Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3622812x
Příspěvků:
113722

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #15318

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
22.12.22 08:54:40 | #15318
Reakce na příspěvek #15317

Alda Svoboda
9. prosinec v 8:21
·
Glosa: Je pátek a tak si můžeme shrnout výplody "naší" Ukrajinské vlády.
Vít Rakušan - "Jsem hrdý na to, že jsem prosadil vstup Chorvatska do Schengenu, Češi již nebudou potřebovat pasy a také díky tomu že je CRO v eurozóně, nemusejí si Češi měnit koruny na kuny". Vítku: My pasy do Chorvatska nepotřebujeme už asi 10 let, ale to v tvém slepičím mozečku asi někam zapadlo, že? A směna? Asi ti ty troubo zapadlo i to, že se v CRO platí kunami i eury také už asi 10 let. Ale to jsi vlastně také zařídil, ty hrdino.
Markéta Pekarová - Co slovo, to perla, co čin, to katastrofa. Vystěhovat uprchlíky na úkor vládní rekreace, to chce mít "koule". Ale ty nemáš. Nebo možná ano, kdo ví, co jsi vůbec zač, raději nemyslet...Ale pro tebe platí jen jedno pravidlo, mlčeti zlato, trubko.
Jana Černochová - Nutně a nutně potřebuji Americké F-35. Koupíme je. (Připomíná mi toho magora v zeleném tričku, já chci a chci a chci). Gripeny mohou být zdarma (jak nabídlo Švédsko), ale vysát ze st.rozpočtu 150 miliard, další desítky miliard na údržbu je přeci rozumnější, ne? Fiala kontroval, že při nákupu F-35 má Černochová volné ruce (škoda, měla by je mít spíše v poutech).
Petr Fiala - "Děláme vše správně". Tedy pokud tím myslí likvidaci Česka, Českých firem a občanů ČR, tak ano. "Je nepřípustné snížit DPH na potraviny". To jistě je Péťo, oni by pak třeba Češi nemuseli jíst ty nejlevnější sračky, nemuseli by přestat jíst ovoce a zeleninu a vařit jeden guláš na 5 dní, že. Péťo, na Slovensku je 5%, v Německu 7%, v Polsku 0% a v ČR 15% !!! Jinde to jde, jinde se pomáhá. No pravda, tobě jde o likvidaci, takže ano, děláš to dobře.
Mainstream - Putin spadl ze schodů, Putin se opil na veřejnosti, Putin má rakovinu, Putin utekl do bunkru pod Kremlem, na Putina se připravuje atentát, bla, bla, bla...Rusku opět (už asi po páté) došla munice (opak je pravdou), Ruští vojáci po tisích dezertují, Ruští vojáci jsou bez jídla, Rusko opět odstřeluje svými vojáky obsazenou elektrárnu, Čínští hrdinové bojující proti CVD opatřením vyhrávají, v Itálii před La Scalou demonstrovali tisíce lidí proti hraní Ruské opery (bylo tam asi 15 lidí), V ČR se šíří nový virus, očkovat, očkovat, očkovat. Pavel nikdy nebyl rozvědčíkem, nebyl v KSČ (tedy byl, ale prý jen na oko, aby mohl škodit ze vnitř), všichni jeho spolužáci na které donášel a je pak vyhodili lžou...
Takže toto a jiné v uplynulém týdnu. Aleš Svoboda.


 #15317 

| Předmět: RE: RE:
22.12.22 09:33:06 | #15319 (1)

To je lepší než u soudružek to pako vajíčko....asi příbuzní *3485* *5271*


1  
 #15318