Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3598029x
Příspěvků:
113373

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #37837

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 02:26:58 | #37837
Reakce na příspěvek #37834

Mas to primo v tom videu. Mas ale zrejme problem s mluvenym ceskym slovem a mozna i tva vnimavost je velice narusena. Zminuje to jen okrajove, ale konkretne se vyjadril o konkretnich lecich, ktere byli nasazovany pri lecbe lidi casto velice pozde az v nemocnicich, kdyz uz byli ve velice vaznem stavu.

Tu covidi propagandu o prospesnosti tech jakoze covid vakcin si nech pro ty co zerou slamu. I kdyz nekteri lekari uznavali, ze zpocatku mohli byt pro urcitou skupinu prospesne, tak pri novych mutacich covid viru uz i oni varovali pred vysokou nebezpecnosti ADE reakce prave z duvodu neucinnosti tech vakcin vyvijenych puvodne jen na ten wuchansky covid vir. Vedle toho pritom casto neresili ty extremne vysoka i smrtelna rizika jako vedlejsi priznaky, co postupne vychazeli najevo, ale vyrobcum vakcin byli zname uz pri jejich docasnem schvalovani a meli snahu to cely cas tajit a nechteli dat umoznit k proskoumani siroke odborne verejnosti ani tu dokumentaci na zaklade prislo k tomu docasnemu schvaleni.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 02:33:27 | #37840 (1)

V tom videu není vůbec nic a to jsme si ho ani nepustil, jak jsme avizoval. Jen okrajově, ty holt jsi manipulovatelnej blbec :-)))))))))))))­))))))))))

prostě léky nebyly a mohl o nich mluvit až v půlce 2020 nejdřív. i tehdy byly vyjímečně ty léky byly hrozně drahé

jsi tupoun, který není schopen pochopit a domyslet vůbec nic.

negativní následky 7 let vyvíjené a testované vakciny nijak nevybočovaly a nevybočují ze seznamu negativních následků jakékoli jiné vakciny, před reakcí ADE varovali hned, ale zase - ty jsi neskutečnej blbec - ADE reakci ůže vyvolat JAKÁKOLI vakcina, ty demente :-)))))))))))) ale to riziko je malé. původní vakcina na alfu fungovala na všechny další varianty, i když s menší efektivitou, dávno je připravená odifikovaná n omikron a další.

najevo nevycházelo vůbec nic, dodnes nevychází.

dokumentace k vakcinám byla poskytnuta všem odborníkům schvalujícím léčiva a vakciny .-)))))))))))))­))))))))))))

a očividně jsi na tom tak zle, že ani nevíš rozdíl mezi vakcinou a lékem z hlediska funkcionality
a s takovým blbem že je možné se bavit o něčem odborném? .-)))))))))))))))))


 #37837 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 03:00:54 | #37847 (2)

Ty jsi opravdu straceny pripad Kraku. On kdyby ti i presne vysvetlil jake leky a proc se tem pacientum maji podat by si i tak dal tvrdil, ze nic take proste nebylo, nebo jsi se o to ani blize nikdy nezajimal a proste si jen slepe uveril tem covidim smejdum a lharum *33012*

ADE reakce je problemem kdyz protilatky navozene z nejake vakciny nejsou schopne neutralizovat zivy zmutovany vir v potrebnem mnostvi a pak tedy spis transportu a sireni takoveho stale aktivniho viru v tele jeste podporuji a celkove pak stav pacienata vyrazne zhorsi a presne tohle bylo vyrazne pozorovano uz od te takzvane mutace DELTA covid viru a vedecky pracujici lekari durazne varovali, ze ta soucasna vakcina vytvarejici protilatky na ten puvodni wuchansky vir uz by se dal nemela vubec pouzivat.

Vubec vyvijet nejakou vakcinu na neustale se menici mutujici vir je totalni nesmysl, a vzdy v lekarske praxi zde platilo, ze posilovani vlastni imunity pacienta a potlacovani vedlejsich negativnich priznaku virove nakazy je tou neuspesnejsi a neucinnejsi a hlavne bezpecnou lecbou !

Tohle je fakt platici u vsech takzvanych protivirovych vakcin vcetne tech chripkovych bezohledu na to, ze se je snazi aktualizovat kazdy rok, tak jsou i tak k hovnu jen skodi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 03:04:01 | #37848 (3)

Vlastni protilatky uz preleceneho pacienta co prekonal virovou nakazu vlastni imunitou jsou dodnes tou nejucinnejsi ochranou u kazdeho cloveka a velice ucinne ho chrani i pred temi novymi mutacemi.

