Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3621228x
Příspěvků:
113719

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #55396

Zobrazit vše


| Předmět:
22.08.23 07:49:20 | #55396

Petr Ajšman je v místě Karlovy Vary - Stará Role.
1 d
·
Teď jsem viděl mého kamaráda - slušného člověka, tátu od rodiny, OSVČ - dříč a především absolutně NEkonfliktní ☝️ Dostal bez jakéhokoliv důvodu několik ran pěstí a kopanců do obličeje, musel vyhledat lékařskou pomoc a vše řeší i PČR☝️ NENÍ to první napadení mladými samuraji - CIZINCI v Karlových Varech. Pohybují se ve třech až sedmi členné bandě a po ulici vykřikují … SLAVÁ ( CIZINĚ ) ☝️ Teď jsem vše řešil s Karlovarským deníkem. PROSTĚ SE O TĚCHTO AGRESIVNÍCH CIZINCÍCH PSÁT BUDE !!! PČR jejich totožnost již zná 👍 TACÍ CIZINCI NEMAJÍ V NAŠEM MĚSTĚ CO POHLEDÁVAT ☝️ TEN KLUK je samoživitel a teď kvůli cizincům bude marodit za své 🤷‍♂️ nePŘÁL bych vám všem vidět jeho obličej ! Tak a teď mne napište, že jsem EXTRÉMISTA, RASISTA, TROLL … JE MI TO U PRDELE, zítra se to může stát vám, dětem, starým lidem … toto vše píšu po setkání s kamarádem před půl hodinou ☝️
Přeji co nejméně takových hajzlú ve vašich městech...


1  

| Předmět: RE:
22.08.23 07:53:21 | #55397 (1)

Nic neudělají policajti ,zamete se to pod koberec..jako s tím zabitým cigánem.


 #55396