Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3694346x
Příspěvků:
114484

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #13795

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.12.22 03:19:24 | #13795
Reakce na příspěvek #13794

Americký senátor: Lži o koronavíruse končia! Bidenovho lekára Fauciho ženie pred súd! 14.11.22
https://ereport.sk/americky-senator-lzi-o-koronaviruse-koncia-bidenovho-lekara-fauciho-zenie-pred-sud/

Randal „Rand“ Paul je americký lekár a republikánsky senátor za štát Kentucky. V Amerike je známy najmä svojím bojom proti „klamstvám,“ v súvislosti s Covidom. Anthony Fauci je taktiež americký lekár, ktorý je od januára 2020 jedným z popredných členov pracovnej skupiny White House Coronavirus Task Force amerického ministerstva zahraničia. Paul bol v nedávnych voľbách znovu zvolený. Ústredným motívom jeho kampane bol Fauci a farmakobiznis. Po znovuzvolení okamžite vyhlásil, že Anthonyho Fauciho poženie pred súd.

Ako píše Washington Post, Paul je aj členom senátneho výboru. To mu poskytuje moc a oprávnenie pre vyšetrovanie. Fauciho dlhodobo obviňuje z toho, že sa podieľal na výskume vo Wuchane. Tvrdí, že tomu tak bolo i pri Covide, s tým, že vírus sa do sveta rozšíril práve z laboratória v tomto meste. Americký senátor je od začiatku pandémie zástancom Ivermektínu a vakcíny považuje za „experimentálne.“ Na párty po zvolení prítomným poďakoval, za to, že sa „zúčastnili na oslave Fauciho odchodu do dôchodku.“

Paul nie je sám, kto tvrdí, že Fauci je zapletený okrem iného do korupcie a obrovského biznisu. U nás takmer neznámy prípad inej americkej lekárky a vedkyne Judy Mikovits, ktorá tvrdí to isté, prináša so sebou množstvo zaujímavých faktov. Mikovits sa s Faucim pozná roky rokúce a podľa nej má na svedomí nielen ľudí, ktorí zomreli na Covid, ale i tých, ktorí v 80 tych rokoch zomierali na AIDS. Aj vtedy podľa nej zabránil tomu, aby sa pacienti dostali k účinnejšej a lacnejšej liečbe, akú im núkal on.

Fauci a Covid
Mikovits zachádza vo svojich obvineniach ešte ďalej ako Paul a tvrdí, že Fauci sa priamo podieľal na výrobe koronavírusu. Z laboratória bol vírus vypustený úmyselne, aby mohol Fauci a jemu podobní, roztočiť obrovský biznis s testami, „správnymi liekmi,“ a hlavne vakcínami. Ako uvádza aj Forbes, Fauci je Bielym domom okrem iného platený za výskum biologických „preparátov.“

Doktorka bola za svoje tvrdenia voči Faucimu v minulosti väznená. Súd ju tiež zaviazal k mlčanlivosti. Napriek tomu by jej mala na budúci rok o ňom a pandémii Covidu kniha.

Portál science.org uvádza, že Fauciho Národný inštitút zdravia dostal povolenie na nové experimentálne štúdie. Svet by sa tak mohol čoskoro začať obávať novej pandémie.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.12.22 13:41:35 | #13801 (1)

na Bideta je ohromnej tlak aby vyhlasil amnestiu na vse spojeny s covidem. Zlocinci chteji ochranu


 #13795 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
10.12.22 13:46:55 | #13802 (2)

Ten už dědek taky neví čí je...sotva stojí na nohou...


 #13801