Jsou lidi jenz maji problemy s tou vlastni imunitou, ale ani tem nelze pomoct vakcinou jenz jim i ty zbytky jejich imunity zatezuje vytvarenim neaktualnich protilatek.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.23 16:25:28 | #37888 (4)

Ne nejsou. Sám jsem důkazem, po prodělání nemoci, jak jsme psal, jsem měl 10,1 Ig, což je hodně, ale za 3/4 roku už jen 4,7. Moje vlastní protilátky. Po očkování už jsme si je testovat nenechával, hlavně proto, že, jak jsme třeba sám clou dobu říkal, za rok, rok a půl (a vyšlo to skoro přesně) bude z covidu "chřipečka". samozřejmě právě i díky očkování těch rozumných, vás blbečku naštěstí není víc jak 4 %, takže promoženosti 70 % jsme dosáhli vcelku rychle, my s mozkem. tím jsme ochránbili i vás, a zadarmo, protže národ si má svoje dementy hýčkat.
akorát jsme netušil, kolik jich leze na některá fora na tomhle serveru :-))))

Jinak ta tvoje poslední věta je kouzelná

Za prvé lze konstatovat, že máš pravdu. Za druhé to jednoznačně potvrzuje, že vůbec netušíš, co je imunita a jak funguje .-)))))))))))))))


 #37848 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 16:30:53 | #37891 (3)

No už to vím, Karolko.
Léky : Vitamíny C a D *34258* *34258* *34258* *34258* *34258*
Už ti někdo někdy neřekl, že jsi úplně blbej, Karolko?

Uvedené vitaminy obecně posilují imunitu. NEJSOU TO LÉKY, je to potravinový doplněk, ale důležitý. Sám jsme v té době zvýšil příjem vitaminu D. To nedělá nic jiného, než že tvoje imunita je zdravější a schopna lépe vzdorovat nákaze.
Ale jak jsme psal už někomu jinému, asi spratkovi - to, že na svou imunitu začneš myslet po nakažení se covidem, nebo 14 dní před, TO UŽ TI NEPOMŮŽE.
Léky jsou ty přípravky, které byly schopny samy přímo likvidovat virus, nějakým způsobem, a působit protizánětlivě, když ti třeba cov-19 dělat z plis vodnatou sračku ničením jejich buněk

musím znovu konstatovat, že ty jsi úplně blbej a jsi brutálně nemilosrdnou obžalobou vzdělávacího systému v místě tvého mládí .....


 #37847 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.23 18:33:40 | #37964 (4)

Proti covid viru se jako ucinne lecivo ukazal byt prave ivermectin jenz ma i prokazana antivirove ucinky a ten doktor Zelenko pri lecbe svych pacientu pouzil take, ale je zapotrebi ho podavat jen v omezenych davkach, ale rozhodujici obranou je zcela jednoznacne vlastni imunita a tak lecba Doktora Zelenka byla o 95% ucinnejsi nez lecba jinych lekaru v nemocnicich prave proto, ze se od zacatku zameril predevsim na to posilovani vlastni imunitu a hlavne vcasnou lecbu i dalsich priznaku souvisejicich s projevy teto nakazy covid virem na co jsou a vzdy byli dalsi ucinne leky,

Mohl by si jinak vedet, ze imunite zasadnim spusobem pomahaji i ty vitaminy C i D.

Nechovej se tu tedy jak hnup. Zelenko diky sve lecbe mel nesronatelne lepsi vysledku jak ti covidi smejdi slouzici mafianskym ziskuchtivym pharmafirmam jenz korumpovali i politiky a diky nim prosazovali veci jenz branili v te opravdu ucinne lecbe a nanucovali lidem jen ten svuj pochybny sajrajt, ktery ale nikoeho pred tezkym prubehem ani smrti v souvislosti s covid virem neochranil a navic i tyhle jejich jakoze covid vakciny zabili miliony lidi - vakcinami zabili vice lidi nez je byl schopen zabit ten jimi vyroben a medzi lidi vypusten covid vir.

Takze blbej si sam kdyz ignorujes prokazana fakta !



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.23 18:35:59 | #37965 (5)

Vlastní imunita je to hlavní, bez té je každý v háji



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.23 18:49:42 | #37967 (5)

jj, to víš, že jo, karlíku .-))))))))))))))))))

https://www.sukl.cz/sukl/pouziti-ivermektinu-pro-lecbu-nemoci-covid-19

o té vlastní imunitě a že té pomáhá hlavně ten vitamin D jsem ale psal já sám, demente :-))))))))))))))))))
ale vitamíny NEJSOU LÉKY, a Ivermectin NENÍ LÉK NA COVID, i kdyby nějaký droboučký přínos měl

Když ty už ani necháeš sám sebe, co píšeš, ty vole :-))))))))))))))))))

Zelenko neměl vůbec žádné výsledky a ty protokoly nejsou ani jeho, jsou známé dávno před ním

fakt je mi to hrozně líto, že tu ze sebe děláš stále většího blba, ale nevím, jak tě zastavit :-)))))))))))))))


 #37964 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.05.23 18:51:56 | #37968 (5)

PS : jen škoda, žes nikdy ta (mnohdy píšeš "snadno") prokazatelná fakta nikdy neprokázal .-)))))))))))))­))))))))

*34258* *34258*
z tebe musí být tvoje rodina a bližní permanentně v rauši, karlíku *34258* *34258* *47* *47* *4585*


 #37964