Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3680289x
Příspěvků:
114365

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #60853

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
12.09.23 21:24:49 | #60853
Reakce na příspěvek #60850

Je to tvuj nazor a chci te pozadat neres to dal a neutoc zde na nikoho pro jeho rasovy ci narodnostni puvod. Je to tretne stihatelne nezakonne jednani.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 00:32:20 | #60854 (1)

Nikdo nemůže za to jak a komu se narodil,to je bez debat. Ale na druhou stranu přehnaná korektnost taky není na místě,pokud chceš skutečně řešit problémy z poměrně problémovým etnikem,kde určitá velká část cikánů jsou dost problémový lidi. Neříkám všichni,jasně že ne. Ale dost jo


 #60853 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 07:07:55 | #60865 (2)

Pokud chces opravdu resit ferove problemy s jakymkoliv clovekem musis resit toho cloveka, ktery ty problemy dela a ne lyncovat a jit prenasledovat nekoho jen proto, ze vypada podobne, jak ten problemovy clovek.

Neni fer ani to aby treba i rodinny prislusnik nekoho, kdo ty problemy dela byl pronasledovan za neco, co udelal nekdo z jeho vlastni rodiny.

Kazdopadne na druhe strane souhlasim s tebou, ze kazdy stat si musi delat vlastni azylovou a migracni politiku sam a odmitat jakykoliv diktat nejakeho posahaneho ci skorumpovaneho eurourednika jenz se v teto veci snazi jinym v takoveto veci neco nadiktovat.

Ilegalni migrace je jednoznacne problem a kazdeho, kdo z toho profituje bych zavrel do base a zabavil mu veskery jeho majetek, ze musi zaplatit veskere naklady se starostlivosti a pripadne i naslednou deportaci kazdeho migranta, ktereho sem ilegalne priveze. A z base bych ho nepustil dokud by vsechny skody, co timto svym jednanim spusobil nenahradil.

Az ale nekdo migruje i ilegalne, ale duvodem takove jeho migrace je, ze opravdu prichazi ze zeme, kde je primo ohrozen jeho zivot a zdravi a hleda bezpecnejsi misto pro zivot, ale muze a ma zajem pracovat i fungovat v souladu se zakony zeme do ktere prichazi, takovemu cloveku je dobre pomoct.

Samozrejme kazdy muze pomoct jen v teke mire, jake ma i sam schopnosti pomoct a nemuze to delat sposobnem, ze tim vazne poskozuje sve vlastni obcany a proto nejaky diktat v teto veci nekoho zvenci je neprijatelny.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 07:33:03 | #60872 (3)

EU posahany a skorumpovani urednici maji plnou hubu o solidarite s migranty, ale uplne ignorujou fakt, ze treba takovy socialne odkazany a duchodci zijici v nekterych castech te slavne EU jsou na tom jeste mnohem hur, nez ti migranti a na tyhle lidi co si treba i cely zivot platili v ramci nejakeho statu EU odvody do socialni a zdravotni pojistovny serou.

Stejne tak je to i s odmenovanim prace lidi v ramci EU, kde nenazrane korporace neodmenuji praci lidi ferove porovnatelnym spusobem a ani tohle nijak tem skorumpovanym urednikum v EU majici plnou hubu o te vzajemne solidarite nijak nevadi, ze pak diky tomu je i ta zivotni uroven nekterych lidi v EU vyrazne nizsi, ale tem pak jdou hazet nejakou pomyselnou kost v podobe nejake eurodotace. To ze ale urcite zeme i v ramci te slave EU doslova v pozici okupovanych a zneuzivanych kolonii jim nijak nevadi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 08:05:43 | #60885 (4)

Ono jde hlavne o to, ze v zapadnich statech chybi pacovni sila, Nemci napr. hledaji neustale kvalifikovane sily, sice jich s migraci prichazi malo, ale jsou mladi, budou mit deti a ty uz se v Nemecku nauci vse potrebne. Duchodci jsou pro industrii nezajimavi... naopak stoji penize.


 #60872 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 08:10:44 | #60889 (5)

Jiste ze se snazi tech starych lidi zbavit a k tomu velice dobre poslouzila i ta ucelove vytvorena covidi pandemie a nasledne covid vakcinovani kterym uz popravili miliony predevsim techto lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
13.09.23 08:18:25 | #60896 (6)

Ale blbost, virus tady byl a je nadale, dokonce jsou uz dalsi dve nove varianty, ktere jsou nebezpecne zejmena pro lidi nad 60 let. Nikdo ale nioho nenuti, aby se nechal ockovat. Starych lidi se zbavovat nikdo nechce, predstavuji pouze neproduktivni silu a hospodarstvi potrebuje lidi mlade, ne stare, to snad uznas! Je samozrejme, ze vyspele zeme se staraji o sve stare lidi a neukladaji jim o zivot, ale oni si tez musi uvedomit, ze na nich uz ekonomika nestoji.


 #60889 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.09.23 08:33:50 | #60899 (7)

Tento virus byl prokazatelne umele vytvoren stejne jak i ty vakciny uz davno pred spustenim nejake pomyslene covidi pandemie v ktere jednoznacne neslo o seriozni vedecko medicinske jednani s cilem chranit zivot a zdravi lidi. Slo tu o zlocinnou nezakonnou a bezduvodnou sikanu lidi a cilem zlocincu, co tohle naplanovali bylo i to zbavit se urcite casti populace a vedle toho na tom jeste i dobre vydelat.


1