Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3597267x
Příspěvků:
113373

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #38065

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 22:28:03 | #38065
Reakce na příspěvek #37867

Je tedy zrejme, ze ten postup ruskych vojsk prinasi velke obeti na strane ruske armady s minimanimi stratami na civilnim obyvatelstvu...
To je Loráku pouhé zdání, že jsou to "minimální ztráty" - pokud budeš objektivně číst dostupná čísla, budeš muset přiznat, že ti podle tebe "slušní" ruští vojáci jsou daleko vetší hovada než oni údajní genocidní ukronáckové. Proč? Sám cituješ, že za 1 rok války bylo ruskými vojáky zabito nejméně 8 000 Ukrajinců a jak správně připomínáš, ztráty na životech budou PODSTATNĚ vyšší (jenom v Mariupolu je to odhadem 20 tisíc). Jaké jsou potvrzené ztráty na civilistech za 8 LET občanské války na Donbase? Podle OSN celkem 3 404 mrtvých (a to na obou stranách!), to je za rok nějakých 425 zabitých. Jestli tedy počítám správně, jsou rusáci v likvidaci civilního obyvatelstva podle nejstřízlivějších odhadů minimálně 20krát zdatnější než ukrofašisti, takže rozhodně to nejsou etničtí rusové, kdo by si měl stěžovat na "genocidu". Jestli chceš dál používat pojmy ukrnácek, ukrfašista a pod. a být považován za objektivně uvažujícího jedince, pak bys měl vymyslet poměrově odpovídající název i pro ty ruské "vojáky-gentlemany" a jejich vrchního velitele.

ktere se skutecne snazi ruski vojaci chranit a musi ho chranit i pred ukronackami jenz nevahaji tyhle lidi strilet uz jen proto, ze jim odmitaji delat ten zivy stit
z výše uvedených počtů vyplývá, že se o žádnou "skutečnost" nejedná, naopak je to fiktivní představa založená na značně výběrovém postoji k faktům. Jak ruští vojáci ve skutečnosti "chrání" civilisty se dá docela dobře vyčíst z počtu civilních obětí, když se v Rusku taky občansky vzbouřila v r. 1994 jedna "okrajová provincie" na Kavkaze (tehdy taky "samostatný" stát s vlastním parlamentem a prezidentem). Tuhle kapitolu doporučuju nastudovat, protože za tu dobu se ruská mentalita v ničem nezměnila.

kdyz na ruske vojaky utoci i primo z civilnich budov, kde jsou i ti civilisti cim se samozrejme prave ti Ukrajinci dopousteji zavaznych valecnych zlocinu na vlastnich lidech.
Neměl bys převracet fakta a smířit se s tím, že ukrajinští vojáci na ruské vojáky neútočí, oni se před nimi musejí bránit, ale to je jedno. O tom, že i Ukrajinci páchají nějaké válečné zločiny nepochybuju, protože válka v lidech vždycky probouzí to nejhorší. Ale když si srovnám oficiální počty zbytečně zabitých a nadosmrti zmrzačených mladých kluků za jeden jediný rok na území Ukrajiny v důsledku vyšinutého rozhodnutí jistého kremelského paranoika, nemám nejmenší pochybnosti o tom, kdo je v téhle situaci nácek a fašista. I kdyby si Ukrajinci malovali fixkou pod nos knírek a zdravili se Sig Heil, furt z toho budou vycházet PODSTATNĚ lidštěj než ruští okupanti. To je prostě matematicky podložený fakt.


1  
 #37867 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 22:41:38 | #38074 (1)

přesně tak, ale lorakovi to nepomůže, bohužel, je to zmanipulovaný ruský blázen...


 #38065 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
23.05.23 22:43:35 | #38077 (1)

Loraka nelze považovat za seriozního diskutéra, i kdyby měl kravatu a mluvil naproto spisovnou češtinou nebo slovensštinou.

Lorak je normální vozejk, který si za propagandu táhne kremelská svině, kam se jí zachce,.


1  
 #38065