Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3713765x
Příspěvků:
114596

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #33580

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.05.23 21:58:15 | #33580
Reakce na příspěvek #33578

Pro tebe by bylo ale zrejme nejlepsi, kdyby se hned kazdy takovy clovek identifikoval i svym dokladem a dal ho na kameru, ze jo.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.05.23 22:00:43 | #33583 (1)

Ani ne. Bohatě by stačilo, kdyby o tom referoval s jasným popisem jmen, kdo a kde a kdy přesně, nějaký dnes známý novinář, který v té oblasti byl nebo je a tedy má vůbec přístup k uvedeným informacím.
prostě seriozní zdroj. a co je seriozní zdorj jsme už vysvětloval.


 #33580 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.05.23 22:24:48 | #33599 (2)

Vis Kraku ono tu obcas jde o zabery delane primo temi vojaky na fronte a tak jim odpust, ze ti nedokazou plne vyhovet v tvych pozadavkach, co tu ted vyse vyjadrujes, nebo neco podobne proste v takoveto situaci vecsinou nijak neresi.

Pro tebe by ale zrejme bylo idealni kdyby s kazdou podobnou jednotkou vojaku jeste chodil nejlepe nejaky zahranicni nezavisly novinar a cele to presne dokumentoval i komentoval, aby si mel komplexni informace.

A verim, ze i kdyby si zde mel takovou informaci od toho novinara jak sem ti neco podobne zde uz uvedl vickrat, tak budes spochybnovat i to *33012*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.05.23 22:32:47 | #33606 (3)

Jo jasně, nějací vojáci ty záběry dělají

třeba na ukrajině je dělají stovky, tisíce nezávislých zpravodajů, kameramnanů. odmítáš je.
stovky nezávyslich vyšetovatelů, komisařů. odmítáš je.

vystačíš si s neautorizovanými videosračkami na ty trubko :-))))

thle je zbytečné řešit :-))))))))))))) není šance po shodě.

pokud, musí to jít jak má : předložíš tvrzení a doložíš ho důkazy. a neo s pomocí důkazů vyvrátíš nebo zpochybníš tvrzení mé :-)))))

vždy by ses měl snažit, než se pustíš do jendoho nebo druhého, mít co nejvíc informací ze všech stran

protože aby se tady objevovalo tvrzneí, že na UA v biolaboratoři vyvíjeli neštovice proti rusákovi bo že v zaporožské vyráběli jaderné zbraně - to nejde :-))))) to jakoukoli diskusi předem degraduje, takovýhle píčoviny, které lze z a blbosti identifikovat naprosto snadno už jen za použití prostinké logiky :-))))))

a už pro teď tady končím .-)))


 #33599 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.05.23 22:43:08 | #33617 (4)

No konečně! *24611*


 #33606 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.05.23 22:57:50 | #33621 (4)

Klidne muzeme urciite veci probrat i vic a shromazdit kolem toho co nejvic dostupnych informaci jak pises z vice zdroju nejlepe konfrontacnich, kde jsou zastoupeny obe strany sporu. V takove konfrontaci se casto clovek dovi mnohem vic a muze si udelat realnejsi obraz.

Ty ale odmitas konfrontacni informace zdruhe strany a hned je oznacujes na lez, ale slepe duverujes pouze te jedne strane, ktera neco tvrdi i bez toho, ze by si jimi podavane informace podrobil nejake konfrontaci a jinym opozicnim nazorem.

Skus nad tim aspon trochu premyslet.

Preji ti *23670* *6190*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 01:29:32 | #33632 (5)

Klidně konfrontačních, ale nikoli dezolátních, desinformačních a ne prostřednictvím videjek a hoven z FB

ALESPON TROCHU SERIOZNÍ ZDROJ, KOMPETENTNÍ, ODBORNÝ, U KTERÉHO LZE ALESPOŇ OČEKÁVAT, ŽE MÁ PŘÍSTUP K INFORMACÍM.

Já neodmítám konfrontační názory, kdy splňují, co jsme napsal.

