Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3605904x
Příspěvků:
113399

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #31960

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.04.23 16:59:52 | #31960
Reakce na příspěvek #31838

U hodne lidi vcetne deti byli delany i ty odborne patologicke nalezy potvrzujici umrti prave v primem dusledku tohoto velice pochybneho covid vakcinovani. Navic ta pritomnost spike proteinu sireneho po celem tele je i pricinou mnoha zavaznych zdravotnich problemu vcetne tech krvnych srazenin a zapalu srdce, ochrnuti a podobne jenz jsou i radne zdokumentovane.

A tento nebezpecny sajrajt, kde o tech zavaznych vedlejsich i smrtelnyhch priznacich v dusledku vakcinovani covid vakcinami vedeli od samotneho zacatku byl podavan i temto detem ! Pritom ty deti vubec nejakym covid virem vubec ohrozeni realne nebyli jak i vecsina populace jenz mu dokazala bez problemu celit diky vlastni imunite.

Tyhle deti ale i dali lidi tedy vedome vystavovali zbytecnem vaznym zdravotnim rizikum i smrti co je zcela zrejme umyslne zlocinne jednani !



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.04.23 20:44:17 | #31973 (1)

Existuje potvrzení souvislosti u pár jednotek lidí. Zpsůobené anafylatickým šokem nebo cytokinovou bouří - obé hrozí u jakékoli vakcinace. Tím končím tuto zbytečnou diskusi, kde vršíš jednu lež za druhou.


 #31960 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.04.23 04:55:51 | #32131 (2)

Existuje prime potvrzeni u milionu lidi ! A nema to nic spolecne s tim co ted vyse popisujes.
Patologove z mnoha zemi se v teto veci vyjadrili vic nez jasne a dokazou uz dost presne popsat jakou destrukcni cinnost na lidske zdravi pachaji prave ty covidove vakciny.

A lzim si uveril prave ty sam. Klidne si ale zajdi k tem svym duveryhodnym drogovym dealerum pro dalsi davku, kdyz tak moc duverujes temto bezcharakternym zlocinym smejdum, ktere zajima predevsim jejich osobni prospech a jsou za nim bez vycitek svedomi i pres mrtvoly.

I drogovy dealery chvali sve zbozi, kdyz ho nabizeji dalsim lidem. O tom jake mohou prijit zdravotni komplikace v dusledku uzivani takove veci samozrejme mlci stejne, jak ty pharma zlocinci.

V tomto ohledu se ty pharma zlocinci chovaji ale uplne stejne jak ti mafiani z celosvetoveho organizovaneho drogoveho obchodu.