryl o vlastenectví a víře - sestřih nejzajímavějšího…

Vztah Karla Kryla k Československu a víře. Sestřih z dokumentů i méně známých…


1  

| Předmět: RE: RE:
29.10.22 04:54:19 | #12269 (2)

Tak to nedelej a nezneuzivej ho !


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
29.10.22 07:35:02 | #12270 (3)
hlídaci pes a ustav nezavisle žurnalistiky *2*
&t=55s
&t=691s


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 07:50:34 | #12271 (4)

měl bych plakat, co je v tomto Bolševistáně možné, ale už se jen směji


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
29.10.22 16:58:22 | #12288 (3)

Kupříkladu kde,ty chytrolíne... *16076*


 #12269 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:24:30 | #12293 (4)

Kde to vidis ty u mne ?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 19:41:00 | #12302 (5)

U každého tvého komentáře k jeho vložené písničce.


 #12293 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 21:16:07 | #12309 (6)

Bud priste vice konkretnejsi az neco takove uvidis a rad bych videl i to tve oduvodneni.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.10.22 07:57:15 | #12310 (7)

Rypat se ve vlastnim lejnu, aby jeste vic smrdelo, na to musi byt povaha... *3*


 #12309 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.10.22 11:42:06 | #12314 (8)

Tyhle lejna jsou ale na vasi hlave *4585* *3474* *33012*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.10.22 08:22:41 | #12311 (6)
My jsme měli Karla Kryla v hudebce...
Kapelama jako třeba Conflict 88 si profesor Hanák nechtěl dělat problémy.😃 Asi naznal, že ta demokracie není až tak demokratická...

 #12302 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.10.22 08:30:51 | #12312 (7)

1  
 #12311 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.10.22 08:36:37 | #12313 (8)
A do druhé nohy.

1  
 #12312 

| Předmět: RE:
28.10.22 19:25:20 | #12266 (1)

Spíše co nastolil V. Klaus a jeho umetání cestiček mafiánům.


 #12247 

| Předmět: RE:
28.10.22 09:58:30 | #12238

Hezká představa




| Předmět:
28.10.22 09:58:01 | #12237


| Předmět: RE:
28.10.22 10:04:09 | #12239 (1)

1992 ?..... Klaus - Zeman opoziční smlouva?....a proč?....komu se to líbilo? )


 #12237 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 10:08:22 | #12242 (2)

Nenadělali tolik škody jako tady ti fialovci..tím se jich nechci zastávat...víme svoje,že ano ale bylo za nich lépe....


1  
 #12239 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 10:14:07 | #12243 (3)

To raději nebudu komentovat...­.soudruh Klaus svou Kuponovou privatizací odstartoval oficiální veřejnou rozkrádačku....ale jak vidím tak to některým nevadí nebo rychle zapomínají ) ... strašná doba co se potápění ekonomiky týče )


1  
 #12242 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 10:24:06 | #12244 (4)

*27179* říkám,že se jich nezastávám..však tím to všechno začalo Klaus a spol začli krást ve velkém a lidi jim u toho provolávali slávu...co je Klaus zač víme všichni ten sráč se nestyděl ukrást zlatou propisku v přímem přenosu...tady ti sráči začli republiku rozkrádat a tady ti další v tom pokračují..a přivedou zem na úplný dno..věř,že na má slova dojde.


 #12243 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 10:34:12 | #12245 (5)

Nevěřím...protože tady nejsou jen podnikatelé co chtějí okrádat svou vlast jako třeba Bureš - dotace...v první řadě se chtějí mít dobře oni sami a k tomu potřebují lidi....zatím je pro ně důležitá střední vrstva....lidi bez vzdělání a nefahčenka jim k tomu nepomůžou )


 #12244 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 10:48:44 | #12246 (6)

Nevnucuju nikomu svůj názor píši jen o tom co jsem prožila...


1  
 #12245 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 09:59:27 | #12273 (7)

Já taky


1  
 #12246 

| Předmět: RE:
29.10.22 10:04:22 | #12274 (1)

To asi nechceš. By ses probudila v Československu


 #12237 

| Předmět: RE: RE:
29.10.22 10:07:14 | #12275 (2)

A tak mě tam nebylo špatně...pokud jsem měla práci bylo fajn..po revoluci už to stálo za kulový...


1  
 #12274 

| Předmět: RE: RE: RE:
29.10.22 10:12:21 | #12276 (3)

To mnohým, kteří spoléhali, že to za ně udělá strana a vláda.


 #12275 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:25:45 | #12277 (4)

Za mě nikdo nic neuděla...vždy jsme pracovali oba a na stranu velkou i malou chodili doma...dnes čtu kolik lidí chce různé příspěvky na bydlení atd. to dříve nebylo...žádné potraviny pro chudé..žádné sbírky...to až po revoluci začla tahle moda..jednorázové příspěvky na oblečení děckám atd. však to čteš asi jako každý jiný...jak to vypadá.


1  
 #12276 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:28:06 | #12278 (5)

Nečtu. Starám se o sebe a své blízké.


 #12277 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:28:44 | #12279 (6)

A to já čtu skoro vše...


