Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3597839x
Příspěvků:
113373

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #37807

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 01:12:42 | #37807
Reakce na příspěvek #37786

Jen oni tohle nemohli uznat nebo pak by nemohli nikdy dostat ani jen to docasne schvaleni pro to pouziti te experimentalni neucinne a vysocerizikove anticovid vakciny, ktera ale vakcinou neni a je pouze experimentalnim velice nebezpecnym suvixem co nejenze lidem vazne poskozuje jejich imunitu, ale napachal v tele lidi nescetne dalsi zavazne zdravotni komplikace nekde i strvalymi nasledky a miliony lidi uz timto experimentalnim suvixem doslova popravili vedomi si dobre i tech zavaznych smrtelnych vedlejsich ucinku a ze ty vakciny delaji neco co vubec delat nemaji uz od uplneho zacatku a siri se po celem tele a poskozuji organy v celem tele.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 02:06:58 | #37830 (1)

To, že léky nebyly, to dokazovali primárně dezoláti jako vy, když v těch prvních měsících jste vydávali za léky isoprinosine, to ještě budiž, a antiparazitikum ivermectin, ten jste žrali po kilech
samozřejmě jste prohlašovali, že to funguje, nefugovalo ani hovno, isoprinosine možná trošku. ale i to byl lék jen pro lehký průběh. pro těžký nebylo nic, až asi po půl roce ten s tím divným názvem. bambalibimbab nebo jak, dostal ho i ten první českej těžkej pacient, ten taxikář, pomohl mu.

mimochodem naprosto neprověřený lék, aktuálně vynalezený :-)))))) a nikdo sním problém neměl
7 let starou a testouvaenou vakcinu jste odmítali jako praštěný perlíkem .-))))))))))))))


 #37807 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 16:06:23 | #37874 (2)

Uz sem ti uvedl, ze uz od uplneho zacatku doktor Zelenku udelal lecebne protokoly diky kterym dokazal lecit sve pacienty a dosahoval vyrazne lepsi vysledky nez vecsina tech statnich zdravotnickych zarizeni rizenych velice spatnym spusobem. Mel o 95% mensi pocet umrti u tech rizikovych skupin.

Pokud by nemocnice používaly Zelenkův protokol s intravenózním podáváním vitaminu C a vitaminu D, pak by úmrtí na covid-19 prakticky neexistovala. S lidmi je již manipulováno dávno před covidem - Aspartam, glutaman, fluoridy..., aneb veřejnost (ovce) podle britské vlády miluje poslušnost

Více zde: https://www.uspesna-lecba.cz/nemoci-a-jejich-leceni/pokud-by-nemocnice-pouzivaly-zelenkuv-protokol-s-intravenoznim-podavanim-vitaminu-c-a-vitaminu-d-pak-by-umrti-na-covid-19-prakticky-neexistovala/



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 16:11:38 | #37877 (3)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: Skus to jeste jednou bez toho primitivniho osobniho osocovani


 #37874