Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: Arion , kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3216968x
Příspěvků:
100080

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodne o vsem o cem chcete. Myslete pritom na to, ze vas projev je zaroven i vasi vizitkou. Vulgarni napadani jinych diskuteru budu mazat ,bonzování je tedy zbytečné.
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #55298

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.08.23 18:31:40 | #55298
Reakce na příspěvek #55296

Lorett jak jinak ale Svycari pomohli tem 8 dnes uz 9 let terorizovanym Ukrajincum na vychode ?

Podali sami aspon nejakou stiznost na to, ze nejsou potrestani pachatele porusujici uz vyjednane mirove dohody dopoustejic se dal valecnych zlocinu dobre vedic, ze vecsina z nich je pachana prave temi zbranemi dodavanymi z USA a zapadu mistni nelegitimni zlocinnou ukronacistickou vladou a jejich zoldaky oslavujicich Banderu a banderovce siricich rusofobni nenavist ?

Je podle tebe v poradku ta zlocinna diskriminace vsech lidi jen proto, ze se hlasi k te ruske narodnosti a ver mi vecsina z nich nechce mit se zadnou valkou nic spolecne bez ohledu na to ci je do ni zene NATO Ukronackove a nebo i to Rusko.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.08.23 18:40:42 | #55301 (1)

Popravde receno to nevim i tady se politici mezi sebou handrkuji kvuli Ukrajine a Rusku..vetsina lidi ale, pokud to nejsou zrovna Rusove, je na strane Ukrajiny a jeste nikoho jsem neslysela na Ukrajince tak nadavat jako je tomu v CR a pravdepodobne i na Slovensku. Uz jsem se setkala i u lekare s ukrajinskou sestrou z Charkova, ktera prisla s dcerou a rodici a po 6 mesicich se jakz takz domluvi nemecky , rkla mi, ze jsou k ni vsichni hodni a kdyz nerozumi prekladaji ji to pres anglictinu, ale chce se vratit domu..


1  
 #55298