 #12278 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:32:24 | #12280 (7)

No právě..... *34709*


1  
 #12279 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:35:51 | #12281 (8)

je potřeba mít přehled *12736*


 #12280 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:36:41 | #12282 (9)

Pře---co?


 #12281 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:38:14 | #12283 (10)

Přehled je důležitý. Vždy se říkalo kdo pracuje ztrácí přehled.


1  
 #12282 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 10:40:57 | #12284 (10)

Přehled co se děje doma a ve světě... *2240*


 #12282 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
29.10.22 10:44:14 | #12285 (11)

Přehled je myslím i to lejstro co se dává po ukončení danového roku na zdravotní pojišťovnu a na sociálku. Ten se tada nesmí ztratit. *3815*


 #12284 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
29.10.22 10:45:09 | #12286 (11)

Ono se něco děje? *33951*


 #12284 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
29.10.22 10:52:38 | #12287 (12)

Pořád se něco děje.. *5494*


 #12286 

| Předmět: RE:
28.10.22 09:46:52 | #12228 (1)

A proč by tam nesměli viset? )


 #12227 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 09:49:03 | #12229 (2)

A proč by měli...z jakého důvodu ?


1  
 #12228 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 09:56:06 | #12234 (3)

Takže jestli dělá něco radnice pro lidi se pozná podle vlajky? )....myslím že lidi v obcích to vidí jinak )


1  
 #12229 

| Předmět: RE:
28.10.22 09:50:09 | #12230 (1)

Dle mého názoru to mělo smysl hlavně zpočátku,jako symbolický projev účasti,kterou lze pochopitelně projevovat i jinak a tak již v létě začaly ukrajinské vlajky z institucí mizet - a to nejenom v ČR.
https://www.denik.cz/z_domova/ukrajinske-vlajky-mizi-z-uradu-jinde-ale-budou-vlat-dokud-se-rusko-nestahne-2022.html
Ale pro zajímavost názor autora,který by se mnou nesouhlasil-
https://www.literarky.cz/civilizace/2374-proc-vlajky-a-proc-ukrajinske


 #12227 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 09:53:07 | #12231 (2)

Proč se nevyvěšovaly vlajky států kde řádila ozbrojená ruka Američana kde umírali zbytečně nevinní lidi..?


2  
 #12230 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 09:55:41 | #12233 (3)

S nimi jsme nesolidarizova­li,uprchlíky z dotyčných zemí jsme tu nechtěli. *33018*


1 1  
 #12231 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 09:56:10 | #12235 (2)

Tak to jsem nevěděla hodně se psalo,že budou vyznamenaní...moc jsem to nečetla...není důvod stracet čas s vrahouny.


1  
 #12230 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 10:06:26 | #12240 (3)

Lidi moc nečtou...nebo jen to co se jim hodí....že je to kravina je přece jedno...takových vylhaných keců bylo a je třeba na FB dost ....jsou k smíchu )


1  
 #12235 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 10:08:03 | #12241 (3)

Návrhy na vyznamenání bratrů M.chodí každý rok a zatím s tím žádný prezident nesouhlasil.Dle mého skromného názoru je to dobře.


 #12235 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 16:02:31 | #12256 (2)

Naopak!


2  
 #12254 

| Předmět: RE: RE: RE:
28.10.22 16:17:42 | #12263 (3)

Jistě dokážeš aspoň trochu zdůvodnit,proč je tenhle nevkusný motiv strachu rozehráván ministrem vnitra a právě v den našeho státního svátku.Akorát to ideálně nahrává těm tisícům demonstrujících nedaleko na Václaváku.


1 2  
 #12256 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
28.10.22 19:55:34 | #12268 (4)

Putin dnes predstavuje zlo, je otazkou casu, jestlize se mu lidi nebrani, kdy by zachvatilo i CR. Dnes je svatek prvniho osamostneni a proto je prave dnes dobre narodu pripomenout, ze i dnes by o svou samostatnost mohl prijit. Nektery z mnoha ceskych vytvarniku halt tuto myslenku zrealizoval s typickym ceskym humorem.


1 3  
 #12263 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 08:41:04 | #12272 (5)

Já si myslím, že jako samostatný a svéprávný stát jsme fungovali jenom za první republiky... Osobně bych raději vyřizovala záležitosti ve Vídni než v Praze. Všechno má své plusy a mínusy.


 #12268 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:04:55 | #12289 (5)

Tenhle způsob připomínání je cynické a nevkusné vyvolávání strachu,který je čistokrevnou negativní emocí,zabraňující racionálnímu myšlení.Jistě ti neuniklo,že ČR patří vzhledem ke svým možnostem k nejaktivnější zemi v míře pomoci a solidaritě k Ukrajině.A zdaleka nejde jenom o aktivity ze strany politiků,ale i "obyčejných" obyvatel.


 #12268 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:12:34 | #12290 (6)

On vám tady tu potupu Rus vrátí i s úrokama...


 #12289 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:14:51 | #12291 (7)

No přehání se to s tou nenávistí a s přátelstvím taky. Osobně už neznám nikoho kdo by na to co se děje nenadával.


