Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3859231x
Příspěvků:
116987

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Nevim no..
před 17 minutami | #129422

Neříkám že jsem mega znalec,ale nějak mě neštimuje že by drahou naváděnou raketu,protože ona fakt nestojí málo,namíří Rusko na porodnici a musí odpálit batolata,když potřebuje likvidovat vojenské cíle. Nic by tím nezískalo a drahou raketu vyplýtvalo na něco co jí nejen nic nepřinese,ale naopak. Navíc další mega mínusový body pro světové veřejné mínění,kdyby tohle RUsko prokazatelně udělalo. Západ argumetuje tím že raketa byla řízená,tedy záměrný odpálení porodnice. Takže jasně,oni vzali drahou raketu za miliony a záměrně odpálili porodnici,když potřebují zlikvidovat stovky vojenských cílů. Argumentace západu číslo dvě. Rusko to dělá,protože chce šířit strach. I to se mě nepozdává,protože to by Rusko udělalo úplně jinak. Jak ? Vzalo by flotilu strategických bombardéru a srovnalo Ukrajinská města se zemí. Kompletně. Tak jak srovnal Izrael se zemí Gazu. Takže z celého tohodle mě vyplývá bud že v Rusku se totálně zbláznili a plýtvají drahé zaměřovací rakety v ceně desítek a stovek milionů na porodnice,nemocnice a dětská hřiště a nebo západní propaganfa dělá to co dělá vždycky. Lže. Neříkám že se nemůžu mýlit,jasně,ale podle mě letěla Ruská raketa na vojenský cíl na Ukrajině a Ukrajinská protivzdušná raketa jí nesetřelila a padla na tu porodnici. Naříkám že se nemůžu mýlit,ale podle mě to bylo takhle



| Předmět:
před 4 hodinami | #129419

Nezlehčujte to, co se děje na Ukrajině. Je to hrůza.
A je jedno, proč a jak to všechno začalo. - zbytečně umírají lidé. *33684*