Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3664395x
Příspěvků:
114302

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #90035

Zobrazit vše


| Předmět:
01.02.24 22:12:01 | #90035

"Pokud by Donald Trump vyhrál, stal se prezidentem Spojených států a splnil to, co se očekává, a ukončil válku na Ukrajině, byla by to výhra pro Ukrajinu i pro Evropu. Jednoznačně. Ukrajinci by si ušetřili další desítky nebo i stovky tisíc životů. Dnes už začíná být zřejmé, že mladí Ukrajinci bojovat nechtějí. Je to vidět i na jejich násilné mobilizaci, ke které tam dochází. Ti mladí Ukrajinci si uvědomují, že vstupovat do mlýnku na maso nemá smysl. Ukončení války by pro tyto lidi bylo dobrou zprávou. Stejně tak pro zničenou ukrajinskou zemi, protože by to konečně otevřelo šanci na určitou obnovu. Samozřejmě by to byla dobrá zpráva i pro nás, protože bychom přestali být nuceni podporovat tuto ztracenou věc. Souhlasím tedy s prezidentem Pavlem, že je dobré se na Trumpovo vítězství začít připravovat, ale já to vidím jako příležitost, nikoli hrozbu."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Trump-vitezstvi-pro-Ukrajinu-i-Evropu-Drulak-odhalil-zakulisi-750004



| Předmět: RE:
02.02.24 12:03:35 | #90072 (1)

To by si jistě přál každý ! Jde jenom o to,za jakých podmínek .Aby se na nich shodli Ukrajinci i Rusové,jaké kompromisy budou únosné pro Ukrajince, které zavazují všechny oběti.


 #90035