 #12290 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:19:48 | #12292 (8)

To víš,že jo lidi už jsou otrávení...mnozí počítají každou kačku a na Ukrajinu se valí miliony a ti co jsou v republice to samé..děcka ve škole vše zadara a čeští rodiče neví co dřív...


 #12291 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:24:50 | #12294 (9)

Oni lidi už ani nedávají staré oblečení do těch kontejnerů na textil ale mění to na FB.


 #12292 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:41:37 | #12296 (10)

Tady se dávalo oblečení co kdo nechtěl do modrých pytlu a asi jednou za tři měsíce to odváželi..ted už pár roků nic..


 #12294 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
29.10.22 17:48:01 | #12297 (11)

Tady jsou takové kontejnery a jsou zajištěné proti vykrádání ale i to se děje. A dává se to na charitu a pro klokánky atd.. U nás jak bydlíme v Praze tak je takový ale bezďáci se naučili to vykrádat. A je to u samoobsluhy a prodavačky říkají že někdy dojdou ráno do práce a je to tam jak na nějakém orientálním bazaru. Po lavičkách jejich vozejkách a zemi leží spousta oblečení jak to v noci hned třídili. Pak to začli vykrádat snědí občané z UK a posílali to v balíkách zadarmo z pošty domů. Takže to začala městská policie hlídat.


 #12296 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 19:43:24 | #12303 (7)

Pokud by něco vracel nám,postihlo by to všechny evropské země soustředěné v NATO.


 #12290 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:39:57 | #12295 (6)

Vec nazoru, ja si myslim, ze se malo mluvi o tom, kdo je iniciatorem soucasneho deni na Ukrajine, ze si lidi malo vsimaji faktu, ze se jedna o byvale KGBaky a dnesni oligarchy. Zlo pochazi od Putina a zrovna ve svetle nostalgie po komunisty rizenem state je nutne tento fakt pripominat. Putin a jeho parta lzou pri kazde prilezitosti a druzi si maji brat servitky , aby ho nahodou neurazili?


 #12289 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 17:59:03 | #12298 (7)

Nesmíš všemu věřit kydají Rusáci na Ukrajince a obráceně člověk si z toho musí vybrat sám a udlat si obrázek...žádní chudí Ukrajinci neutíkají...zbo­hatlíci kteří s chtěji dostat do Evropy a Rusáci ? Co jsem mluvila se známýma ti mají hrdost a budou bránit svoji zem ti neutíkají..


 #12295 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 19:45:22 | #12304 (7)

Jak jsi na to vůbec přišla? Tady se naopak dnes a denně o ničem jiném nemluví! Jakobychom skutečně byli v reálné válce i my.


 #12295 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 20:08:42 | #12305 (8)

..ale česko v žádné válce není... *4511*


 #12304 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 20:36:42 | #12307 (8)

Vzhledem k tomu, ze cast naroda si zrejme preje , aby byly zruseny sankce proti Rusku, aby se Ukrajinci vzdali agresorovi, je to porad jeste malo.


 #12304 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 20:23:33 | #12306 (7)

Nebyla bych tak radikání a můj postoj k tomuto konfliktu je naprosto neutrální. Zatím se jedná o propagandu jedné a druhé strany. Teprve s odstupem času se ukáže kdo to má všechno na svědomí a proč. S argumentem, že Rusko napadlo Ukrajinu samozřejmě uznávám a souhlasím s ním. Na druhou stranu NATO vojenský napadlo spoustu jiných států. I tam umírali nevinní civilisté. Nevidím rozdíl mezi mrtvým ukrajinským dítětem nebo dítětem třeba z bývalé Jugoslávie.


1  
 #12295 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
29.10.22 20:38:21 | #12308 (8)

rozumné zhodnocení


 #12306 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 16:20:33 | #12264 (2)

Věřím,že na tuhle prasárnu někdo škaredě dojede...poslední zbytek české slušnosti...


1 2  
 #12254 

| Předmět: RE: RE:
28.10.22 19:28:59 | #12267 (2)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: Vyhrozovani smrti druhemu cloveku je trestnym jednanim


 #12254 

| Předmět:
27.10.22 16:36:48 | #12220

| Předmět: RE:
28.10.22 09:54:14 | #12232 (1)

Bratři Mašínové vyznamenáni nebyli !! Po právu byl vyznamenán jejich otec J.Mašín st.- člen protinacistické odbojové organizace Tři králové a hrdina protinacistického odboje.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-posledni-zemanova-vyznamenani-oceni-sveho-lekare-i-masina-216241


 #12220 

| Předmět: :DD
26.10.22 21:48:20 | #12205

Syn s otcem jdou do ZOO.
"Tati, proč ta gorila na nás tak divně čumí?"
"Ticho synu, jsme teprve u pokladny."


1  

| Předmět:
26.10.22 21:32:28 | #12199

"Pane vrchní!" volá host."Prosím!"
"Chtěl bych se vás zeptat, co pije váš kuchař."
"Rum."
"Tak mu vyřiďte, ať přestane chlastat a začne vařit!"