Mimochodem, je úžasný když vyzýváš ke shromáždění vícero informací a pak probrání jich,a hned v druhé větě mne napadáš, že uvedené hned odmítám

Tak si udělej v šišince jasno, co chceš.
Zkus nad tím HODNĚ přemýšlet, že ses právě zachoval jak mongol .-))))))
kTEREJ POPÍRÁ, A NEBO "OSVOBOZUJE" SÁM SEBE možná proto, aby nedostal nakládačku :-)))))

Vycházej z té premisy o alespoň trochu seriosním zdroji (takže ani ruská, ani ukrajinská propaganda), nezávislí žurnalisté, komisaři mezinárodních institucí ap. nejlépe, tajné služby, neziskovky tam monitorující situaci taky možné
a za 2 ti zopakuji zásadní pravidlo : LEŽ NENÍ NÁZOR.

Dokud budeš nad věcí "uvažovat", je to v pohodě. Pokud bys zkusil něco TVRDIT - budu žádat důkazy nebo alespoň výchozí zdroje z ranku těch serioznějších, a pokud je nebudeš schopen dodat, uzavřu to jako tvé lhaní a lež a s tím dál polemizovat nebudu.

no a pokud možno se nebudeme zdržovat píčovinama typu jestli se v 2 % obilí našel nějaký pesticid a jaká je to hrůza, když obilí nebylo pro evrpský trh a navíc 98 % bylo bez pesticifdu. nebo nebudeme lhát o biolaboratořích nebo výrobě jaderných zbraní, to není hodno diskuse lidí s mozkem. to je hodno diskuse v Aktech X, tak jim nepolezeme do zelí.

Budeme se věnovat zásadnímu : kdo a proč rozpoutal tuhle válku. samozřejmě s konkrétními důvody a s konkrétním důkazy nebo logickými argumenty podporujícími uvedené tvrzení

Pokud třeba budeme chtít argumentovat Oděssou, nejprve se seznámíme s posledními poznatky, že s ejednalo jen o střet fotbalových fanoušků ukrajiny a proruskými demonstranty, že si do domu odborů vlezli sami, první výstřel vyšelk z domu odborů, molotovovy koktejly házely obě strany, od které to čaplo nikdo neví, a že ven nemohli jen proto, protože se tam debilně zabarikádovali, takže ti fotbaloví fanoušci jim nakonec naopak pomáhali ven. a nebudeme šaškovat s nějakou slovenskou videosračkou, ale s policejními zjištěními a svědectvími lidí, co tam byli


 #33621 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 14:17:07 | #33659 (6)

S tebou se diskutovat nedá, když relevantní dokument nazýváš slovenskou videosračkou.
Měl by ses přesunout na jinou diskusi, kde tě trpí. Jistě se jim po tvých demagogiích stýská. *11298*


 #33632 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
02.05.23 15:48:33 | #33683 (7)

iRELEVANTNÍ DOKUMENT NAZÝVÁM SLOVESNKOU SRAČKOU :-))))
Co je důležité : s Karolkem jsme se v podsttě shodli, že z těch videí NELZE URČIT, nakolik jsou vůbec autentická (tedy natáčená na uváděném místě v uváděnou chvíli), nelze z nich poznat, "who is who", natož vzjledem k setříhání, jestli události šly za sebou, jak jsou pospojované ve videu a už vůbec ne, jestli komentář k nim není sepsaný jako divadelní hra.
Na tom jsme se s Karolkem shodli.

Rzcházíme se až v tomto místě, kdy karolko je schopen ta videa považovat za důkz, i když si je vědom jejich uvedené problematičnosti, no a já ne, já vím, že ta videa ten problém neprůkaznosti toho, co "zachycují", mají a jako s takovými s nimi nepracui, protože bych se snadno mohl stát "obětí dezoláta a lháře".
Což je očividně situace, role, ve které si všechno mainstreamové samiččí osazenstvo z Akta X libuje :-))))))))))))

Jisté je, že s těma sračkovideama, obzvláště těmz z FB, bys u žádnýho soudu neuspěla, ani by ses k němu nedostala, jako žalobce :-))))))))))))))))))) vysmáli by se ti už na venkovních schodek soudu :-)))))
ale to ty nejsi schopna rozklíčovat, taže si toho snad ani nevšímej, nezatěžuj se tím .-))))))))))))))))
jen mi ta sračkovidea už neposílej :-))))


 #33659