Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3495222x
Příspěvků:
111365

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #58354

Zobrazit vše


| Předmět:
04.09.23 07:28:35 | #58354

"Ale vážněji: Chápu, že dobíhají některé kauzy z okolí exprezidenta Zemana, a nelze vyloučit, že je ti dva probrali. Ale netřeba se v naší zemi báti ovlivnění spravedlností! Jen porovnejte drogové excesy politiků a důchodce, který si připravoval marihuanovou mast proti bolesti. Dopadli přece spravedlivě – důchodce na pět a půl roku v báni, politici na svobodě. Nebo Tomáš Čermák a Pavel Novotný. Oba se dopustili nenávistných výroků, přičemž pan Novotný explicitně vyzýval k zabíjení žen, dětí, podřezávání oponentů a žhářství. A zatímco pan Čermák vyfasoval trest přesahující pět let, Pavel Novotný veřejně deklamoval beztrestnost, zaručenou premiérem Fialou, a světe, div se, také bez trestu vyvázl. Když to vše zvážíte, vůbec se nemůžete divit, že Milion chlívek pro Demagogii vidí jako největší hrozbu pro demokracii Pavla Blažka." *2*
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Podnikatel-Jeste-neni-dost-zle-Za-10-let-budete-dekovat-ze-mate-co-jist-742030



| Předmět: RE:
04.09.23 08:35:04 | #58358 (1)

"Ještě více řeporyjský starosta přitlačil na pilu, když reagoval na ty, kteří se před prezidentskými volbami obávali zvolení Petra Pavla, neboť by podle nich mohl mobilizovat české muže do války. „Vy se ještě budete omlouvat profesoru Fialovi a generálu Pavlovi. Kde jsou ty vaše válečný rozkazy, vy mr*ky,“ běsnil a přešel k válce na Ukrajině. „Já bych ty ruský kolaboranty věšel. Tam se vraždí civilní obyvatelstvo, matky i děti. A co zaprděnej Čecháček? Češi by potřebovali válku. Vyhnat je v noci z baráku, zabít dítě, ženu, podříznout a zapálit barák. Abyste pochopili, co to je válka,“ dodal Pavel Novotný."

Jak vidno, Novotný k ničemu nevyzýval, pouze konstatoval, co by potřeboval rusofilní českej dobytek, aby snad pochopil, co provádí ruská svině Ukrajině .-))))


1  
 #58354